Сценарій " Відкриття ресурсної кімнати"

Про матеріал
Ведуча. Доброго дня шановні гості! Кожного з нас сьогодні об’єднує подія, яку ми з нетерпінням чекали та готували все необхідне для того, щоб вона стала справді визначною.
Перегляд файлу

 

 

Сценарій

Ведуча. Доброго дня шановні гості! Кожного з нас сьогодні об’єднує подія, яку ми  з нетерпінням чекали та готували все необхідне для того, щоб вона стала справді визначною.

Ведуча. З нагоди відкриття ресурсної кімнати захід оголошується відкритим. Звучить Гімн України

 Гімн

Ведучий. Школа - місце, де діти проживають найцікавіші роки свого життя, розвиваються і ростуть, змінюються і змінюють світ навколо себе. 

Ведучий. У школі дуже важливо створити атмосферу, де всі діти відчувають, що їм раді та що вони перебувають у безпеці.

Ведучий. Нова українська школа дає можливість отримувати освіту дітям з різними можливостями, не відокремлюючи одних від інших. Весь світ впроваджує принцип рівності, прав та можливостей дітей не залежно від їхнього стану здоров’я.

Ведуча. Ми хочемо, щоб перед нашими дітьми були відкриті двері до сучасного світу, щоб вони росли здоровими, щасливими та впевненими у собі. Створення ресурсної кімнати – це крок у майбутнє, унікальна можливість для саморозвитку та самореалізації учнів.

Ведучий. Ресурсна кімната - це  простір, покликаний допомогти дітям з особливими потребами інтегруватися в шкільне середовище, а їх одноліткам - навчитися толерантності та повноцінній взаємодії з такими дітьми.

Ведучий: Втілення мрії у життя стала можливим, завдяки  сприянню і підтримці тих людей, кому не байдужа доля дітей, а саме:

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Ведуча. А щоб наша кімната затишку, комфорту і натхнення швидко наповнилась дитячими голосами право перерізати символічну стрічку надається _____________________________________

 (Перерізування стрічки)

 

Ведуча  Ласкаво просимо до  ресурсної кімнати!

Ведуча:  Ресурсні кімнати мають високу ефективність для всіх учнів. Дуже приємно, що такий освітній простір обладнано і в нашій школі.

Ведуча. З нагоди визначної події в нашому закладі до нас звертається начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту  Білик Віктор Іванович

До слова запрошується директор інклюзивно-ресурсного центру Лич Світлана Петрівна

 

Ведуча:   Зі словами подяки до вас звертається заступник директора з навчально-виховної роботи Климюк Наталя Вікторівна

Ведучий. Коли в сім’ї народжується дитина – це  радість і приємні клопоти, коли народжується дитина з особливими потребами – це випробування для мами, тата і всієї родини. Життя складається по різному, але сьогодні тут присутні батьки, які змогли вистояти і перемогти всі життєві обставини, вони навчалися усміхатися і бути щасливими.

Ведучий. Просимо до слова від імені батьків ________________________________________________________

 

 

 

 

Ведуча. Хочеться вірити, що від сьогодні у нашій школі діти з особливими освітніми  потребами зможуть краще адаптуватися до життя, а звичайні діти матимуть можливість розвинути толерантність і відповідальність.

 

Ведуча. А ми із задоволенням будемо використовувати цей сучасний, комфортний і доступний навчальний простір.

Ведуча. Бажаємо усім присутнім міцного здоров’я, передноворічного настрою, здійснення мрій і щоб Святий Миколай завітав у кожен дім з приємними несподіванками.

 

docx
Додано
27 грудня 2022
Переглядів
993
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку