Сценарій концертної програми у рамках мистецького марафону «Єднаймося заради перемоги!»

Про матеріал
Сценарій концертної програми у рамках мистецького марафону «Єднаймося заради перемоги!» Показано, як можна провести концертну програму з волонтерською метою.
Перегляд файлу

Сценарій концертної програми у рамках мистецького марафону «Єднаймося заради перемоги!»

Вед.: Добрий день, дорогі друзі! Від душі вітаємо Вас у цій залі! Перш ніж ми почнемо нашу концертну програму, хочу нагадати Вам мету, з якою ми сьогодні влаштували свято.

З метою консолідації мешканців міста Кривого Рогу навколо ідеї єдності заради Перемоги, виховання у громадян патріотизму та гордості за героїчне сьогодення українського народу ,  підтримки Збройних Сил України, «Криворізька міська асоціація Арт-Культура» організувала мистецький  марафон  #ЄднаймосяЗарадиПеремогиКР,  який проходитиме з 24.01.2023 по 24.02.2023.

Це - спільний проєкт Асоціації «АРТ – Культура» , управління культури, департаменту освіти  виконкому Криворізької міської ради, який покликаний об’єднати діячів культури, освіти та спорту, родин військових, представників національних товариств, підприємців, а також всіх криворіжців навколо спільної мети: зібрати мільйон гривень  на придбання 10 дронів для наших захисників. Тому, дивимося концерт, аплодуємо і не забуваємо донатити на дрони!

Ну що ж, ми починаємо!

 №1. _____________«Я маленька українка».

 Зустрічайте ЗХК вокальну студію «Серпантин»!

№2. «Калина». «Серпантин».

Вед.: Друзі нагадуємо Вам, що головний  меседж акції – зібрати мільйон на дрони перемоги! До участі долучається все місто. Всі райони та мешканці нашого міста.

А ми продовжуємо! Зустрічайте «Серпантин»!

№3. «Я малюю». «Серпантин».

 

Вед.: Любов українців до своєї Батьківщини безмежна, вона вражає і надихає увесь світ. Ми, українці, чітко усвідомлюємо, за що боремося! Наш бій за свободу, незалежність, щасливе майбутнє. Ми боремося за Україну! Уже так повелося, коли зазіхають на українське, ми ні за що не віддамо своє, навіть ціною власного життя. Українці чітко розуміють, за що стоять стіною, за що можуть померти. Українці згуртувалися і боряться як один проти ворога.

№4. «Я горда тим, що українка!». «Серпантин» _________________

Вед.: Запрошуємо всіх долучитися до збору коштів на дрони для ЗСУ! Беріть участь к нашому ярмарку, дивіться наш концерт і не забувайте донарити! Кожна гривня допоможе у придбанні дронів для ЗСУ!!!

На нашій сцені ансамбль народного танцю «Веселка»

№5. «Молодичка» «Веселка».

№6. Анастасія Овчаренко «Мирне небо»

Вед.:  Шановні! Кожен донат  - це врятоване життя на фронті. Допомагати значить рятувати! Від малого до великого. Майже кожен українець долучився до допомоги ЗСУ, як ми з вами сьогодні! Ми з вами робимо велику справу!

№7. «Малесенькі долоньки». «Серпантин».

Вед.:  Дорогі наші глядачі! Українці – дуже сильна нація! Єднання – це наша найпотужніша зброя! Сьогодні ми можемо підтримати один одного і показати нашу силу усьому світу! Вітайте ЗХК ВС «Серпантин»

№8. «Намалюй». «Серпантин».

Вед.:  Ми всі з вами віримо в ПЕРЕМОГУ! Ми так скучили за сценами, виступами, гучними оплесками! Ми так мріємо повернутися у мирне звичайне життя, де наші діти будуть відвідувати школу, «Дивосвіт» буде бурлити життям і творчістю, будуть відвідувати родичів в інших містах, подорожувати… Але поки що це тільки наші мрії, але й  негаснуча віра в майбуття!

№9. «Шоу дівчат». «Серпантин».

Вед.: Усі сили армії та народу України спрямовані на подолання ворога. І Ваша допомога потрібна щодня! Нагадуємо , що сьогодні ми збираємо мільйон на дрони підтримки української армії!

 

№10. «Український таночок». «Веселка».

Вед.: Сьогодні  ми продовжуємо марафон єдності.  Долучайтеся, донатьте у скриньки. Кожна гривня наближає нас до перемоги.

№11. «Прокидайся». «Серпантин».

Вед.: Друзі давайте всі разом поаплодуємо «Серпантину», «Веселці» ,  нашим ЗСУ , завдяки їм ми маємо можливість жити, працювати і не забувати донатими та збирати мільйон на дрони.  Це акція, яка об’єднала всіх нас. Ось бокс, у який можна задонатити будь-яку суму.

№12. «Подоляночка». «Серпантин».

Вед.: Нагадуємо, З 24-го січня у нашому місті  за ініціативи громадської організації «Арткультура», за  підтримки управління культури та департаменту освіти і науки  міста стартувала акція «Єднаємося заради перемоги КР». Головний  меседж акції – зібрати мільйон на дрони перемоги! Давайте поаплодуємо нашим хлопцям з Кривого Рогу, завдяки їм наше місто є містом фортецею. Дякуємо їм.

№13. «Калина». «Веселка».

Вед.: Дякуємо кожному з вас,  хто долучився до нашої акції «Єднаймося заради перемоги КР» , та продовжуємо донатити для ЗСУ!

№14. «Там,біля тополі,калина росте» - виконує дует Анастасія Скоц та Єлизавета Велика-Козачкова, вихованки в.с. «Серпантин».

Вед.: Любі друзі,  бажаємо всім нам непохитної та глибокої віри у нашу найскорішу перемогу! Мирного неба, тихих та гарних ранків, чарівних вечорів. Розвитку та розбудови України – країни, яка має силу та волю до найгарнішого у світі життя!

№15. «Сонце України» «Серпантин».

Вед.: Дякуємо Вам , дорогі наші батьки, наші глядачі, артисти!

Вже весна несе сонце і квіти, Заглядає у кожне вікно!

Ми бажаєм усім на світі, щоб ні в кого біди не було!

Щоб був хліб столі  і до хліба, щоб співалось і добре жилось, Щоб у рідній моїй Україні через вінця вам щастя лилось!  Слава Україні!

1

 

docx
Додано
1 березня 2023
Переглядів
385
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку