Сценарій свята- розваги Першого дзвоника

Про матеріал
Мета: створити атмосферу невимушеної зустрічі, формувати вміння робити свій свідомий вибір та виконувати завдання у колективі та самостійно; розвивати творчість, креативність, мислення, увагу; виховувати самостійність при виконанні індивідуальних завдань та почуття взаємодопомоги, підтримки при виконанні колективних завдань.
Перегляд файлу

 

Сценарій свята- розваги  Першого дзвоника

(Звучить музика, шкільна територія поділена на осередки)

Мета: створити атмосферу невимушеної зустрічі, формувати вміння робити свій свідомий вибір та виконувати завдання у колективі та самостійно; розвивати творчість, креативність, мислення, увагу; виховувати самостійність при виконанні індивідуальних завдань та  почуття  взаємодопомоги, підтримки при виконанні колективних завдань.

Обладнання: плакати з назвами осередків, інвентар для ігор, екран, презентація, обладнання для дослідів та ін..

Хід заходу

Ведуча 1: Доброго дня , дорогі гості, учні, вчителі, батьки. Ми раді вітати вас у нашому закладі з нагоди  Дня Знань  . Із року в рік ми підтримуємо добру традицію відзначати Перше вересня – початок нового навчального року. Цей день є визначним і радісним святом для кожного з нас. Адже він знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. А для когось свято Першого дзвоника буде першим у житті. Із нього розпочнеться цікаве шкільне життя. Перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань. Cьогодні ми вітаємо і радо приймаємо у нашу велику дружню шкільну родину новачків, наших першокласників.!

Разом з нашими малюками на святі присутні найстарші учні — 9-класники. Саме їм випала честь ввести наймолодших до країни знань. Тож вітаймо 1- клас з їх першою вчителькою Марією Олександрівною Оверчук , а також 9 клас з класним керівником Тетяною Олександрівною Кухарук

Вед 2. Зібралась вся шкільна сім’я –

Майбутнє України, її слава.

Рівняймось, струнко всі!

Звучить славетний гімн Держави!

 

Ведучий  1 Право ,підняти Державний прапор України надається учням    школи____________________________________________________________

Стояти струнко! Підняти  прапор!

                                        (Піднімають Державний прапор. )

 

Ведучий 2   Урочиста Лінійка присвячена Першому дзвонику оголошується відкритою!

(  Звучить Державний Гімн України)

 

Ведучий  1.  Вшануймо пам'ять тих людей,  хто звеличив нашу землю. Тих, завдяки кому наше життя зігріте сонячним світлом і безхмарною, мирною блакиттю небес,а також пам'ять загиблих бійців Небесної Сотні,воїнів-визволителів,які загинули за рідну Україну.              Вшануймо хвилиною мовчання.

 

Ведучий  2.     Війна – є великою трагедією для нашого народу, бо кожний день відходять в Небесну Сотню ліпші з нас… і щодня тисячі українців ідуть у бій за Свободу і Незалежність України. Тож сьогодні в знак нашої шани і подяки покладемо квіти до меморіалу Загиблих  воїнів- односельців і це право надається учням  школи. __________________________________________________________________                           

                                     

                         (Покладання квітів до Меморіалу) (Звучить музика)

Ведучий 1:

 Нового в школі нашій є багато,

Як у житті країни, так і в нас,

Про це багато можем розказати,

Та все ж, директор знає більше нас.

 

Ведучий 2 З початком нового навчального року всіх присутніх вітає директор школи Ганна Петрівна Мельничук

( Слово директора)

 

 

 

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

Пісня «                                                 »

В1.Останній раз зустрічають свято Першого дзвоника учні 9-х класів. Випускники! Погляньте на радісні обличчя малюків! Ось так 8 років тому, щасливі і радісні, з татами і мамами за руку, ви переступили поріг цієї школи! Для вас вона стала другою домівкою. Нехай у вашій пам’яті постане світлий день того року, коли ви, тамуючи острах і сором’язливість, полинули в безмежний світ знань! Нехай останній різ проведений в стінах рідної школи, буде роком роздумів, клопіткої праці, духовного зростання. Надаємо слово випускникам!

 

Випускниця Вітаємо всіх із чудовим хвилюючим святом – Днем Знань! Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам – до своєї другої домівки – у школи та вузи. Саме в День Знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, їх неоціненну роботу розуму й серця. Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, – ми завжди залишаємося вашими учнями! Усім, хто в цей День знать прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Дорогі першокласники! Прийміть від нас подарунки, і нехай вони нагадують вам про свято вашого Першого дзвоника.

Звучить музика, випускники вручають першокласникам подарунки.

 

Вед 4. Я бачу, що всі вже засумували, бо так давно не чули шкільного дзвоника.

Вед 3. Настала святкова мить. Мить, коли продзвенить магічний дзвоник, який поведе вас у країну знань…

Вед 4. Хай буде всім нам день оцей як свято,

Хай буде щастя в серці у батьків,

Хай дзвонить дзвоник радісний, завзятий,

Хай буде радість вищою від слів.

Пісня «                                                         »

Вед 3. Казкова мелодія першого дзвоника в новому навчальному році надається випускниці школи _____________ і учневі 1 класу ___________________.

Дзвенить дзвінок

Ведуча

Сьогодні, як ви вже, мабуть, помітили,  ми хочемо вас зустріти  по – новому. За вимогою часу, та в рамках  освітньої реформи, ми  запропонуємо  вам побувати в різних творчих осередках, які підготували для вас педагоги нашого закладу

 

Разом класними керівниками та класоводами  ви  завітаєте   до кожного осередку , бо кожен з них наповнений креативними, цікавими, творчими завданнями, іграми, руханками. Після завершення цікавої подорожі по творчих осередках, ви підете по своїх класах, де вас буде чекати ваш перший урок у новому навчальному році.

А всім присутнім хочу побажати міцного здоров'я, мирного неба та здійснення мрій

 

 

 

 

 

 

 

Осередки

 

Медичний кабінет

Кабінет хімії –хімічні досліди

Кабінет фізики – фізичні досліди

Площадка перед їдальнею  на бруківці -  спортивна

Ігро ва кімната – листи АТО 

Площадка перед медичним кабінетом – флешмоб

Площадка перед ялинками - малювання

docx
Додано
3 жовтня 2022
Переглядів
234
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку