Сценарій"Гумористична характеристика на вчителів до Дня вчителя"

Про матеріал
Гумористична характеристика на вчителів до їх професійного свята від членів дитячого самоврядування.
Перегляд файлу

Гумористична характеристика на вчителів

  1.        Учень.   Характеристика на директора  Директор, вона ж учитель, вона ж автор усіх шкільних експериментів. Як вона знає все? Ніхто не знає! Характер: місцями урівноважений, дууууже стійкий. Пильна до порушників чистоти і порядку, володіє особливого тембру голосом, знає навіть ті секрети, яких ще не встигли засекретити.

 

  1.        Учень. Характеристика на помічників – заступників –

 

ОООО,це роботи нового покоління. Натури діяльні, суперактивні.  Пройшли спецпідготовку в групі особливого призначення, набули навички та вміння спілкуватися з будь-ким. Особливі прикмети: не втомлюються, не ділять добу на ніч і день, знають відповідники до всіх нецензурно-сленгових учнівських висловлювань, здатні до секундної телепортації. Того, чого б вони не знали, ще ніхто не придумав!

 

  1.        Учень. Що скажете за українських філологів нашого закладу?

Це  Натури артистичні. Помічені в пропаганді серед молоді творів українських класиків. У літературних колах близько знайомі з Тарасом Григоровичем, Іваном Яковичем, Панасом Мирним. Особливо близькі з панянками Лесею та Ліною. Дуже професійно запудрюють мізки.Відгукуються на пароль; ПАЛЯНИЦЯ

 

4 учень. Вчителі математики мають характери нордичні, прямокутні. Досконало володіють початками аналізу,  алгеброю та геометрією. Особливі прикмети: володіють особливим знаком наближення .

5 учень.Історик. Постійно креативна, шармова. Всі її історії завжди закінчуються хепіендом. На уроках влаштовує подорожі в минуле,знає прадавні таємниці та закони життя.

 

  1.        Учень.     Хімія-цариця наук.

 

Хто вона?  Звичайний вчитель.Пройшла спецпідготовку в групі особливого призначення хімічного факультету, де набула навички розчинності в середовищі учнів і нейтралізації шкільних конфліктів. Особливі прикмети: толерантна, володіє почуттям гумору, уміння перетворюватися у лакмусовий папірець при спробі учнів напустити туману або випасти в осад.

 

  1.        Учень.   Фізик. Вона прямолінійна та наелектризована. Тісно пов»язана з членами злочинного угрупування, які мають клички Едісон, Ньютон, Паскаль, Герц. Особлива прикмета – чарівні очі.

 

    8 учень.  Біолог. Наш вчитель біології -відважний боєць за чистоту рядів на терені філогенезу, успішно пройшла природний відбір і залишилася  єдиним носієм генів біології у навчальному закладі. Особлива прикмета: всіх намагається завербувати у партію зелених.

 

 

  1.        Учень.    Географ. Характер невловимий, поривчастий, до 50 метрів у секунду, з грозами та шквалами. Потепління періодично чергується з похолоданням. Має шпигунські якості, володіє повною інформацією про всі країни та континенти. Особлива прикмета: знає дууже багато.

 

 

  1. Учень.      Інформатики. Технічне оснащення їх досягло високих меж. Вони однаково добре володіють технікою графіки, комп»ютерної верстки, знають велику кількість іноземних слів. Особливі прикмети: не бояться навіть мишей, елегантні, по – англійськи спокійні, по-німецьки педантичні і по-французьки  -кокетливі. Проте, підступно та методично грамотно втягують підлітків у комп»ютерну мережу Інтернет та вербують до забороненої організації під кодовою назвою «ІКТ».

 

  1. Учень.    Філологи- іноземці. Спікають дуже грамотно і якісно. Створили групу своїх прихильників, кожен з якої на запитання: «Ду ю спік інгліш?» відповідає: «Вибачте! Я розмовляю французькою!» Особливі прикмети: бездоганна зачіска і  манікюр, а сукні й костюми  - завжди тільки від кутюр.

 

 

  1. Учень    Зарубіжна література. Ці вчителі вміють відкривати душі кожного особливим ключем і зберігають його тільки у себе, бездоганно володіють дедуктивним методом Шерлока Холмса і завжди знають: бути, чи не бути. Особлива прикмета: що скажуть, те слухачі зав’яжуть.

 

  1. учень   Фізкультурниик. Сильна у подоланні будь-яких перешкод, причому, у будь-яку пору року і при  будь-яких погодних умовах.  Особливі прикмета -  завжди рухається і у якості талісману носить свисток або секундомір.

14 учень.  Вчителі технології  Від всіх учителів вимагають креативу. Саме тому вчитель трудів та основ здоров*я  із неможливого робе не просто можливе,а  й фантастичне. А як розподілити свій  час та режим дня, вона з радістю досконало всім доведе. Бо це=її коньок.Курасова     Труд 

15 учень. Музика. Характер цих вчителів – широкодіапазонний. Понеділок, зазвичай розпочинає із контральто, хоча до 12 години дня переходить у мецо-сопрано. А от п»ятниця – суцільне вівальдівське сопрано. Класична література пише про них- коня на ходу зупинять, в палаючу хату ввійдуть. Активізуються вони на концертах.Є підозра, що вони знають не лише сім нот. Проте, ця інформація засекречена.

  1. Учень.Педагог-організатор.

Цей педагог живе за принципом» Бачу ціль-не бачу перешкод!» І саме цікаве,що в нього виходе все це і на вищому рівні! Завжди!

  1.  Учень.Вчителі-початковці

  Ці вчителі,як маленькі діти.Під час уроку граються,співають,іноді підтанцьовують, а ще й цікаво навчають.Як їм це вдається,знають лише вони.Як їх відрізнити від інших? Та дуже просто-вони завжди усміхнені,і допомагають роботи перші кроки у знання маленьким учням.

 

docx
Додано
6 червня
Переглядів
58
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку