Сценарій міського благодійного ярмарку «Сила ДОБРА»

Про матеріал
Доброго дня, шановні учасники та гості нашого міського благодійного ярмарку «Сила ДОБРА» Сьогодні, 3 грудня - Всеукраїнський день добрих справ. Україна вдруге бере участь у всесвітньому благодійному русі Щедрий Вівторок (#GivingTuesday.)
Перегляд файлу

 

Доброго дня, шановні учасники та гості нашого міського благодійного ярмарку «Сила ДОБРА»

 

Сьогодні, 3 грудня - Всеукраїнський день добрих справ. Україна вдруге бере участь у всесвітньому благодійному русі Щедрий Вівторок (#GivingTuesday.)

 

Цього дня всі небайдужі допомагають іншим, даруючи свій час, пожертви чи талант.

 

Ми раді вітати всіх, хто долучився до благодійної справи, зокрема: Регіональний центр професійно-технічної освіти м. Зіньків, Зіньківська районна станція юних техніків, Недільна школа при Зіньківському Христо-Різдвяному храмі, Арт-лавка «Золоте веретено» та опорний заклад "Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 1"

 

Метою благодійного ярмарку є збір коштів для зіньківчанки Інни Москвич, для захисників України та для безпритульних тварин благодійного фонду «Щаслива лапа».

 

Щоб повірити у добро, треба Почати чинити Його. Як роблять всі небайдужі люди, котрі відгукнулися та беруть сьогодні участь в  благодійному ярмарку.

Дац

А зараз запрошую до слова керівника координаційного районного волонтерського центру «ЄДНІСТЬ І ДОБРО» підрозділу громадської організації «Спілка учасників АТО Зіньківщини» Світлану Анатоліївну Даценко.

 

Напевне немає такої людини в нашій школі, ні серед учнівського, ні серед учительського колективу, яка б не долучалась до добрих справ та різної допомоги.

Риб

Тому зараз запрошую до слова капітана рою «Характерники» Артема Рибалко.

 

А ще на відкритті нашого ярмарку присутні учні 6-А класу, які і надихнули нас на проведення ось такого заходу. Дякую вам.

 

Програма благодійного ярмарку складається з  продажу хенд мейд виробів та домашньої випічки; боді арту (але з дозволу класного керівника); цікавих майстер-класів та оригінальних ідей.

 

Дуже приємно, що багато керівників, вчителів, викладачів, майстринь, учнів, вихованців, студентів розуміють важливість і волонтерської діяльності і добрих справ загалом.

 

Тож давайте розпочинати наш міський благодійний ярмарок «Сила ДОБРА».

РЦПТО Бударова Леся Василівна

Недільна школа Коніченко Лариса Леонідівна

СЮТ Ландик Майя Іванівна

Прудка Світлана

Пугач Валентина

Арт-лавка Вощинська Ніна Сергіївна

Наталія


Всеукраїнський день добрих справ #ЩедрийВівторок відбудеться 3 грудня.

Україна вдруге бере участь у всесвітньому благодійному русі #GivingTuesday. Кожного року Щедрий Вівторок проходить після Дня подяки у більше ніж 150 країнах. До нього приєднуються мільйони учасників – від великих корпорацій до некомерційних організацій та окремих благодійників.

Цього року #ЩедрийВівторок проходить 3 грудня.

Мета руху– зробити добрі справи корисною звичкою українців: об’єднати всіх людей, які займаються благодійністю в будь-якій формі, та надихнути інших приєднатися.

Допомагати можна по-різному: не тільки грошима, але й часом, знаннями, ресурсом.

На сайті Руху #ЩедрийВівторок є Карта добра, яка є вашим провідником у світ Добрих справ. Можна зареєструвати власну ініціативу, або подивитися вже зареєстровані і долучитися до них.

Українці підходять до Щедрого Вівторку креативно.

Наприклад, українські школярі разом із вчителями проводять Дні добра і збирають кошти на підтримку Фонду «Запорука», що опікується онкохворими дітьми.
Громадська організація «Відчуй» випускає добрий мерч, кошти з продажу якого підуть на благочинність. Галерея Triptych: Global Arts Workshop влаштовує арт-проект CAN Charity Art Niche на підтримку фонду, що опікується дітьми з інвалідністю.

Приєднатися до руху #ЩедрийВівторок може кожен.

Більше деталей ви знайдете на сайті givingtuesday.org.ua.

 

doc
Додано
16 грудня 2019
Переглядів
3305
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку