Сценарій конкурсно-розважальної програми "Міс Гімназії"

Про матеріал

Даний сценарій конкурсно-розважальної програми "Міс Гімназії" допоможе педагогу-організатору провести цікавий позашкільний захід для старшокласників. Містить цікаві конкурси, які потрібно зазделегідь роздати конкурсанткам, щоб вони могли підготуватися до них та гідно представити себе. Є номінації, які можна і додати, якщо учасниць більше. Як показує практика, діти дуже полюбляють його. В нашій гімназії ця конкурсно-розважальна програма стала традиційною на протязі більше 5 років.

Перегляд файлу

Конкурс краси «Міс гімназії 2016»

ВЕДУЧИЙ. Доброго вечора, дорогі друзі!

 

ВЕДУЧИЙ. Вас вітає конкурс краси і грації  Міс гімназії-2016…

 

ВЕДУЧИЙ. Тож давайте побажаємо конкурсанткам успіху, а нам – трохи терпіння. Хоча , дійсно, не терпиться дізнатися , хто ж стане переможницею нашого конкурсу.

 

ВЕДУЧИЙ. Одне можемо сказати з упевненістю – всі учасниці конкурсу, без винятку, гідні цього звання!

 

ВЕДУЧИЙ.А до речі, кажуть, що наші дівчата – найкрасивіші дівчата в Черняхівському районі  (До глядачів) Це правда?

 

ВЕДУЧИЙ. Ну звичайно! Хіба ти сумніваєшся? Вони найкрасивіші, найрозумніші, найпривабливіші, найталановитіші, найчарівніші…Ну справжні принцеси.

 

ВЕДУЧИЙ. І ДІЙСНО, ЯКА МАЛЕНЬКА ДІВЧИНКА НЕ МРІЄ СТАТИ ПРИНЦЕСОЮ? Напевно, так само мріяли стати принцесами і наші конкурсантки, які вже стали майже дорослими!

 

ВЕДУЧИЙ. Сьогодні на наших учасниць чекають нелегкі випробування, тому, коли вони з’являться на цій сцені – давайте підбадьоримо їх оплесками!

 

ВЕДУЧИЙ. Наші учасниці мають надійну підтримку, бо підтримують їх  однокласники, друзі, хлопці нашої гімназії. Привітаймо наших учасниць.

 

ВЕДУЧИЙ. Настав час представити спонсорів нашого конкурсу, які також будуть і журі – справжніх експертів і цінителів прекрасного! (представляють по черзі членів журі)

1._______________________________________________________________

2._______________________________________________________________

3._______________________________________________________________

4._______________________________________________________________

 

ВЕДУЧИЙ. Отже, журі представлено, конкурсантки на сцені , а це означає, що попереду на нас чекає справжній феєрверк краси в низці конкурсів нашої програми.

 

 

 

ВЕДУЧИЙ. Що ж, ви переконалися, що наші конкурсантки – чарівні, привабливі, загадкові, скромні. Тому всі вони будуть нагороджені за номінаціями: міс Чарівність, міс Креативність, міс Винахідливість, міс Елегантність, Віце-міс гімназії, Міс Глядацьких симпатій  і найголовніша міс – Міс гімназії 2016.

 

ВЕДУЧИЙ. А зараз наша найповажніша суддівська колегія в цьому конкурсі буде оцінювати оригінальність  виступу, розкутість дівчат на сцені і, до певної міри, ступінь їхнього вміння ходити та триматися на сцені!

 

ВЕДУЧИЙ.  Наші учасниці ретельно готувались до конкурсу. Подивіться, які у них гарні плаття! А хода – це дійсно вияв фантазії!

 

ВЕДУЧИЙ.  Скажи будь ласка, а що таке людська краса?

 

ВЕДУЧИЙ. Ну, краса... в загальному, це гарна зовнішність людини, досконалі і витончені форми її тіла, гарний одяг, який підкреслює гармонію дивовижного витвору природи і витвору рук людських, вміння себе подати, талант, розум...

 

ВЕДУЧИЙ. Краса – це слово ніжне, яке звучить із милих уст…

 

ВЕДУЧИЙ. А зараз пропонуємо до вашої уваги перший конкурс «Візитка». У першому конкурсному виході конкурсантки повинні розповісти про себе. Наші конкурсантки повинні були підготувати розповідь або у вигляді презентації про себе або епізод свого життя  в минулому, теперішньому або пофантазувати про своє майбутнє. Оцінюється також оригінальність та впевненість у собі на сцені.

 

(на фоні музики)

 

ВЕДУЧИЙ. І так зустрічайте! Конкурсантку під №

  1.         ________________________________________________________________
  2.         ________________________________________________________________
  3.         ________________________________________________________________
  4.         ________________________________________________________________
  5.         ________________________________________________________________
  6.         ________________________________________________________________

 

 

ВЕДУЧИЙ. Дорогі друзі! Ось і закінчився перший конкурс. Просимо оцінити наших конкурсанток  шановне журі. І так № 1 оцінка......(і так далі). Дякуємо.

 

(Музичний номер)

 

ВЕДУЧИЙ. Шановні наші глядачі! Як ми переконалися на практиці, шлях до зірок не такий вже і простий, за кожною маленькою зірочкою стоїть колосальна робота

 

ВЕДУЧИЙ. І навіть коли одного разу наші чарівні конкурсантки долетять у вихорі своєї професії до небес, то сподіваємося, що їм ніколи не доведеться падати в "зоряному дощі ”!

 

ВЕДУЧИЙ. Послухай,   а ти знаєш, як з’явилася жінка на світ?

 

ВЕДУЧИЙ. Звичайно. Бог наслав на чоловіка сон, і коли той міцно спав, з ребра Адама зробив Єву.

 

ВЕДУЧИЙ. А мені відома цілком інша версія. Ось прослухай. Після того як до Бога звернувся чоловік і поскаржився на свою нудьгу, Бог замислився, з чого ж зробити жінку, якщо весь людський матеріал пішов на чоловіка. І тому став створювати жінку з кількох яскравих променів сонця, всіх чарівних фарб зорі, задумливого смутку, краси лебедя, грайливості кошеняти, граційності газелі, притягальної сили магніту.

 

ВЕДУЧИЙ. Все змішав і додав: в’їдливості мухи, впертості осла, зажерливості акули, ревнощів тигриці, мстивості пантери, кровожерливості п’явки, дурману опіуму та невблаганності стихії.

 

ВЕДУЧИЙ. Цю жінку Бог вручив чоловікові зі словами: «Бери її такою, якою вона вийшла, і не намагайся її переробити. Зазнавай щастя з нею впродовж життя та терпи муки від неї до самої смерті».

 

ВЕДУЧИЙ. Ця легенда – жарт, але у ній є й доля істини, адже жінка – це одвічний біль і одвічна втіха. Вона може перетворити життя і на рай, і на пекло. А ще вона може з нічого зробити скандал і зварити обід.

 

ВЕДУЧИЙ. Бо кожна жінка по своїй суті – справжня господиня. Тому ми і пропонуємо до вашої уваги наступний конкурс.

 

ВЕДУЧИЙ. Оголошується конкурс «Таланти та захоплення».

 

ВЕДУЧИЙ. В цьому конкурсі всі учасники повинні продемонструвати свої творчі таланти –виконати танець, пісню, зіграти на музичному інструменті, показати акторські здібності виконуючи якийсь уривок з вистави і т.д. Оцінюється майстерність виконання й оригінальність номера.

 

(демонстрація конкурсу учасницями)

 

ВЕДУЧИЙ. Дякуємо нашим конкурсанткам за чудовий настрій. Просимо оцінити їх нашим шановним журі. І так № 1 оцінка......(і так далі). Дякуємо.

 

ВЕДУЧИЙ. Шановні глядачі, дозвольте оголосити цікавий і захоплюючий конкурс із умовною назвою  «Економ-мода».

 

ВЕДУЧИЙ. В цьому конкурсі юні леді мають змогу продемонструвати свої здібності у галузі дизайну. Пропонується із різноманітних підручних засобів створити шедеври одягу (вечірню сукню, діловий стиль) – 3 сукні,  та надати їм коротку характеристику.

 

(демонстрація моди, а конкурсантка коментує)

 

ВЕДУЧИЙ. У результаті підрахунку голосів глядачів буде визначена дівчина, яка стане володаркою титулу «Міс  глядацьких  симпатій». Зараз наші помічники пройдуть залом із скриньками для голосування, а ми попросимо вас всіх дружно проголосувати.

 

ВЕДУЧИЙ. Всі конкурси позаду і ми запрошуємо наших учасниць разом з їхніми партнерами на заключний танець

(Всі танцюють повільний танець)

 

ВЕДУЧИЙ. Оплески нашим Леді! Вони прекрасні!

 

ВЕДУЧИЙ. Без сумніву, кожна з цих учасниць достойна стати першою.

Але першою є тільки одна, яка сьогодні отримає титул «Міс  гімназії – 2016»

 

ВЕДУЧИЙ. Отже, дорогі друзі, ми починаємо нагородження чарівних конкурсанток.

Для нагородження та отримання титулів на сцену запрошуються

  1. _______________________________________________________________
  2. _______________________________________________________________
  3. та  Міс 2015  ___________________________________________________.

 

ВЕДУЧИЙ.

  1.               Міс гімназії 2016
  2.               Віце міс гімназії – 2016
  3.               Міс Креативність – 2016
  4.               Міс Винахідливість – 2016
  5.               Міс Елегантність – 2016
  6.               Міс Чарівність – 2015
  7.               Міс Глядацьких симпатій – 2015

 

ВЕДУЧИЙ. Що ж, на жаль, навіть найчудовіший вечір добігає кінця і від його закінчення нас відділяють тільки декілька хвилин. То ж давайте  іще раз привітаємо наших учасниць бурхливими оплесками!

 

ВЕДУЧИЙ. Шановні наші красуні! Ми вітаємо вас всіх. Нехай щастить вам у житті, чистих рос вам, мудрої думки, краси і нев’янучої вроди. Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожна з вас – найкраща.

 

ВЕДУЧИЙ. До побачення.

 

ВЕДУЧИЙ. До нових зустрічей.

1

 

doc
Додано
16 травня 2018
Переглядів
882
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку