Сценарій"Вітання захисників і захисниць з Днем ЗСУ від лідерів шкільного самоврядування"

Про матеріал
Вітання з Днем ЗСУ всіх військовослужбовців від лідерів учнівського самоврядування.
Перегляд файлу

Вітання з Днем ЗСУ

Ведучий  1. Сьогодні ,шостого грудня, вітаємо нашу гордість і найцінніше багатство України – всіх її військовослужбовців. Ви – наші захисники, надія і опора. 

 Ведучий 2.Збройні сили України – це армія сильних, відважних, мужніх захисників, які до останнього подиху готові захищати рідну державу. Наші воїни є прикладом незламності духу, самовідданості та віри в рідну державу, в її майбутнє.

 

Ведучий 3.Дорогі захисники, наші любі хлопці й дівчата! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України! Бажаємо вам козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості, могутньої сили волі та віри у власні сили.

Учень 1  Ми звертаємося  до солдатів і офіцерів, які щодня щиро, вірою і правдою служать Українському народові. Сьогодні Ваше свято, бо українське військо сильне Вами.

Учень 2 Ми віримо  в те, що українська армія стане національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України.Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди

Учень 3. Воїне, лицарю славний,
Ти зброю тримаєш в руках,
Щоб на нашу країну-державу
Злий не позарився враг.

Учень 4.Будь мужній і будь достойний
Ти слави своїх батьків,
Відважний вкраїнський воїне,
Нащадку славних віків.

Організатор У серцях українців — любов до вас. До титанів, у силу яких вірить весь світ. Ви не тільки протистоїте окупанту, але й стаєте для ворога страшним сном.Ви гідно проходите через всі випробування: звільняєте наші землі від московської навали, боретеся і виборюєте наше світле майбутнє. Вашими подвигами твориться історія нашої країни. У мирному житті ви були вчителями, водіями, енергетиками, лікарями, а сьогодні не вагаючись ні на хвилину, ви взяли до рук зброю і стали на захист нашої країни. Ви гідно виконуєте свій обов’язок. 

Ведучий 1 Пишаємося кожним захисником України. Ви — незламні герої! Дякуємо за захист нашої Незалежності!

Ведучий 2 Чекаємо вдома на українських військових, які зараз перебувають у ворожому полоні. Віримо, що зовсім скоро кожен із них повернеться додому.

Ведучий 3 Шана всім Героям, які віддали своє життя за оборону нашої Незалежності!

Організатор.Воїнам, які зараз протистоять ворогу, бажаємо міцного здоров’я, витримки та скорішої Перемоги над ворогом.Слава Україні!

 

 

docx
Додано
7 червня
Переглядів
43
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку