"Сценарій виховного заходу" Добро і милосердя СВ. Миколая

Про матеріал
сценарій виховного заходу "Добро і милосердя СВ. Миколая. Мета: - ознайомити гуртківців із традиціями святкування Дня Святого Миколая; - розповісти про доброчинні справи Святого Миколая, виховувати в гуртківців любов до ближнього, почуття доброти й милосердя; -поглибити знання вихованців про зимові свята; - розвивати пам’ять, увагу, творче мислення. Завдання: Створити святковий настрій у дітей, залучити до ігор тематичного напрямку, залучити до доброчинності (написання листа захисникам), проаналізувати, чи зацікавили дітей розроблені ігри.
Перегляд файлу

Міністерство освіти та науки України

Полтавський обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді

C:\Users\HP\Desktop\метод розробка\Листи до Св. Миколая\1669036972393.jpg

 

Сценарій виховного заходу

«Добро і милосердя Святого Миколая»

Форма проведення: бесіда-гра.

Тема: «Добро і милосердя Святого Миколая».

Актуальність теми: сценарій заходу містить поетапне пояснення та має розважальний характер, для того, щоб підняти настрій гуртківців, відволікти їх, привити любов до новорічних свят. Наразі, це є дуже важливо, адже діти переживають військові часи і потребують морального розвантаження. Під час цього заходу діти не лише розважаються, але й пишуть листи для захисників України, які згодом будуть передані у місцевий волонтерський пункт, і будуть відправлені захисникам.

Сценарій розрахований на вікову категорію дітей 13 -16 р.

Мета: - ознайомити гуртківців із традиціями святкування Дня Святого    
                 Миколая;
             -   розповісти про доброчинні справи Святого Миколая, виховувати в     
                 гуртківців любов до ближнього, почуття доброти й милосердя;
             -поглибити знання вихованців про зимові свята;
            -   розвивати пам’ять, увагу, творче мислення.

Завдання: Створити святковий настрій у дітей, залучити до ігор тематичного напрямку, залучити до доброчинності (написання листа захисникам), проаналізувати, чи зацікавили дітей розроблені ігри.

Цільова аудиторія:

Методична розробка – сценарій проведення виховного заходу Святого Миколая може бути використана у практиці роботи керівників гуртків, класних керівників, вчителів в школах та позашкільних навчальних закладах, під час проведення тематичних тижнів.

Учасники: гуртківці.

Тривалість: 1 година.

 

 

 

Обладнання: демонстраційний матеріал, музичний матеріал, кросворд, шаблони листів, ребуси, шифрувальний лист, алфавіт, картинки до гри «Юний математик», гра «Зимові пригоди».

Хід виховного заходу:

Звучить фонова мелодія.

(На екрані з’являється заставка з назвою заходу:

«Добро і милосердя Святого Миколая»).

Гуртківець 1.    Що нині за днина,
                           Що нині за свято,
                           Що сюди зібралось
                          Так гостей багато?

 

Гуртківець 2.   Знаю, що за днина,
                           Знаю, що за свято.
                           Ми святого Миколая
                           Будем величати.

 

Ведуча: Добрий день! Звісно, хто ж не знає про Миколая?

Кожна людина знає про нього, адже щороку ми святкуємо

«День святого Миколая».

   Вважається, що протягом року святий Миколай стежить за всіма дітьми, записує їхні вчинки до двох книжок: хороші – до білої, погані – до чорної. В ніч на 19 грудня Миколай заходить до кожної домівки і залишає дітям подарунки, на які вони заслуговують. Якщо дитина увесь рік була слухняна, чемна, старанна, то Миколай кладе їй під подушку гостинця, а якщо неслухняна та вередлива, то вона отримує від Миколая різочку.

 

 

 

 

 

 

 

 

Гуртківець: Всі радіють, всі співають

                      Миколая зустрічають.

                      Ось святий Микола мчиться,

                      Сяє його колісниця.

                      Ангели навкруг літають,

                      Веселитись закликають.

                      Буде радість, буде сміх,

                      Свято завіта до всіх!

                      Отож будьте всі слухняні –

                      Поважайте тата й маму.

                      Миколай святий побачить-

                      За добро добром віддячить.

 

Ведуча:  Сьогодні велике свято – День Святого Миколая, воно відчиняє двері в новорічно-різдвяні свята.

  •                   З сьогоднішнього дня скрізь запалює вогні новорічна ялинка.
  •                   Раніше саме 19 грудня розпочиналися передноворічні ярмарки, щоб на них дівчата та хлопці могли придбати матеріали та пошити вбрання до зимових свят.
  •                   На Миколая дівчата збираються ввечері, ворожать, для того, щоб дізнатися про свого судженого.

     А я пропоную вам трішки розім’ятися,пограти та відчути атмосферу свята.

 

Гуртківці діляться на 2 команди.(Займають свої місця за столами, на яких стоять таблички з назвами команд).

1 Команда «Ялинки».

2 Команда «Сніговики».

 

 

 

 

 

 

 

 

   Протягом  заходу будуть проводитися  цікаві ігри та конкурси, в яких (за правильні відповіді) ви будете отримувати сніжинки. Зберігайте їх, адже в кінці заходу команда у якої буде більша кількість сніжинок – стане переможцем.

 

Отже, запрошую до гри.

Потрібно якнайшвидше розгадати кросворд. Та команда, яка першою правильно розгадає всі питання – отримує сніжинку.

   На виконання завдання дається 4 хвилини. (Діти отримують 2 листа, на одному намальований кросворд, на іншому написані питання),

Поїхали.

(Доки діти розгадують кросворд, на фоні звучить святкова новорічна мелодія).

Додаток А. (Кросворд).

Визначення команди, яка впоралася з завданням.

 

Гуртківець: Всі чекають Миколая,

                       Всі на світі, кожен край,

                       Та чи кожен, гарно, знає,

                       Хто ж то, добрий Миколай?

 

Ведуча: У перекладі з грецької - Миколай означає „той, хто перемагає народ” – на інших мовах – Ніколас, Ніклас, Клаус, Мікулаш, Міклос, Ніхол.
   Дослідникам життя святого Миколая іноді важко відділити правду від легенди.
   Першу біографію святого Миколая написано в IX столітті, але більш відома біографія Святого, написана в Х столітті Метафрастесом.
Святий Миколай народився близько 270 року в місті Патарі, в Лікії,

 

 

 

 

південно – західній області Малої Азії. Після смерті єпископа міста Міри, головного міста Лікії, (зараз м. Демре в Туреччині) він був обраний єпископом цього міста. Батьки святого Миколая належали до одного з найвідоміших та найбагатших лікійських родів. Довгі роки в них не було дітей. Миколай був їхнім єдиним, вимоленим сином. Благочестиві батьки дбайливо виховували свого сина в християнському дусі, а дядько Миколая, який був єпископом патарським, дбав про його освіту.

Існує давня легенда про життя Святого Миколая, давайте послухаємо її.

ЛЕГЕНДА ПРО СВЯТОГО МИКОЛАЯ.


   Нічого не бракувало малому Миколі – ні одежі, ні смачної їжі. Та він був сирота, мама померла рано, за нею тато. Хлопчик ріс під опікою чужих людей. Він часто виходив на вулицю погратися з дітьми. Це були діти небагатих батьків. Жили вони в глиняних хатках, спати вкладалися без вечері. Миколай їх жалів, але не знав, як їм допомогти.
   Був у Миколи старий вчитель. Одного разу вони читали святе Письмо: «Коли ти робиш добро, то нехай твоя правиця не знає, що робить лівиця..."
   - Як це розуміти? - спитав учителя замислений Микола.
   - Коли робиш добро, то не треба про це говорити, голосно розповідати іншому. Краще не хвалитися своїми добрими вчинками.
   Стояла глибока осінь. Микола знав, що багато діток в його околиці живуть бідно, у голоді і холоді… От родина старого Олександра. Мати хвора, у Петруся немає взуття, а мала Софійка вранці збирала на дорозі
ломаччя, щоб було чим затопити в печі. Ввечері Микола тихо, щоб слуги не бачили, підкрався до комори. Набрав у торбину борошна, налив пляшечку олії, набрав повні кишені яблук.

 

 

 

 

 

У своїй скрині відшукав пару нових шкарпеток та нову постіль. Коли всі в домі спали, Микола тихесенько, як мишка, вислизнув з ліжка. Пробрався до порога Олександрової хати, поклав там торбинку та й побіг назад.
Вранці старий Олександр не міг натішитися щедрими подарунками.
Але хто це міг зробити і кому дякувати?
   З того часу Микола часто робив такі дарунки бідним сусідам. Щоб не принижувати людей милостинею, він ночами розносив їжу, одяг, ласощі і клав на порозі бідних будинків. Люди молили Бога за невідомого, який допомагає їм. Та ніхто не здогадувався, що то був Микола. Миколині слуги стали помічати, що зникають харчі, одяг, паливо з комор. Стали пильнувати.
   Одного разу, коли Микола тільки-но склав торбинку та вийшов зі свого подвір'я, його наздогнав старий слуга. Думав, що то злодій. Тоді й стало відомо, хто піклується про бідних.

   Минули роки. Микола, вивчився, став священником. Усе своє майно роздав бідним людям і служив їм, як тільки міг. За це Господь дав йому сили творити ще більше і більше добра. Він лікував хворих, допомагав в'язням.
   А коли він помер і постав перед Богом, Бог промовив до нього: «Багато, Миколо, ти зробив добра за своє життя. За це я виконаю будь-яке твоє бажання. Чого ти хочеш?»… Миколай не довго думав і відповів: «Дай мені, Боже, бодай один раз на рік сходити на землю та обдаровувати діточок».
   Відтоді кожного року у ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай сходить з небес на землю, робить кожному з нас такі несподівані, але приємні подарунки, вітає із зимою та благословляє на добрі справи.
   Як ви пересвідчилися, свято Миколая вчить нас бути доброзичливими, ввічливими, добрими, турботливими, закликає нас до милосердя, вчить любові до ближнього, до оточуючого середовища, до своєї неньки України.

 

 

 

 

Любі діти, хочу задати запитання і почути відповідь кожного з вас.

Давайте уявимо, що у вас з’явилася можливість побути Святим Миколаєм і зробити лише три добрі справи. Які б добрі вчинки зробили ви? Подумайте хвилинку, гарно обміркуйте і дайте відповідь.

Відповіді дітей.

Молодці. Кожен з вас перерахував дуже добрі справи.

А тепер скажіть, що б ви хотіли отримати в подарунок від Святого Миколая?

Відповіді дітей.

Існує легенда, а може і правда, що всі всі дитячі бажання збуваються, якщо дуже сильно цього хочеш. Я впевнена, що всі ми найбільше бажаємо одного – мирного неба над головою. Тому, давайте кожен з нас напише листа Святому Миколаю, в якому попросить про мирне небо та щасливе дитинство.

Ведуча роздає дітям роздруківки (кольорова заготовка для написання листа).

Додаток Б. (Лист).

Молодці, я впевнена, що наше спільне бажання здійсниться якнайшвидше. 

   А зараз, давайте кожен з вас напише листа нашим воїнам, вкладемо в ці листи всю свою любов,  а готові вироби передамо у місцевий волонтерський пункт, звідки паперові обереги поїдуть до наших мужніх воїнів, які нас захищають. Адже наша підтримка та безмежна віра так необхідна захисникам.

Написання листів.

Додаток В.

 

 

 

Ведуча: Молодці. Ми з вами зробили добру справу.

(Діти фотографуються на пам’ять з виробами та складають їх в коробку для передачі волонтерам).

Ведуча: А чи знаєте ви, що Святий Миколай просто в захваті від кмітливих, допитливих,старанних, хто гарно навчається? І  це дійсно так.
Тому, пропоную вам невеличкий міні-квест. Давайте покажемо всім, які ми кмітливі.

Вам буде запропоновано декілька ігор, які йтимуть одна за одною.

  1. «Шалені ребуси». (Виконавши перше завдання – здаєте відповіді керівнику, який швидко перевіряє правильність виконання, якщо все правильно, то ви отримуєте лист із другим конкурсом, якщо ні, то виправляєте не вірне завдання).
  2. «Розумний шифрувальник». Розгадати зашифровану підказку. ( лист написаний цифрами, певна цифра означає літеру алфавіту, наприклад: А-1, Б-2, В -3 і так далі. Для того, щоб дітям було простіше, на дошці прикріплюємо алфавіт).

В листі шифром написано, в якому місці захована наступна гра.

Діти розшифровують лист, знаходять у вказаному місці файл з третьою грою.

  1. «Юний математик». (Діти висипають на стіл паперові  фігури. Перед ними на столі лежать у хаотичному порядку паперові ялинкові прикраси, сніговички, та ін. Потрібно якнайшвидше відсортувати однакові вироби, підрахувати точну  їх кількість, назвати скільки нарахували та додати все разом для отримання загальної цифри, також її озвучити).

Команда, яка швидше справилася з завданнями – отримує сніжинку.

(за рішенням керівника, можна нагородити обидві команди сніжинками, задля результату «Перемогла дружба»).

 

 

 

 

Команди отримують роздатковий матеріал.

Проведення гри. На фоні (не голосно) звучить святкова мелодія.

Закінчення гри, вручення сніжинки команді, яка перша виконала всі завдання вірно.

Додаток Г.

Ведуча: які ви молодці! Блискуче.

А знаєте, я приготувала для вас цікаві факти про Святого Миколая. Давайте послухаємо.

Цікаві факти про святого Миколая

  1. Святого Миколая не можна прирівнювати до Санта Клауса чи Діда Мороза. Адже два останніх — це персонажі, що символізують дух Нового Року. Святий Миколай же до цього відношення не має. В Україні взагалі не було раніше персонажа, який би супроводжував новорічні свята. Був такий собі Морозко, але він ніс у собі дух усієї зими, а не якогось конкретного періоду.
  2. Святий Миколай відрізняється також і тим, що він є справжнім святим, який своїми благородними вчинками, заслужив такий почесний титул.
  3. Святий Миколай став сиротою у зовсім юному віці, тому його вважають опікуном усіх сиріт. Саме у цей день прийнято перебирати на себе обов’язки Миколая та влаштовувати у дитячих будинках свято із подарунками.
  4. Вважається, що Миколай або його батьки, працювали біля моря, ймовірно, були рибалками. Тому цей святий шанований у моряків. Під час шторму вони просять у Миколи допомогти втихомирити море.
  5. Святий Миколай знаний у всьому світі, але його батьківщина — саме Туреччина. Коли Миколай осиротів, то отримав у спадок маєток і міг жити заможно і безтурботно. Але батьки виховали його зовсім інакше, тож він продав маєток, роздав бідним усі кошти, а сам відправився мандрувати по світу, проповідуючи християнство.

 

 

 

  1. Вчені провели дослідження та з’ясували, як виглядав святий Миколай: 167 см у зріст, з карими очима, шкірою оливкового кольору. Також, припускають, що він був вегетаріанцем.
  2. З давніх часів день Святого Миколая святкувався весело. Заздалегідь готували подарунки, пекли печиво, запрошували музикантів, скликали гостей. І, звичайно ж, чекали головного нічного гостя – Миколи-чудотворця, запалювали свічки, читали молитви.
  3. Цей день також був сприятливим для укладання домовленостей. Українці вірили, що коли Святий ходить селом, ніхто не стане обманювати.
  4. До речі, в українських традиціях день Святого Миколая був особливо важливим для наречених. Оскільки сватання традиційно відбувалися перед Різдвом, дівчата заздалегідь наводили лад у своїх скринях: готували одяг, діставали рушники і прикраси та прибирали в хаті – одне слово, чекали сватів.

 

Скажіть, що для вас було новиною з перелічених фактів?

Відповіді дітей.

Ведуча: Ну, що ж , ось ми і дісталися  останньої гри «Зимові пригоди».

Перед вами паперове поле з грою ( можна також розташувати гру на підлозі паперові стрілочки, кружечки, картинки прикріпити скотчем для нерухомості).

Команди обирають по одному учаснику, який буде проходити гру.

Гравці отримують кубик, який буде показувати кількість ходів.

Перший хід визначається жеребкуванням. Керівник пише на папірцях номер команди, перетасовує, кладе на парту у згорнутому вигляді. Далі дітям пропонується проголосувати за правий чи за лівий папірець. Розпочне та команда, яка отримала більше голосів.

 

 

 

Проведення гри.

Додаток Д.

Учасник, який дістався першим фінішу – отримує сніжинку.

Ну, що ж… прийшов час підрахувати сніжинки та дізнатися, яка ж команда перемогла?

Підрахування сніжинок. Визначення переможців.

Вручення подарунків, дипломів.

Ведуча: давайте всі дружно поаплодуємо один одному, за цей чудовий час проведений разом. Сподіваюся, що кожен з вас буде вірити в чудо та завжди отримуватиме бажані подарунки від Святого Миколая.

Запрошую вас зробити колективні фото на пам’ять.

Звучить святкова мелодія.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додатки

Додаток А.

Посилання на кросворд: https://learningapps.org/watch?v=prxak5eyj22

 

C:\Users\HP\Desktop\1669551027111.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

C:\Users\HP\Desktop\1669548750285.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Питання до кросворду:

  1.  Свято це велике

            Відзначають люди!

           «Христос народився!»,-

            Вигукують всюди… (Різдво)

 

  1. Із сніжків мене зліпили

           І морквинку прикріпили

           У дворі стояти звик

           В сніг і холод… (Сніговик)

 

  1. Влітку відпочивають,
    взимку дітей катають… (Санки)

 

  1. На морозі міцна та гостра,

а на сонці плаче… (Бурулька)

 

  1. Без пензля, без олівця хто малює без кінця… (Мороз)

 

  1. Чотирнадцяте прийшло,

В хату свято привело.

Весело народ гуля

В рік старий, на… (Василя)

 

 

 

  1. Місяць холодом січе,

          Ще й морозом він пече.

          Свят найбільше теж він має,

          А ще – рік розпочинає… (Січень)

 

  1. Узимку, та влітку одним кольором… (Ялинка)

 

  1. Цей святий вночі прийде,

Подарунки покладе.

В грудні зустрічі чекай.

Звуть святого… (Миколай)

 

  1.  Що ми вішаємо на ялинку,

           Прикрашаючи гілки?

           Намисто, вогники, дощики

           І, звичайно ж,… (Іграшки)

 

  1. Біла зірка з неба впала

На долоню і пропала… (Сніжинка)

 

  1.  Схожі, та не апельсини.

            Мають золотисті спини.

            Під ялиночку кладуть,

            Влітку їх не продають… (Мандарини)

 

 

 

  1.  В розмальованій хустині,

           Солоденька всередині.

            Коли нею почастують,

            Усі тішаться, ласують… (Цукерка)

 

  1. Під подушкою пакунки-

Миколайчика дарунки.

Трішки ще й почне свій лік,

Не старий, а Новий рік!... (Грудень)

 

  1. Швидко вогники блимають,

Зверху вниз перебігають.

І ця дружна команда

Називається… (Гірлянда)

 

  1.  Напрочуд смачний салат на столі,

Люблять його усі на Землі.

Морква, горошок…усе в ньому є,

Звуть цей салатик «смачне»… (Олів’є)

 

  1.  Холодна, біла,

            Ліс побілила.

            Скувала річку,

            Струмок спинила… (Зима)

 

  1.  Чарівні туфлі одягнеш на ніжки,

             І відразу помчиш по зимовій доріжці… (Лижі)

 

  1.  По льоду біжать вони-

            Швидконогі… (Ковзани)

 

 

 

Додаток Б. «Лист».

C:\Users\HP\Desktop\метод розробка\Листи до Св. Миколая\1669036972410.jpg

 

 

 

 

 

Додаток В.

 

C:\Users\HP\Desktop\1669036972427.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додаток Г.

Сніжинка

 

С   НІС,   C:\Users\HP\Desktop\1669492687605.jpg,,,    ,тин   КАРТОН,,,,

 

Святий Миколай

СВЯТО,   ,,,НОВИЙ    C:\Users\HP\Desktop\1669492687587.jpg,,  1669492687581 ,,,,,   ЛАГІДНО,,,,,   Й

 

Кольоровий

КО      ,1669492687568,,      ,,,ТІНЬ     О    1669492687562,,,,,     1669492687556,,,     ЙОД,,

 

Подарунок

 

1669492687550,,,,     1669492574277,,,,     ,,, 1669494101450,,    ,,,ПАКУНОК

 

 

 

 

 

 

 

 

Привіт!

Вітаю вас зі святом. Нехай Святий Миколай здійснить ваше найзаповітніше бажання.

А я вам дарую підказку.

Те, що ви шукаєте – лежить на вікні.

 

 

20  21  11   3   12   23  !

3    12   23   1   32              3       1       22         10    12                     22    3     33    23   19    17   

18   7   26    1    14             22       3     33    23   11    14                17     11     15    19   16   1    14

10    6   12    14    22    18    11    23    31                3     1      29     7

18    1     14     10     1    20    19     3   12    23   18   12    29    7

2    1     9     1      18    18    33                1                        33                3         1     17

6    1      21       24       32                   20      12      6         15       1    10     15    24

23     7              30      19             3       11                 29      24      15      1       8      23     7

16     7     9    11     23     31                   18        1                   3        12     15     18     12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

C:\Users\HP\Desktop\Звіти\1669577872601.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Картинки для роздрукування.

C:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649615.pngC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649615.pngC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649615.pngC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649615.pngC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649620.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649620.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649620.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649620.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649620.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649625.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649625.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649625.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649625.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649630.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649630.jpg

 

 

 

 

 

C:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649635.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649635.jpgC:\Users\HP\Desktop\Звіти\1669578649641.jpgC:\Users\HP\Desktop\Звіти\1669578649641.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649646.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649646.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649651.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649677.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649677.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649682.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649682.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649682.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649698.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649698.jpgC:\Users\HP\Desktop\Звіти\1669578649709.jpg C:\Users\HP\Desktop\Звіти\1669578649709.jpgC:\Users\HP\Desktop\Звіти\1669578649709.jpg

 

 

Правильна відповідь:

Всього 41 шт.

 


1669578649615  5 штук.

1669578649620     6 штук.

1669578649625   5 штук.

1669578649630   3 штуки.

1669578649635 3 штуки.

C:\Users\HP\Desktop\Звіти\1669578649641.jpg  2 штуки.

1669578649646 3 штуки.

1669578649651  2 штуки.

16695786496773 штуки.

C:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669578649682.jpg3 штуки.

1669578649698 3 штуки.

C:\Users\HP\Desktop\Звіти\1669578649709.jpg 3 штуки.


 

 

 

 

 

 

 

Додаток Д.

«Зимові пригоди».

Зразок готового поля для гри.

C:\Users\HP\Desktop\Звіти\1669579715921.jpg

 

 

 

 

 

Деталі для створення ігрового поля.

C:\Users\HP\Desktop\depositphotos_47519905-stock-photo-funny-penguins.jpg

C:\Users\HP\Desktop\Снимок экрана 2022-11-23 004119.pngC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367481.jpg C:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367459.jpg C:\Users\HP\Desktop\Снимок экрана 2022-11-23 004935.pngC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367447.jpgC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367447.jpgC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367447.jpgC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367447.jpgC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367447.jpgC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367447.jpgC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367447.jpgC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367447.jpg C:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669157502448.pngC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669157502448.pngC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669157502448.pngC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669157502426.pngC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669157502426.pngC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669157502426.pngC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367436.pngC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367436.pngC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367436.png

C:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367539.pngC:\Users\HP\Desktop\Снимок экрана 2022-11-23 011019.pngC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367389.jpgC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367400.pngC:\Users\HP\Desktop\Снимок экрана 2022-11-23 011241.pngC:\Users\HP\Desktop\Снимок экрана 2022-11-23 011241.png1669156367470C:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669156367470.jpgC:\Users\HP\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\1669156367470.jpgC:\Users\HP\Desktop\Снимок экрана 2022-11-23 011556.png1669156367355C:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367366.jpgC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367424.jpgC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367424.jpgC:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367516.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  C:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669195297636.jpg

 

C:\Users\HP\Desktop\метод розробка\1669156367505.jpg

 

 

 

 

 

Сніжинки для переможців

C:\Users\HP\Desktop\1669548797123.pngC:\Users\HP\Desktop\1669548797123.pngC:\Users\HP\Desktop\1669548797123.pngC:\Users\HP\Desktop\1669548797123.pngC:\Users\HP\Desktop\1669548797123.pngC:\Users\HP\Desktop\1669548797123.png

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
27 грудня 2022
Переглядів
755
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку