Сценарій Першого дзвоника "Аеропорт"

Про матеріал
Сценарій Першого дзвоника у формі мандрівки з елементаи інтерактивних технологій. Буде корисним для заступників директора з виховної роботи та педагога-організаора
Перегляд файлу

Сценарій позакласного заходу

«Мандрівка у країну Знань»

01.09.2018

Оформлення: на сцені літак, та зображення аеропорту.

 

Початок Начало: на фоні шуму літаків звучить набір голосових оголошень для пасажирів.

Вед.1: Увага! Увага! Пані та панове! Прослухайте, буд ласка, оголошення аеропорту «Першотравневий»

Вед.2:  Шановні пасажири! На виходьте на злітну смугу в очікуванні рейсу, пройдіть до приміщення аеровокзалу, вас скоро запросять на посадку.

Вед.1:  Якщо ви загубилися на території нашого аеропорту, зустрічайтеся у залі очікування  на 1 поверсі біля кабінету з написом «Директор».

Вед.2: Якщо ви хочете відпочити, пройдіть до залу прильоту і перегляньте в прямому ефірі концертну програму «  Мандрівка до Країни Знань!».

Вед.1:  Шановні гості ! Пасажири рейсу № 01-09.20-18  за маршрутом «Дошколярія - Країна Знань» звляться в зоні реєстрації через декілька хвилин.

Вед.2: А ось і вони. Вітаємо пасажирів , які прибули до нас із прекрасної країни Дошколярія разом зі своїми батьками.

Музика. Вихід  першокласників  та батьків з валізами

Класний керівник чекає їх на площі, тримаючи табличку «1 клас»

Вед.1:Доброго ранку , шановні пані та панове! Всім пасажирам та гостям аеропорту «Першотравневий» сьогодні надзвичайно пощастило, адже сьогодні у аеровокзалі чергуємо ми  Рижова Аріна

Вед.2:Та Хоменко Богдана. І ми спробуємо зробити все, щоб вам було цікаво та весело.

Вед.1:  У нас у аеропорту є прекрасна традиція : під час підготовки лайнера №01.09.20-18 до польоту, у VIP –зоні аеропорту проводиться прес-конференція, на якій гості промовляють слова вітання на адресу пасажирів - першоклсаників перед польотом.

 Вед.2:  Ну що ж, давайте зазирнемо до VIP –зони та представимо наших шановних гостей:

 

Вед.1:  Шановний _____________________, запрошуємо Вас до слова

Вед.2:  Шановна _____________________,  просимо Вас до мікрофону

Вед.1: До вітального слова запрошуємо    

Вед.2:   Просимо сказати декілька слів

Виступ гостей

Музика. Вручення подарунків

Музика. На площу виїжджає Лінь на електричному самокаті

Лінь: Привіт, малята, любі хлопчики й дівчата! Я представник рекламної агенції , назву якої нам було ліньки придумати,  Лінивенька Лінь Сергіївна. Я прийшла запропонувати вам скористатися гарячими путівками до країни Лінивих людей. Ну, хто хоче? Дуже вигідна пропозиція. Безкоштовна путівка. all inclusive. Моя країна – найцікавіша, найпривабливіша для кожної дитини.  А знаєте , чому?

Тому що у Країні лінивих людей

Не хочеш вранці вставати до школи - не вставай!

Не хочеш розчісувати волосся- і не треба!

Не хочеш ложкою їжу до рота класти - не їж!  Вам нічого не треба робити. (рекламує) Представники нашої агенції зроблять все за вас.

Така гарна країна! Кому путівку? Задарма!  ( роздає рекламки на площі)

 І взагалі- лінь – це дуже корисна штука: мені лінь ходити пішки - я їжджу, лінь вчити уроки - граю на компі. Гайда зі мною до моєї країни. Не пошкодуєте. Цілий день – тільки відпочинок, ніякої роботи. Дуже вигідна пропозиція

Вед.1:Зачекайте, зачекайте, шановна! Ми розуміємо, що ви хочете запропонувати нашим учням свої послуги, але в нас є представник іншої туристичної агенції «Знаємо, вчимо. Уміємо»  ( директор школи), яка розповість про новий туристичний маршрут « Мандрівка до Країни Знань». Просимо Вас

Виступ директора

Директор: Я прошу моїх помічників- учнів 11 класу вручити першокласників наші рекламні проспекти – цікаві книжки, з яких ви зможете дізнатися дуже багато цікавого і нового.

Вручення книжок першокласникам

Вед.2: І дійсно в Країну Знань щороку приїжджають, прилітають нові учні. Про те, як цікаво в цій Країні, нехай розповідають та показують найстарші наші учні- одинадцятикласники.

Танець 11 класу

Музика. Оголошення

Вед.1: Увага! Увага! Закінчується реєстрація на рейс 01.09.20-18 за маршрутом «Дошколярія- Країна Знань». Пасажирів –першокласників просимо пройти на посадку. Будьте дуже уважні, не залишайте свої речі!

Танок 1 клас

Вед.1: Нехай іграшки, подаровані сьогодні першокласниками стануть гарним спогадом про країну Дитинства.

 Вед.2: Зачекайте! Зачекайте! Ледве не забули! Із різноманітних подорожей ми завжди привозимо сувеніри на згадку для близьких та дорогих нам людей. Тому і сьогодні  не будемо порушувати традиції і подаруємо невеличкі солодкі сувеніри магістрам Країни Знань та нашим шановним гостям.

Музика. Вручення солодких сувенірів,

до кожного з яких причеплена етикетка  « Привіт з ….»

 Вед.1:Поки наші першокласники тільки готуються завітати до нашої Країни Знань, давайте складемо всі разом карту нашої казкової країни. На столах перед вами лежать карти вашого класу. Класні керівники , роздайте, будь ласка картки своїм учням. Ваше завдання. Із запропонованих карток обрати тільки 4 із назвами предметів, які вам подобаються, або які ви вважаєте потрібними.  На всю роботу вам  відводимо 1 мелодію. Ви працюєте , доки звучить музика. По сигналу розпочинаємо.

Музика. Учні класів створюють карту

Вед.2: А першокласникам ми пропонуємо своє завдання. Сьогодні ви вперше разом зайдете до Країни Знань. І зробити це необхідно дружно. Візьміться за ручки. Ваше завдання : пройти маршрут за вашою першою вчителькою не відпускаючи рук.

Першокласники проходять маршрут і повертаються назад.

Вручаємо їм сік із написом «Жива вода»

Музика закінчується.

Вед.1: Закінчилася чарівна мелодія і ми впевнені, що ваші карти  готові. Ми з вами жителі прекрасної країни. То ж давайте всі разом складемо  карту нашої Країни Знань.  Від кожного класу запрошуємо  класного керівника та двох представників.

Музика. Складаємо карту

Вед.2: Ну ось і все. Завдання виконано. І у нашій країні стало аж на 25 жителів більше.

Вед.1: Про те , що першокласники стали справжніми учнями свідчитимуть їхні перші документи - паспорти,  які їм вручить директор нашої чарівної країни 

Музика. Вручення паспортів

Вед.2: От тепер дійсно все.

Вед.1:Не поспішай, Богдано. Коли ми приходимо в гості , перше , що ми робимо, дзвонимо у двері. І цей дзвінок стає початком нової зустрічі. Тож нехай і сьогодні ми розпочнеться новий навчальний рік із мелодії чарівного шкільного дзвінка. Який прозвучить  у виконанні першокласниці та одинадцятикласника.

Вед.2:Я згодна, Аріно, але давайте спочатку з`єднаємося всі у велику шкільну родину. Просимо наших гостей та вчителів приєднатися до нас.

Музика. Учні школи разом із директором та гостями роблять коло. В центрі одинадцятикласник по колу несе першокласницю

Коло розмикається. Класи стають на місце

Вед.1:Ми просимо учнів 11 класу підійти до першокласників і під ваші оплески провести їх до класу на перший урок.

Музика.11 клас проводить 1 клас по колу і заводить до школи

Вед.2:Адміністрація нашого аеровокзалу бажає вам гарного польоту та веселого настрою, нових знань і щасливих посмішок.

Вед.1: Шановні пасажири! Ми прощаємося з вами і просимо пройти  до терміналу нашого вокзалу пасажирів у такому порядку

2А, 2Б, 3, 4А,Б клас, 5, 6, 7А,7Б, 8, 9А, 9Б і 10 клас.

1

 

doc
Додано
22 жовтня 2019
Переглядів
371
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку