Сценарій конкурсно - розважальної програми "Хто кращий?"

Про матеріал
Сценарій цікавого романтичного і разом з тим гумористичного вечора для старшокласників. Конкурси різноманітні, цікаві, пізнавальні, які допомагають розкритися дітям, вчитися спілкуватися без мережі.
Перегляд файлу

Конкурсна програма до Дня Св.Валентина

«Хто кращий?»

Підготувала і провела

                           педагог – організатор Черненко Т. В. 

Ведуча: Доброго дня, дорогі гості! Я рада вітати вас сьогодні у цей день – день радості, кохання, надії! Сьогодні – найромантичніше свято року – День Святого Валентина. Цього дня навіть повітря сповнене коханням. Амури, ангели поспішають поєднати пари, допомагають зустрітися половинкам, які загубилися серед юрби.

Ведучий. Отож, із Днем Святого Валентина всіх вас! Із днем юності й кохання, молодості й краси!    А Вас вітає шоу  «Хто кращий?»! 

Ведуча. Хто розумніший, чоловіки чи жінки? Уже тисячі років людство шукає відповідь на це запитання. Та сьогодні ми переконаємося в тому, що  дівчата не лише найчарівніша половина людства, а й найрозумніша.

Ведучий. І найнаївніша… Адже сьогодні, хлопці покажуть, хто править світом.  То ж  давайте представляти наших учасників.

Ведучий. (представлення команди хлопців).

     Я рідко коли насмілююсь забігати вперед, але сьогодні я можу твердо говорити: місця живого від вас не залишиться. Після нас он на тій стороні залишиться просто випалена земля. І я одразу попереджаю суперниць, що їм сьогодні нічого не світить, тому що у мене в команді такі люди, які можуть пробити все і навіть дно. І знаєте, чому я сьогодні так впевнено дивлюся в зал? Тому що подивіться, яка у мене надзвичайно потужня  команда.

         Цей герой щирий, розсудливий та творчий, любить читати наукову літературу, підтримує здоровий спосіб життя. Він вірить у власні сили і з ними рухається лише вперед. Олександ Геря

         Радий представити вам веселого та артистичного хлопця. Він вважає, що для того щоб виграти, перш за все, потрібно грати. Ось тому він сьогодні тут з нами. Він любить музику і танці. Його життєве кредо: ніколи не здаватися! Сергій Блетя

         Любить пізнавати нове, цікавиться технікою, добре володіє комп’ютерами. Життєве кредо: «Важко – не значить неможливо. Значить, що доведеться попрацювати». Матвієнко Максим

         І на чолі тої мега потужньої команди я, скромний капітан, звати мене Валентин Жук.

         А тепер я відпускаю вашу увагу по інший бік барикад, для того, щоб ви просто подивилися на жалюгідне поняття команди - суперниці.

                                 (представлення команди дівчат).

Ведуча: - Ой, як ми розчулилися, Валентинчику!!! На цій стороні прекресна ведуча, гарна і талановита але маю одне нещастя – свого напарника Жука Валентина!!!  Твоя впевненність, вона знаєте, як долар по вісім: не було і не правда. Ви знаєте, кажуть, що краса врятує світ, якщо світ про це попросить . Дивлячись Валік на тебе і на твою команду, світ не просто кричить, він благає. Він благає врятувати його. Але без паніки.

      Є три речі на які можна дивитися вічно: як тече вода, як програє команда Валентина, і як Света оголошує свою жіночу команду! Сьогодні чавити чоловічу команду прийшли такі :

      Коли я буду говорити про цю дівчину, я попрошу гучні оплески всього залу, я не жартую. Вона доведе, що чоловіча команда знову позорно програє. Бо хіба ж можна встояти перед сміхом цієї дівчини. Коли вона сміється, у полі зацвітають  квіти, навіть взимку. А чоловіча половина, слухаючи іі сміх - забувають про все. Ілінська Одарка!

      Вона звикла все в житті робити на максимум : якщо ранок - то добрий , якщо життя - то реальне , а якщо перемога - то поповній !  Ця дівчина стверджує, що не помиляється лише той, хто нічого не робить. Відповідальна та цілеспрямована, впевнена в собі – Миколенко Женя!

      Вона твердо вірить, що всі-всі мрії можуть здійснитися: потрібна лише наполегливість, енергія та трішечки успіху . Доброзичлива та чуйна, завжди прийде на допомогу за першим покликом, завжди мені дає списувати. Зазвичай слухає пісні, в яких співається про сенс життя та які змушують міркувати над вічним, приваблива та неповторна – Козеваліна Каріна

       Ну і головний деригент жіночої команди Хитрик Світлана Костянтинівна!

Ведучий. Але це ще не все. У нас є ще й верховний суддя цієї неперевершеної гри!

Суддя. Мої вітання ведучим,  дівчатам, хлопцям та глядачам. Давайте домовимось так – за мною  об’єктивність, за Вами – запальна гра. І нехай переможуть найсильніші!

Ведучий. Тобто ми – хлопці.   Світлано Костянтинівно, знаєте ,що я найбільше люблю? Поспати, поїсти, і послухати, як Ви оголошуєте правила нашої сьогоднішньої гри .

     Ведуча:  Дякую. Отже програма наша конкурсна. А як і в кожній програмі  у нас є свої правила. Програма складається із семи конкурсів. Ціна кожного конкурсу 2 бали. Переможець кожного конкурсу може заробити додатково ще 1 бал, якщо дасть правильну відповідь на додаткове бонусне запитання. Якщо  в результаті буде нічия, проводиться конкурс «дивоглядки». Хто раніше кліпне віями та команда програла .

      Ведучий: І ось таким чином,  все наше шоу, шляхом семи раундів невпинно рухається вперед до фіналу, адже у фіналі відбувається найцікавіше, вирішується все. У фіналі, команда, яка програє плаче, заливається гіркими сльозами, бо отримає нуль, а команда, яка перемагає в фіналі отримує жадану перемогу. А так воно і буде з нашою чоловічою командою, я в це свято вірю. І, якщо з правилами все зрозуміло, я не бачу причин, щоб не розпочинати.

Ведуча. У нас залишилася одна незавершена справа  – хто починає перший раунд?

Суддя: Так, дійсно нам потрібно обрати хто ж першим почне конкурс. Запрошую капітанів команд для проведення Міні-конкурсу «Ю, ЗЕ, ФА». Хто виграє, той і починає конкурс.

Ведучий: Отже, перший раунд «Жінка чи чоловік».

Ведуча: У цьому конкурсі учасникам по черзі будуть ставитися запитання, відповіді на які можуть бути тільки «жінка» або «чоловік».

Ведучий: За результатами попереднього конкурсу першими розпочнуть _______________________________.  Ну, що ж, починаємо!

(проводиться конкурс).

Питання хлопцям:

  1.               Людина, яка придумала силікон (жін)
    2. Пеніцилін випадково був винайдений... (чол.)
    3. Володар найдовших нігтів в світі (чол)
    4. Людина, яка винайшла стікери (чол.)
    5. Якої статі собака, якій належить рекорд «Найшвидша собака на самокаті»? (чол.)
    6. Людина, яка змогла випити 22 чашки кефіру (жін.)

7. Хто із сміливців для того, щоб подолати страх висоти, пройшовся по канату на висоті 185м ?(чол)
8. Якої статі 87-літній папуга, який став легендою Голівуда? (чол.)

Питання дівчатам:
1. Хто підкорив Еверест за 11 днів двічі? (жін)
2. Хто склав найбільший пазл в світі? (жін)
3. Хто являється рекордсменом в категорії «Людина, яка наділа найбільшу кількість нижньої білизни»? (чол)
4. Якої статі найстаріший карлик в світі? (жін)
5. Президент Німеччини? (чол) 
6. Хто був признаний у всьому світі майстром декоративно-прикладного мистецтва при відсутності належної освіти. (жін)
7. Людина, яка отримала найбільшу кількість лайків за перегляд відео на youtube (чол)
8. Хто першим почав носити перуку. (чол)

Суддя: Отже, в цьому конкурсі хлопці отримали ______ балів, а дівчата____

Оголошую «Дивоглядки»

Суддя: Рахунок _____________ .    На користь _________________.

 Бонусне питання

Скільки відсотків чоловіків не люблять футбол ? (47%)

Скільки відсотків чоловіків не люблять коли дівчата сюсюкають одна до одної, та при спілкуванні з хлопцями ? (41%)

Ведуча: Наступний конкурс «По губам ».

Гравці одягають на вуха навушники. Там буде дуже гучно грати музика і ви не будете чути те що вам говорить ваш капітан. Потрібно буде читати по губах ці слова і вголос відтворювати їх. Кожне слово відгадане – це один бал у скарбничку команди. На все про все у нас 90 секунд .

Ведучий: У попередньому конкурсі перемогла команда ________________. Тому розпочнемо з ________________.

Суддя: Хлопці відгадали слова_______________________________ тому отримують _____ балів, а дівчати ______________________ і команда отримує ____________ балів.       

  Нічия. Оголошую «Дивоглядки»

 Бонусне питання

Скільки відсотків дівчат вважають ,що спочатку треба вивчитись , побудувати кар'еру, а потім створювати сім'ю ? (61%)

Скільки відсотків хлопців знають напам'ять номер телефону дівчини з якою вони зустрічаються ? (63%)

Рахунок _____________ .    На користь _________________.

Ведучий: Всі ми любимо слухати музику. Хтось надає перевагу року, хтось слухає реп, а інші обирають поп. Але є пісні, які знають усі. Ось зараз ми і перевіримо, як добре ви розбираєтесь в музиці. Наступний конкурс «Вгадай мелодію».

Ведуча: Зараз буде звучати мелодія, ваше завдання як найшвидше зрозуміти і відгадати, що це за пісня і назвати виконавця і назву.

Ведучий: За кожну правильну відповідь команда отримує 1 бал. Якщо команда відповіла не правильно бал отримує команда суперників.

(проводиться конкурс)

Ведучий. Пані суддя ми хочемо почути ваш вердикт.        

Суддя:  Рахунок _____________ .    На користь _________________.

Оголошую «Дивоглядки»

Бонусне питання

Скільки відсотків дівчат користуються порадами мами , щодо стосунків із хлопцями ? (33%)

Скільки відсотків хлопців  люблять , коли їм дарують квіти ? (10%)

Ведучий: Хто ти?

Ведуча: Я – Хитрик Світлана, учениця 11 класу…

Ведучий. А в цьому конкурсі наші учасники можуть бути ким завгодно. Тому оголошуємо  конкурс  «Хто я?».

Ведуча: Я коротенько розкажу правила, аби всім було зрозуміло. Отже, перед вами дві картини. В кожній картині отвір . Хтось із представників команд вставляє голову в цей отвір і починає вгадувати ким же він став завдяки цій картині. Можна відповідати «так» або «ні», а сам учасник буде ставити запитання, на які можна дати лише пряму відповідь.

Ведучий. Почнемо з твоїх?

Ведуча. Кого з  моїх учасниць хочеш бачити?

Ведучий. Звісно ________________________! У вас є 90 с.  Починаємо!

                                (Учасник відгадує картинку).

Ведучий. Кого з цих богатирів ти хочеш бачити на цій картині?

Ведуча. Всі розумні, інтелектуальні, але бачу в цій картині я    

  _________________________. У вас є 90 с.

                                        (Учасник відгадує картинку)

Ведучий. Пані суддя скажіть будь-ласка, як Вам цей конкурс і що ви думаєте?

Суддя.  Обидва учасника – просто молодці, але швидше впоралися з цим конкурсом  команда  _________________.

Оголошую «Дивоглядки»

Суддя:  Рахунок _____________ .    На користь _________________.

Бонусне питання

Скільки відсотків дівчат люблять ходити по магазинах , навіть не маючи грошей ? (26%)

Скільком відсоткам хлопців не подобається , коли дівчина фарбує губи ?(65%)

Ведуча: Часто жінкам доводиться виконувати чоловічу роботу, а чоловікам жіночу, але якби там не було, а на фоні цього виникає безліч суперечок. Тому наш п’ятий раунд називається «Обмін ролями». Зараз наші учасники покажуть свої вміння хлопці побувають у ролі дівчат, а дівчата – хлопців.

      Суддя: Завдання для хлопців__________________________________________ _____________________________________________________________________

Суддя: Завдання для дівчат__________________________________________

__________________________________________________________________

                                           (проводиться конкурс)

Суддя: Команда хлопців дала ________  правильних відповідей, а дівчат - __________________________________________________________________

Суддя:  Рахунок _____________ .    На користь _________________.

Бонусне питання

Скільки відсотків дівчат , будуть користуватися парфумами , які подарував хлопець , навіть якщо вони не подобаються ? (13%)

Скільки відсотків підлітків слово «відмінно» замінюють словом «супер»?(36%)

Ведучий: Шостий раунд називається «Зірки в ряд»,  завдання команд вистроїти суперників в ряд за вказаними ознаками.

Суддя: Дівчата, вам потрібно вказати, ________________________________ і поставити його на перше місце, далі відповідно 2, 3, 4.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Дякую, дівчата! А тепер на рахунок 3, хлопці, станьте будь-ласка кожен до своїх предметів. Один, два, три! (Підраховуються правильні відповіді)

Ведуча: Я вважаю, ми гідно справилися із завданням. А тепер ваша черга.

Суддя: Хлопці, будь ласка, поставте на перше місце ту дівчину, яка, на вашу думку, раніше встає. Ну а на 4 місці буде учасниця, яка полюбляє найдовше спати.

Молодці, хлопці! А тепер дівчата, займіть правильні місця на рахунок 3. 1,2,3!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Підраховуються правильні відповіді).

Суддя:  Рахунок _____________ .    На користь _________________.

Бонусне питання

Скільки відсотків дівчат в Україні не фарбуються ?(32%)

Скажіть, який відсоток хлопців в Україні не палить ?(55%)

Ведуча: Наступний конкурс називається «Вірю – не вірю». З кожної команди запрошуємо по одному учаснику. Учасник розповідає історію свого життя, а інший учасниук повинен вирішити – правдиве воно чи ні.

Ведучий: Команда, яка дасть більше правильних відповідей і переможе в цьому конкурсі.

Ведуча: Першим на цю сцену запрошуємо___________________________

Ведучий: А ми  запрошуємо_______________________________________

 

Суддя:  Рахунок _____________ .    На користь _________________.

Бонусне питання

Скільки відсотків дівчат в Україні не зареєстровані в соцмережах?(38%)

Скільки відсотків хлопців в Україні хоч раз спали в шкарпетках?(67%)

«Фінал»

Ведуча: Отож фінал. Суддя, скажіть скільки балів на рахунку наших дівчат? А хлопців?

Суддя: Зараз у вас є можливість подвоїти зароблені бали і здобути перемогу у нашій грі. Я запрошую   команди на сцену.

Ведуча: В  цьому конкурсі учасникам потрібно виявити спритність рук, сконцентрованість, швидкість реакції. Ваше завдання за 90 секунд знайти другу половинку сердця.  Виграє та команда, яка збере найбільше сердець.  Учасники, ви готові? Почали!!!

 

І з рахунком _____ _____ перемагають ___________.

НАГОРОДЖЕННЯ

Ведуча. На цьому наше свято підходить до завершення. І не важливо, хто переміг.

Ведучий. Адже наші дівчатка найкрасивіші та наймиліші.

Ведуча. А наші хлопці найсміливіші та найсильніші

Ведуча. Про кохання не говорять, про нього вже все сказано… Тож сьогодні будемо мовчки вдихати аромат закоханості.

Ведуча.     Кохайте, люди, будьте чарівні,

            Де б не жили, в якому краї

 Ведучий : Найкращими хай будуть на землі три звучних слова:

Разом: « Я тебе кохаю!»     
Ведучий. Отож із Днем Святого Валентина всіх вас!

Ведуча : Із днем юності й кохання, молодості й краси! Кохайте і будьте коханими, адже це і є щастя! 

 

 

1

 

docx
Додано
29 жовтня 2020
Переглядів
1746
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку