Сценарій проведення економічного заходу

Про матеріал

Сценарій проведення економічного заходу, в рамках предметного тижня або як окремий позаурочний захід
Сценарій проведення заключного заходу в рамках проведення предметного тижня «Адміністратор, агент з постачання, діловод», МК «Менеджменту та маркетингу».

Перегляд файлу

Сценарій проведення заключного заходу в рамках проведення предметного тижня «Адміністратор, агент з постачання, діловод», МК «Менеджменту та маркетингу».

1. Початок. (Звучить музика. Аудіо 1., фото 1_1 на сцені  На сцену виходять члени МК, в руках кожного газета чи журнал, адже вони – економісти, адміністратори, ділові люди. В буденних справах вони поспішають, зосереджені лише на роботі та не помічають нічого навкруги. На фоні з’являється фото заплаканої дівчинки, фото 1_1 оскільки дитину ніхто не помічає. Члени МК звертають увагу на сцену, з рук випадають газети, фото змінюється радісної малечі. Фото 1_2_

Ведучий: стан економічної ситуації не можна назвати сприятливим, тому всі ми заклопотано кудись поспішаємо – на роботу, на навчання, у справах… І зовсім не помічаємо головного в житті – наших дітей. Ми хочемо дати їм якомога більше знань, проте забуваємо про нестандартні методи в сприйнятті себе та своєї майбутньої професії. Адже учні не тільки гарно навчаються, але є творчими та креативними. Зараз пропоную вам переконатися в цьому особисто.

2. Конкурс «Колективний малюнок «Робоче місце адміністратора». Учні, хто хоче проявити свої художні таланти?

Виходять 8 учнів, поділяються на 2 команди (по 4 в кожній).

  •                   Вам необхідно намалювати «Робоче місце адміністратора. Кожен наступний учасник додає до колективного малюнку елементи робочого місця. Часу дається 2 хвилини. Команда, що швидше впорається із завданням та отримає від журі найбільшу кількість балів – переможе.
  •                   Доки команди розподіляють завдання між собою я представлю залу вельмишановне журі. А в журі у нас сьогодні найекономічніші економісти та найадміністративніші адміністратори:

- Олійник Ольга Миколаївна – наш головний бухгалтер;

- Савчук Анатолій Іванович – старший майстер

- Тумановська Анна Миколаївна – заст.. директора з НР

- Корінчевська Валентина Володимирівна – заст..директора з НВР

- Алексенко Георгій В’ячеславович – наш директор. Оплески!

 

Отже, команди готові, час пішов

(грає музика аудіо 2, команди наввипередки малюють на ватманах, прикріплених на фліпчартах завдання, ведучий слідкує за часом та проголошує закінчення. Журі виставляє оцінки, ведучий проголошує та команда-переможців нагороджується смаколиками).

 

3. Ну що ж, тепер пропоную пограти із залом і виявити найкмітливіших. Оголошується конкурс «Загадки – відгадки», який проведе викладач Косарцова Олена Іванівна! Зустрічаємо!

(О.І. обирає 2 команди з учнів та викладачів, за правильну відповідь нараховується 1 бал, команда-переможець нагороджується смаколиками).

 

4. Ведучий: чудово впоралися із завданням. А у нас на разі новини «Економічний квартал» у виконанні майстрів в\н Світлани Ігорівни Бурцевої, та учнів. (на сцені стоїть стіл, за столом учасники читають економічні новини). Аудіо 3 (95 квартал)

 

4. Ведучий: (фоном аудіо 4) таааак, з новин ми зрозуміли, що управління не обходиться без влади, яка підкріплюється грішми. Але що таке гроші? Чи завжди вони були і коли з’явилися? Зазвичай над цим ніхто не задумується. Відповіді на всі ці питання знаходяться в музеї Національного Банку. Давайте спробуємо дізнатися, що ж таке гроші. (йде показ відеоролика «Гроші» (відео 5)

5. Ведучий: В продовження тематики грошей розіграємо ще один конкурс «Економічний тест». Нам потрібні 2 учасники. (учасники отримують картки з відповідями, які мають піднімають після того, як прозвучить питання, журі оцінює хто першим та правильно дав відповідь. Максимальна кількість балів – 5. На проекторі презентація «Економічний тест» глядачі теж бачать питання та варіанти відповідей. Переможець нагороджується смаколиками). А за почесну місію наше журі також нагороджується смаколиками.

6. Ведучий: наші учні люблять пожартувати над своєю майбутньою професією. Зустрічайте, відчайдушна пара Іринка Комісаренко та Васько Ткачук! (Учні ставлять гумористичну сценку). (фоном аудіо 6)

7. Ведучий: ну що ж, жартувати ви вмієте, а чи знаєте про перспективи своєї професії та відомих постатей в економіці? (виходить учень з презентацією та представляє її). Ведучий: це був переможець відкритого мікрофону, проведеного в рамках нашого предметного тижня.

8. Шановні! Сьогодні ми підбиваємо підсумки нашої роботи та закриваємо предметний тиждень «Менеджменту та маркетингу».  Багатьох з вас чекають нагороди за участь в різноманітних конкурсах та заходах. Але давайте пригадаємо, як це було (презентація про заходи в рамках тижня, ведучий коментує деякі фото, звучить музика). Презентація, аудіо 7

9. Надаємо слово нашому заступнику Валентині Володимирівні

(слово заступника)

10. І ось, нарешті настав час найщиріших привітань. Георгій В’ячеславович привітає та нагородить найрозумніших, найкмітливіших та найактивніших адміністраторів! (нагородження грамотами)

11. Варвара Опанасюк та Микола Довгошеєнко присвячують пісню всім адміністраторам. (звучить пісня «А он такой» в гумористичному варіанті аудіо 8).

12. Ведучий: на цій веселій ноті ми завершуємо наш тиждень, щоб повернутися знову. До наступних зустрічей!!!  (аудіо 9)

(всі члени МК обійнявшись прощаються з гостями)

 

docx
Пов’язані теми
Економіка, Сценарії
Додано
31 липня 2018
Переглядів
867
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку