Сценарій "Спортивне свято"

Про матеріал
Сценарій заходу, присвяченого переможцям районного футбольного турніру - місцевій футбольній команді "Вікторія"
Перегляд файлу

    СПОРТИВНЕ СВЯТО                     Ведучий:Добрий вечір, дорогі друзі! Сьогодні нас разом зібрала гарна небуденна подія. Футбольна команда « Вікторія» с. Вишевичі стала бронзовим призером чемпіонату району з футболу. Причому і дорослі гравці і юніори досягли цього почесного звання.

 Десятки разів мені доводилось виходити на цю сцену з різних нагод. Багато разів лунали з цієї сцени слова вдячності і привітання жінкам-матерям, воїнам –визволителям, ветеранам війни і праці, людям різних професій, але спортивне свято ми проводимо у Будинку культури вперше.

 Багато разів своєю грою « Вікторія» дарувала нам приємні години відпочинку на стадіоні, а сьогодні у нас є нагода подарувати свято нашим футболістам, всім, хто зібрався у цьому залі. Тож зустрічайте оплесками « гладиаторов боя, героїв молвы».                                          ( перелік гравців)                                                                                                                              Ведучий:Шлях « Вікторії» до перемоги можна назвати « через терни до зірок». !7 років ( а саме стільки відділяє команду від попереднього призерства в чемпіонаті району) наполегливої боротьби принесли свої плоди.

 Мабуть, символічно, що подібний спортивно-культурний захід відбувається саме 1 грудня, яке проголошено Всесвітнім днем боротьби зі Снідом. Тисячі молодих людей ідуть із життя через ВІЛ-інфекцію, якій часто передує наркоманія, аморальний спосіб життя. І саме спорт, активна життєва позиція дає можливість уникнути цього лиха.

 Тож з великим задоволенням я запрошую до слова людину завдяки зусиллям якої живе спорт у нашому селі. великому ентузіасту, життєлюбу, гравцю з тридцятилітнім стажем, тренеру команди « Вікторія», сільському голові                                  …………………………..                                                                                                                                                                                                                  ( виступ голови).

 А зараз наступає найприємніша мить нашого свята. Я запрошую на сцену для вручення нагород заступника голови РДА у справах сім’ї, молоді та спорту              ………………………………………………………………………..                                                                                                  ( вручення нагород)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Ведучий: Дорогі хлопці! Сьогодні вас привітати прийшли друзі, близькі люди, батьки. А ще учасники художньої самодіяльності, переважна частина яких – дівчата. Я думаю, що вам буде приємно побачити номери, які вони для вас підготували. Першими я хочу запросити на сцену вашу зміну, майбутніх гравців « Вікторії». Зустрічайте оплесками!                                                                                                                                                                                                                   ( привітання дітей)

1 « Плейстейшени», комп’ютери

 Чи ще якийсь прикол

 Все більш стають доступними,

 А я люблю футбол!

 

2 Мій друг читає комікси

 Ну а мені, хоч плач,

 Не треба скейт  чи ролики,

 А тільки кеди й м’яч.

 

3 Батьки зі мною сваряться:

 « Уроки вчить пора!

 І як з тобою справиться?

 Одне на думці – гра!»

 

4 Щодня я їм повторюю

 Усій своїй родині,

 Що можу стать відомим ,

 Як Шева й Рональдіньйо

 

5 В футболі переваги є

 Кажу я тату й мамі,

 Дарма, що син ваш кеди рве,

 Зате не випиває.

 

6 Куріння також не для нас

 Тримать потрібно форму,

 Тож ми рівняємось на вас,

 Сьогодні ви – герої.

 

7 Ви сильні, стильні, молоді

 Навчились класно грати

 За це шануємо вас ми

 І люблять всі дівчата.

 

 

 

 

8 Нових висот бажаєм вам

 Не дуже зазнавайтесь

 Ну а для міцності кісткам

 Принесли справжній кальцій!

             (дарують крейду)

 Ведучий: В тому, що спорт об’єднує і немає кордонів ми пересвідчились ще раз. Я маю на увазі, що сьогодні серед нагороджених юніорів був учень школи- інтернату Яцко  Віктор. Ця дитина позбавлена материнського й батьківського піклування, відчуває себе рівним у команді, завдяки підтримці друзів. І Вітя повідав, що першим азам гри у футбол його навчили у приюті. Там же він вперше спробував танцювати брейк. Взявши у напарники однокласника, він підготував для друзів по команді виступ, який я гадаю ви сприймете належно.                                                                                                                                                                        ( брейк )                                                                                                                Ведучий: Дивлячись на наших футболістів, можна відмітити три вікові категорії гравців: сімейних ( до речі у всіх з них Маляренка П., Романюка А, Гальченка О. ) підростають в сім’ї майбутні футболісти, хлопців які навчаються чи працюють при цьому перебуваючи у стані пошуку тієї єдиної і хлопців, які переживають неповторний вік першої закоханості. Мабуть, саме їм адресує своє музичне вітання Дарина Шевченко                                                                                                                                                                         ( пісня «Перше кохання»)                                                                     

        Ведучий: Шановні глядачі! Ми змушені на кілька хвилин перервати наш концерт, бо з відвертою заявою « Будемо забивати» до нас хочуть звернутись гравці команди    « Вікторія».                                                                                                                                                                                                       ( на мелодію пісні «Ти ж мене підманула»)

      Дехто скаже , що «салаги»,

  Дехто скаже  «слабаки»

  Не беремо до уваги,

  Бо ми хлопці «отакі»!

   П-в

  Учимося ми грати

  Прагнемо забивати,

  Будемо вигравати

  Тільки дайте час!

  Ми відмовились від пива

  І забули про дівчат

  Дехто скаже «спорт – могила»

  Та на це нам наплювати.

   П-в

 

  Зробим все, що в наших силах,

  Запевняємо усіх!

  Срібло й бронзу заробили

  Прийде черга й золотих!

       П-в

  Ведучий: Мабуть, ви помічали, що на всіх престижних спортивних заходах обов’язково є  дівчача група підтримки, яка виконує запальні танці. Така група є у нас!                                                                           

                                            ( спортивний танець)                    Ведучий: Звісно, що сьогоднішня перемога – це заслуга передусім гравців команди. Але ніяк не можна зменшити вклад у цю перемогу людей, які підтримували « Вікторію» фінансово і морально. Тож для всіх вболівальників і для спонсорів звучить наступна пісня.                                                                                                               

                        (пісня « Я з людьми поділюся добром»)

 Ведучий: Шановні глядачі! Думаю ви зі мною погодитесь, що спорт – це не тільки корисно, захопливо,  а й красиво. Своє мистецтво володіння м’ячем нам демонструють Євгеній Гаврутенко та Ярослав Волошин.                                                                                                                              ( набивання м’яча)                                                                                                                Ведучий : Ось і добігає закінчення наше свято. Дякуємо всім хто завітав розділити з нами це свято, хто приймав участь у концерті, хто зробив все можливе аби здобути цю перемогу. Сподіваємось, що подібний захід стане у нас доброю традицією. І що наступного року ми зберемося привітати « Вікторію» якщо не з золотою, то обов’язково зі срібною перемогою.                                                                                                                              (на мелодію пісні «Трус не играет в хокей»)             

    

 

 Сьогодні пристрасті вирують, як ніколи,

 Знов вболівальників хвататиме удар,

 Ревуть трибуни, бо виходить знов на поле

 «Вікторія» і їхній воротар!  (2 р)

                        

 Пас на центрального, прострільна передача,

 Все може вирішить один єдиний гол.

 У нас у всіх одна мета, одна задача,

 Наше життя – це футбол!    (2 р)

 

         Позаду сумніви, поразки і тривоги

 І святкувати нині справді є резон.

 Команда наша означає – перемога,

 Кожен із нас чемпіон!   (2 р)

      

 

          

  

doc
Додано
23 лютого
Переглядів
39
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку