Сценарій Останнього дзвоника

Про матеріал
Сценарій останнього дзвоника -2023. Для використання у роботі заступникам директора з виховної роботи та педагогам-організаторам.
Перегляд файлу

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК2023

Музика 1

Ведуча Шановні присутні, учні, вчителі, батьки! На календарі 2 червня і це останній день 2022/2023 навчального року,  свято Останнього  дзвоника.

Ліцей сьогодні проводить його  на честь учнів 9 та 11 класів, які по праву є випускниками 2023-го року.

Дорогі 9-класники, для декого з вас, цей дзвоник, справді, є останній. Залишаться позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботні  та щасливі хвилини  життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення.

Нехай у майбутньому ваше життя буде безхмарним, навчання – легким, доля – щасливою. Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, мудрі наставники та люблячі батьки! 

 

Ведуча Свято радісне але й водночас сумне. Радісне, бо закінчився навчальний рік. Попередучудові літні канікули. А сумне, бо сьогодні дзвоник востаннє пролунає для наших найстарших учнів-одинадцятикласників.

 

Запрошуємо  на свято випускників 2023 року.

Вітайте оплесками 11-А клас та їх класного керівника Саратову Вікторію Вікторівну

Музика 2

Зустрічайте 11-Б клас та їх класного керівника  Мартиновець Наталію Миколаївну

Музика 2.1

Ведуча Доpогі  українці,  любі діти, а також дороcлі громадяни нашої квітучої країни! Позаду залишився ще один навчальний рік, але він є особливим для кожного із нас, адже скроплений кров’ю, слізьми вільного та незалежного народу.

Росія напала на нашу українську землю, спопеливши наші міста, багатовікові храми, житлові будинки та все, що з такими силами, століттями будували ми – УКРАЇНЦІ, а головне – людські життя. 

Але ми міцно тримали і тримаємо стрій вже 464 дні, бо знаємо, що ми – непереможні, ми – незламний народ.

Увага струнко всім стояти,

Прийшла пора,

Наш Гімн буде звучати!

3. Гімн

 

 

 

 

 

Ведучий Сьогодні молодь стає тією верствою населення, яка відчуває на собі найбільшу відповідальність за майбутнє. Ми говоримо про війну, про солдатів, які зараз боронять незалежність нашої держави, для того, щоб життя продовжувалось, щоб світило сонце і сміялись українські діти у своїй рідній Україні!

Вшануймо хвилиною мовчання, тих, які полягли. Вони за тим злетіли в небо, щоб в мирі й щасті ми жили.

4. Хвилина мовчання

Ведуча Дорогі випускники, ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє». А від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне – будьте чесними і добрими людьми.

Слово для привітання надається директору ліцею  Шаговій Оксані Павлівні.

Музика 5

Ведуча

Учителем не кожен може бути,
Не кожне серце вміє говорить...
Учитель лише той, хто вміє чути,
Окрилити, навчити і любить.

Тендітну душу ласкою зігріти
І добротою ниву засівать,
Безмежно, щиро цілий світ любити
І дітям усього себе віддать.

Прийміть музичне сюрприз від педагогів ліцею.

Музика 6

Ведуча   Є що сказати і нашим випускникам. Слово надається президенту  ліцею – Лойченко Сергію, заступнику президента – Олексієнко Єлизаветі, Міністру внутрішніх справ – Залізній Вікторії, Міністру культури – Поник Владиславі, Міністру освіти – Крикуну Івану, Міністру інформації – Вакуленко Олександрі, Міністру юстиції – Павленко Ользі, Міністру спорту – Косаренко Єгору.

Музика 7

 

 

Сергій.

Сьогодні ми залишаємо рідний ліцей. І хочемо щиро подякувати тим, хто терпеливо спостерігав, як ми з малих бешкетників ставали дорослими людьми. Ми обіцяємо, що ви назавжди залишитеся у наших серцях.

Ліза.

Ваш досвід буде нам допомагати.

На кожному з життєвих перехресть

Ми з впевненістю можемо сказати,

Що збережем ліцею свого честь!

Саша.

Свої слова вдячності ми надсилаємо тим, хто підготував нас до самостійного життя. Тим, кому завдячуємо цим святом – найріднішим та найрозумнішим,  нашим учителям!

Іван. Прийміть, шановні вчителі, в знак подяки квіти від випускників.

Музика 8 Вручення квітів учителям

Саша.  Сьогодні у нас всіх єдине бажання – перемога України! І ми, самоврядування нашого ліцею, підготували для вас невеликий сюрприз – патріотичний флешмоб. Тому, всіх, хто впевнений у безсумнівній перемозі України, просимо приєднатися!

Музика 9

 

Ведуча 

Ось і закінчився наш навчальний рік.

Усе розв’язано і приклади, й задачі.

Попереду у кожного свій зліт,

Але вже перемоги є,

Ми зараз їх відзначим.

 

Музика 10 (тихо грає постійно)

Церемонію нагородження просимо провести Шагову Оксану Павлівну, заступника директора з навчальної-виховної роботи  Шевчук Лесю Миколаївну  та заступника директора з виховної роботи  Бурмакіну Лілію Федорівну.

 

 

 

 

 

 

Ведуча.

Під час навчання у  кожного з вас були  хвилинки радості та смутку, моменти  злету і падіння. Саме про них розповість своїм танем  вихованка  Зразкового хореографічного колектива «Грація» Манас Софія.  Зустрічайте оплесками.

 

Музика 11

Ведуча.  Дорогі випускники, зовсім скоро для вас пролунає особливий дзвінок – останній дзвінок. Тож 11 класи займіть почесне місце на нашому святі.

Музика 12

 

Ведуча.  За доброю шкільною традицією, на згадку про цей  день, сьогодні, саме учні 9 класів вручать вам  маленькі дзвіночки.

Музика 13 (тихо грає до оголошення дзвінка)

Ведуча.  Кожний дзвіночок має синьо-жовту стрічку. Синій колір – це колір надії, успіху та доброти.

Жовтий колір – це колір сонця, щедрості та багатства. Тож нехай у житті завжди буде ясно та сонячно,  нехай  завжди буде поруч із вами надія, успіх та добрі люди.

Нехай вони відлунюють у ваших серцях дзвоном  шкільних чудових років. Бержіть їх, як добру пам’ять.

Ведуча.  Право подати останній дзвоник надається  учню 11-А класу Лойченко Сергію та  учениці 11-Б класу Вакуленко Олександрі.

Дзвени над минулим і над прийдешнім,

Поклич в останнє на урок.

Дзвени над дитинством з яким попрощались,

Веселий, сумний ваш останній дзвінок.

Музика 14 (Дзвінок)

 

 

 

 

 

 

 

Музика 15 (тихо грає)

Ведуча.  Сьогодні, дорогі випускники, можливо,  як ніколи, ви відчуєте, що школа – це ваш рідний дім. І сьогодні вона, ніби притихла, щоб попрощатися з вами, випускає вас у доросле життя. А щоб ваш шлях не був тернистим, ваші батьки простелять вам дорогу у доросле життя вишитими рушниками.

Мами випускників шикуються з рушниками на вихід

Музика 16

Що ж, відлітайте ключем журавлиним ,

У вирій життя ліцей вас проводжа.

Нехай все життя ваше буде щасливим,

Наснаги бажаємо вам і добра.

Під музику випускники заходять у ліцей ( або виходять із зали)

 

 

 

 

 

docx
Додано
3 червня
Переглядів
99
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку