Сценарій до свята Українська моя родино!

Про матеріал
Сценарій до свята Українська моя родино! Мета: Виховувати любов до найрідніших і найближчих людей — матері й батька. Вчити бути чемними, шанувати батьків, дідусів і бабусь, допомагати їм, любити і пам'ятати те місце, де народились, рідну домівку, мову, Україну. Формувати в учнів почуття обов'язку перед батьками і своїм народом.
Перегляд файлу

Моя виховна 2019

Ведуча 1. Добрий день! Сьогод­ні в нашому таборі відкривається справжня школа детективів. Сучас­ний детектив — це не просто гора м'язів і надсекретна зброя в кише­нях. Ні! Сучасний слідчий повинен бути схожим більше на лейтенанта Коломбо. Він ніколи не носить із собою зброї, але його неабиякий інтелект завжди з ним. Ще яскра­вішим прикладом інтелектуально­го слідчого є Настя Каменська, на перший погляд, слабка і безпоміч­на жінка, яка блискуче перемагає злочинців своїм розумом. Саме ін­телект, логічне мислення, хороша інтуїція — ось справжня зброя де­тектива XXI століття. Тому наша школа детективів розвиває перш за все інтелект. Навіть якщо ви і не станете в майбутньому детектива­ми, розвиток розумових здібнос­тей ще нікому не завадив. Отож, починаємо.

Ведуча 2. Розвиток інтелек­туальних здібностей передбачає тренування спостережливості та уваги. Зараз я хочу запросити 2-є учасників гри «Запам'ятай і назви предмети».

Правила гри: упродовж ЗО се­кунд треба запам'ятати 10 пред­метів — речових доказів. Потім по пам'яті назвати якомога більше цих предметів. (На час відповіді предмети накриваються хусткою. Діти виконують завдання. Пере­можець гри отримує жетон, який потім обміняють на приз.)

Ведуча. Дуже часто в ході слід­ства детективам необхідно збира­ти багато інформації. Відрізнити правду від неправди можна лише тоді, коли ви володієте знаннями і логічним мисленням. Як ви вмієте це робити, ми зараз з'ясуємо. Будь ласка, дайте відповіді на запитан­ня:

1. У чобота завжди є (шнурок, підошва, ремені, ґудзик).

2. В теплих краях живе (ведмідь, олень, вовк, верблюд, тюлень).

3. В Україні не живе (соловей, лелека, синиця, страус, шпак).

4. Батько старший за свого сина (часто, завжди, інколи, рідко, ніколи).

5. Вода завжди (прозора, холод­на, рідка, біла, смачна).

6. У дерева завжди є (листя, квіти, плоди, корінь, тінь.)

 

2. Порахувата горіхи в банці, не дістаючи їх звідти, просто на­магаючись угадати.

docx
Додано
15 жовтня 2019
Переглядів
434
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку