СЦЕНАРІЙ СВЯТА ДО ДНЯ УЧИТЕЛЯ

Про матеріал
СЦЕНАРІЙ СВЯТА ДО ДНЯ УЧИТЕЛЯ Хор з піснею ______Вчителько моя Ведучий: Доброго дня вам, шановні вчителі! Поволі падає золоте листя і вкриває задуману землю розкішним пухнастим килимом, у якому ніби загубилися ваші ніжні посмішки, дорогі вчителі.. Вони, як маленькі натомлені сонця, розсипаються міріадами грайливих блискіток і наповнюють ваші очі радістю, дорогі вчителі. І це золото, дароване вам щедрою осінню в знак щасливої долі, і день цей, осяяний тисячами щирих посмішок вдячних учнів, належать вам, дорогі ! Ведуча: Доброго дня всім! Сьогодні ми всі вас запрошуємо поринути і відчути красу природи. Тому що саме в цю пору року вона неповторна, чарівна і музична. Слово надається директору училища Терезі Олегу Анатолійовичу. Ведуча: Вальс надії виколисує осінь, А у пам'яті плаче прощальна струна: «Ми вас любим і шанобливо просим: Хай цей вальс крізь літа в вашім серці луна!» Вальс виконує Горбенко М.П. та Попов Єгор 46гр. Ведучий: Тихо блукає осінь по закутках, Вже недалеко подих зими. Але щось зігріва серце нам, Наче подив приємної весни. Ведуча: Те приємне тепло йде від тих, Що крокують до нас крізь віки, Ті, що роблять людей із юрби дітвори, Ті, що сіють знання і збирають плоди Ім'ям - вчителі! Пісня___А ми на свято вчителя прийшли Дахненко Валя 19гр. Ведучий: Вчителю наш милий Ми складаєм Вам подяку, Що так щиро нас учили Ми, старанні Ваші діти. Вашу працю зрозуміли - Ні часу, ні сил, ні здоров'я Ви для нас не пожаліли.
Перегляд файлу

Сценарій розробив викладач Кирдан Олена Леонідівна

СЦЕНАРІЙ  СВЯТА  ДО  ДНЯ  УЧИТЕЛЯ

Хор з піснею ______Вчителько моя

Ведучий:

Доброго дня вам, шановні вчителі! Поволі падає золоте листя і вкриває задуману землю розкішним пухнастим килимом, у якому ніби загубилися ваші ніжні посмішки, дорогі вчителі.. Вони, як маленькі натомлені сонця, розсипаються міріадами грайливих блискіток і наповнюють ваші очі радістю, дорогі вчителі. І це золото, дароване вам щедрою осінню в знак щасливої долі, і день цей, осяяний тисячами щирих посмішок вдячних учнів, належать вам, дорогі !

 

Ведуча:

Доброго дня всім! Сьогодні ми всі вас запрошуємо поринути і відчути красу природи. Тому що саме в цю пору року вона неповторна, чарівна і музична.

Слово надається директору училища Терезі Олегу Анатолійовичу.

 

Ведуча:

Вальс надії виколисує осінь,

А у пам'яті плаче прощальна струна:

«Ми вас любим і шанобливо просим:

Хай цей вальс крізь літа в вашім серці луна!»

 

 Вальс виконує Горбенко М.П. та  Попов  Єгор 46гр.

 

Ведучий:
Тихо блукає осінь по закутках,
Вже недалеко подих зими.
Але щось зігріва серце нам,
Наче подив приємної весни.

 

Ведуча:
Те приємне тепло йде від тих,
Що крокують до нас крізь віки,
Ті, що роблять людей із юрби дітвори,
Ті, що сіють знання і збирають плоди
Ім'ям - вчителі!
Пісня___А ми на свято вчителя прийшли   Дахненко Валя 19гр.


Ведучий:

Вчителю наш милий

Ми складаєм Вам подяку,

Що так щиро нас учили

Ми, старанні Ваші діти.

Вашу працю зрозуміли -

Ні часу, ні сил, ні здоров'я

Ви для нас не пожаліли.

 

 

 

 

Ведуча:

Ви нам всім розкрили очі,

Показали правди світло,

Що знанням в умах дитячих

Диво-квіткою розквітло.

Ви розкрили світу чари,

Сині гори, темні води,

Ви навчили розуміти

Дива і красу природи.

Витривалістю, завзяттям

Добивалися до цілі.

 

Пісня___Хуторянка Ситник Олена 39гр.

 

Учень1: Касьян Максим 15гр.

Дай Вам, Боже, днів щасливих,

Дай добра, здоров'я, сили.

Дай любові, згоди, втіхи

Змоги дай - життю радіти

І ділитись словом щирим,

Теплим, радісним, правдивим.

А сьогодні на це свято

Щастя зичим Вам багато.

Хай Вас Бог благословляє

Многих літ Вам побажає.

 

Учень2: Літвін Алла 19гр.

Нехай ця осінь золота

Вам подарує вік щасливий,

Щоб не згасали доброта,

Здоров'я, радощі і сила.

Щоб ваш важкий почесний труд

Був плідний, як багата осінь.

І кожен день, що йде новий,

Хай тільки щастя вам приносить.

 

Учень3:  Литовська Оксана 19гр.

Вчительська доля – мудрістю вкрита,

Дзвенить вона сміхом дитячих сердець.

            Вчительська доля – дощем раннім вмита,

            Вона для людей буде вічним взірцем.

                        Вклонімося низько вчительській долі

                        І шану святу крізь віки пронесем

                        Серця подаруєм в дитячих долонях

                        І щедру любов принесем.

 

Пісня____Белые крылья любви   Корнійчук Олена 39гр.

 

 

Ведуча:

Дорогі вчителі ! Дозвольте довести до вашого відома деякі дані соціологічного дослідження нашого училища:

 Загальна кількість педагогів –31

 Із них __18_  представників жіночої статі, а _13__ - чоловічої, що свідчить про дискредитацію чоловіків в народній освіті;

 За цей рік  ви сказали «Добрий день» більше 7 тисяч раз, а почули у відповідь лише 917 раз

 

Учні:_______Дахненко Валя 19гр.

  Ми подумали, що, можливо, наших вчителів, як і звичайну людину, цікавить майбутнє, тому придбали газету «Училищний  вісник» із астрологічним прогнозом на цей тиждень.(Розгортає газету) Отож, якщо серед вас є :

  •          Овни (Докторова О.С,                                                                                     ) -  у вас можливі проблеми зі здоров’ям, тому кожного ранку проводьте пару годин у позі лотоса. А на роботі можете подрімати, тільки не забувайте зосереджено зсунути брови, тримаючи в руках журнал і крейду, якщо вам вдасться її знайти в школі.
  •          Тільці (Ляшенко О.А,                                                                                                                          ). В стосунках із завучем у вас почнеться новий етап, коли в кожній групі  виявите по кілька двієчників. Тому краще з впертим овном ідіть на злагоджені стосунки.
  •          Близнята (Ценцура С.В, Холодна Н.Л, Грузін О.Л, Собовенко І.І,                                         ) Чекайте постійної навали завуча, батьків, їхніх друзів та сусідів. Для них можете скласти графік відвідувань. Але  за окрему плату у вигляді щорічної премії можете пропускати  без черги.
  •          Раки  (Савченко Т.В, Луценко В.В, Калашніков В.І,                                                             ) Стримуйте емоції на уроках, інакше вони звільняться і розбіжаться по групі. На їх шум може завітати директор, що негативно вплине на стан здоров’я здорової вашої  зарплати.
  •          Леви  (                                                                                                        )
  •          Діви   ( Сокуренко В.М, Сімчишин В.І,                                                                 ) Фінансові проблеми найкраще вирішувати шляхом позичання грошей у знайомої профспілки. Якщо її не виявиться дома, можете сміливо записувати свої борги на її рахунок.
  •          Терези (Пилипенко В.П, Болгаренкова О.Г,Горбенко М.П,                                     ) Займіться гімнастикою на вашому городі. Подихайте свіжим повітрям на рибалці.
  •          Скорпіон  (Тереза О.А, Федорова Н.П, Ірлик Г.І,                          ) Дайте відпочинок язику. Стримуватись буде нелегко, а тому і не стримуйтесь. Колеги вас вірно зрозуміють і самі підкажуть, коли замовкнути.
  •          Стрільці  (Ахрамєєв Ю.П, Задорожна В.М,                                 ) Чергове осіннє підвищення цін та невиплата зарплати вплине на ваші справи. А тому не свистіть у класі, бо не буде грошей.
  •          Козероги  (Бевзюк Г.М, Кирдан О.Л, Мельник С.В,                                      ) Головне для вас зараз – спокій і ще раз спокій. Тому забудьте про все, візьміть лікарняний і спостерігайте, як росте домашній кактус.
  •          Водолій  (Рябоконь І.О, Гросул Г.Б, Юрченко О.А, Байбузан В.Б,Байбузан Л.О,          )  Якщо відчуєте наближення завуча під час проведення уроку, негайно сховайтеся в іншому класі і почекайте поки він розважатиме учнів. Не забудьте подякувати йому за це на перерві.
  •          Риби  (                                                                                                                                                       ). Ваша творчість і ініціатива неприпустима. Інакше навісять справ більше, ніж ви зможете зробити за час, що залишився до пенсії.

 

Пісня___Малахатько Оля

 

Ведучий :

А зараз новини книжкового ринку. На прилавках книгарень з'явився короткий педагогічний словник. Ексклюзивний репортаж нашого  спеціального  кореспондента..

До залу заходить кореспондент

Спеціальний  кореспондент:________Бондаренко Аліна 19гр.

Добрий день, студія! Отже, вашій увазі пропонується короткий педагогічний словник. Книги твердять, що:

УЧИЛИЩЕ  - це певним чином організована сукупність цеглин, скла й шиферу, наповнена учнями, учителями, партами й іншим інвентарем, що стоять рівно винятково через недогляд старшокласників!

 ЖУРНАЛ - сукупність аркушів у клітинку, що сприяє засвоєнню училищної премудрості шляхом занесення оцінок.

ПРИБИРАННЯ  УЧИЛИЩНОЇ  ТЕРИТОРІЇ - комплекс заходів із псування училищного  інвентарю, витоптування газонів і вкорочування життя класного керівника та майстра виробничого навчання.

 ОСТАННІЙ ДЗВІНОК - звук, який видається зменшеною копією церковного дзвону, що сповіщає училищних  парафіян про прийдешнє пришестя царства небесного,тобто  відпустка,що виганяє з  училища бісів... на канікули!

А, ДІТИ - за неперевіреними даними, наше багатство.

 

Ведуча:

А наше свято продовжується.

 

 Ведучий:

Директор в училищі - ніби батько,

Суворий, добрий, кращий всіх,

Працює з дня у день завзято,

На нього нам жалітись гріх.

Грамотою нагороджується директор училища Тереза Олег Анотолійович

 

Пісня_____ Единственному  Малахатько Оля

 

Ведуча:

За труд титанічний,

Недоспані ночі;

За ваші таланти і

Звершення творчі,

В цю радісну мить

Грамоту казкову на щастя візьміть.

   Грамотою  нагороджуються  заступник  директора  з НВР Ценцура Світлана Вікторівна та

 заступник  директора  з ВР Байбузан Вікторія Борисівна

 

Ведучий:

Наші  вчителі та майстри  – ранкові наші зорі,

Спасибі вам за те, що ви у нашому училищі,

Ви нам даєте все – турботу, розум, мужність.

Назавжди поруч ви – і врадості, і в горі!

Ми вас вітаєм щиро, і зичим щастя й долі.

Грамотою нагороджуються наші добрі  вчителі та майстри:

Собовенко Іван Іванович,

Докторова Олена Сергіївна,

Ірлик Галина Іванівна,

Сокуренко Віктор Михайлович,

Горбенко Марина Павлівна,

Луценко Владислав Вільмошович,

Гросул Гульнара Баватівна,

Ахрамєєв Юрій Петрович,

Пилипенко Віктор Павлович.

 

Пісня__Любимый учитель    Шамка В 29 гр.

Ведуча: 

Сердечно вдячні вам за те,

Що нас вчите життя любити,

І щире слово золоте,

Що кличе з кригою дружити.

Грамотою нагороджуються мудрі, справедливі зорі – учителі мовники:

Бевзюк Галина Михайлівна,

 Задорожна Валентина Михайлівна,

Рябоконь Ірина Олександрівна

 

  Ведучий:

За те, що вчили клімат знати,

І нас вчите не заблукати.

За те, що з вами ми мандруємо в минуле

І дізнаємось, коли які події були,

Які де битви і які повстання –

Від нас прийміть ви грамоту й вітання.

      Грамотою нагороджується вчитель історії,права та географії:  Сімчишин В’ячеслав Ігорович

 

Пісня ___Кораблі Ситник Олена 39гр.

 

Ведуча:

За те, що робите ви диво,

Узявши в руки реактиви.

За те що нас вчите ви світ любити,

Нічого не ламати і не бити,

В природи більш ніж треба не хапати,

Все боронити, стійко захищати.

За добре серце, до учнів відкрите.

  Грамотою нагороджується вчитель хімії,біології та екології: Кирдан Олена Леонідівна

 

Пісня  ____Душа Горбенко М.П

 

Ведучий:

Спасибі вам,за серце золоте,

За мудрість,за турботу і терпіння,

Посіяне Вами  любов’ю  проросте,

Бо сходи ті із доброго насіння!

Грамотою нагороджуються :

Савченко Тетяна Володимирівна,

Болгаренкова Олена Георгіївна,

Ляшенко Олександр Андрійович,

Мельник Світлана Василівна,

Грузін Олег Леонідович,

Калашніков Василь Іванович,

Федорова  Надія Павлівна.

 

Пісня_________Медали Друмашко Фатіма 39 гр.

 

Ведуча:

За те,що на уроках їх  навчаєте,

Математики і букв

Та усіх складних наук.

Ми вдячні вам за ті знання,

Що нам даруєте щодня.

Грамотою нагороджується вчитель математики : Юрченко Олена Анатолівна

 

 Ведучий:

Фізика та Астрономія -

 Цікаві  науки про Всесвіт і світ.

 А скільки законів, обчислень усяких!

 І всі пам’ятати і знати всі слід.

 Нові вам закони відкрити бажаємо!

Грамотою нагороджується вчитель фізики  та астрономії :Холодна Наталя Леонідівна

 

Пісня ___Фізрук   Байбузан Л.О.

 

 Ведуча:

За те, що не шкодуючи умінь і сили,

Спортсменів ви упевнено ліпили,

Прийміть подяку щиру

І нагороду нашу милу.

   Грамотою  нагороджується вчитель фізичної культури: Байбузан Людмила Олексіївна

     

Ведучий:

 В училищі нашім  вже віддавна, скільки училищі нашому літ

 Стільки разом і існує, чарівний книжковий світ.

 Стріне там бібліотекар, допоможе все знайти,

 Звідти вже ніхто не зможе в клас без книжечки зайти.

 То ж вітання теплі й світлі, тій, хто книгу знайде вам.

Грамотою нагороджується бібліотекар Миценко Людмила Миколаївна

 

Ведуча:

Сьогодні хочеться привітати також людей які працюють в училищі, але не викладають ніяких предметів. Для них – наші найкращі слова. Адже вони також вболівають за наших учнів, роблять так, щоб училище справді стало для всіх затишним рідним домом.

За смачні обіди скажемо спасибі

Нашим незамінним, добрим  кухарям!!!

Грамотою нагороджуються кухарі  училища :

Бєгла Наталя Іванівна,

 Зова Наталя Миколаївна,

Маслова Інна  Олегівна.

 

Ведучий:

За  музику дзвінку та спів золотий !!! Грамотою нагороджується Бровченко Володимир Герасимович

 

Ведуча:

Рідні наші!

Без вас всі відомості - нуль.

Тож будьте завжди здорові,

І всім вам -многії літа!

         Та  щоб сходилися всі рахунки!!!

Грамотою нагороджуються бухгалтера,секретарі та медпрацівник училища :

Ля гул Галина Михайлівна,

Підкопаєва Тетяна Іванівна,

Турчанова Лілія Василівна,

         Топчій Ніна Григорівна,Гудзенко Тетяна Валеріївна,

          Гавриленко Лариса Володимирівна,

           Кравець Лариса Юрівна,

          Шпунтенко Людмила Валеріївна

 

Пісня____Пей любов до дна Шамка В 29гр.

 

Ведучий:

За те, що училище  в нас охайне

Техперсоналу наш низький уклін

Тож привітати хочем вас у це свято

Спасибі кажем щире-щире всім.

Грамотою нагороджується техперсонал  ПТУ№16

 

Ведучий:

Для усіх вас, прийміть у подарунок цей танець  «танго» - Горбенко М.П.

 

           Ведуча:

         Тепер вже останнє слово моє

 Бо в мене бажання для вас головне.

 Хай красною буде у всіх ваша доля,

 Рятує хай ангел-спаситель всіх вас,

 Щасливі й здорові Були щоб весь час.

 Хай мрія прекрасна веде вас в життя,

 Щоб ладилось все і велось до пуття.

 Живе хай надія у ваших серцях,

 Натхнення і творчість дає без кінця,

 Не зникне хай віра в Казки й чудеса,

 Хай будуть із вами Любов і Краса.

 

Ведучий,Ведуча:

На цьому наше свято закінчено дякуємо за увагу!!!

1

 

docx
Додано
29 вересня 2020
Переглядів
388
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку