Сценарій випускного вечора танцювального колективу "Прощавай, танцювальна родино!"

Про матеріал
Розробка сценарію випускного вечора у танцювальному колективі "Дзвіночок" КЗ"БОГОДУХІВСЬКОГО ЦЕНТРУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ"
Перегляд файлу

Сценарій випускного вечора вихованців  танцювального колективу «Дзвіночок»

«Прощавай танцювальна родино!»

 

 

(Фанфари. Вихід ведучої.)

Ведуча: - Доброго дня! Ми вітаємо всіх, хто прийшов сьогодні помилуватися юністю, вас дорогі гості!

Білокрилими птахами пролітають роки,

За світанками нові стають небокраї,

Відлітають у вирій малі дітлахи,

Вільним птахом у небо високе злітають.

Чи високо злетять? Тільки час їм суддя

На світанку чекають їх нові дороги.

Зустрічай, Україно, нових громадян

Їм іти у життя на нові перелоги!

Подаруй ти їм долю красиву і світлу

Подаруй їм кохання, віри й сили їм дай.

Нехай буде над ними небо погідним

Нехай мирним й багатим буде їх край!

 

 

 

 

Ведуча: - Гарні, стрункі, красиві…
Найкращі, найстрункіші, найкрасивіші – 
Це вони, наші випускники,
Давайте привітаємо їх оплесками! 

ід музику заходять  випускники через зал, піднімаються на сцену.)

Ведуча: - Шановні гості, привітайте будь ласка бурхливи оплесками найталановитіших, прекрасних красунь-випускниць!

Трусенко Радміла

  • Рада відвідує танцювальний колектив «Дзвіночок» з 3 років. З дитинства дуже цілеспрямована, наполеглива, талановита. Вона не просто учасниця нашого колективу, вона солістка, яка захищала честь нашого міста та району на обласних, Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях та конкурсах.

Григорова Інна

  • Інна – це моя «права рука». Її талантів не перерахувати. Вона і солістка нашого колективу, і його хореограф-постановщик, і культорганізатор, і лідер учнівського самоврядування, і звукорежисер, і оформлювач сцени і багато багато іншого. Маю надію, що Інна повернеться до нас, але вже в ролі хореографа!

Приходько Вікторія

  • Вікторія – це «перемога»! І дивлячись на цю дівчину я в цьому переконана. Бо вона дуже наполеглива, працьовита, активна, завжди готова прийти на допомогу.

Вернигорова Аліна

  • Чарівна, дуже пластична, добра, спокійна, врівноважена. Завжди допомагала у створенні та проведенні ігрових програм для малюків. Дружелюбна, мила та привітлива.

Задорожня Карина

  • Карина навчається у танцюальному колективі «Дзвіночок» з 2008р. Дуже комунікабельна, активна, весела, спортивна. Має бузліч талантів та друзів. Неодноразово була ведучою на районних заходах.

Курилко Дарина

  • Даринка – це наш янгол. Дуже чуйна, спокійна, добра і водночас талановита, вправна, старанна. Товариська, вихована, завжди готова прийти на допомогу кожному.

Дробот Марина

  • Марина протягом усього навчання у танцювальному колективі була його солісткою. Разом з Інною вони створювали хореографічні постановки, які займали призові місця на різноманітних конкурсах. Марина креативна та творча особистість.

Гуцу Аліна

  • Весела, активна, позитивна, життєрадісна. Алінка вміє не тільки танцювати, але й добре співає. Вона є учасницею вокальної студії «Перлина».

(Дефіле випускниць)

Ведуча: - Отже випуский вечір вихованців танцювально колективу «Дзвіночок» оголошується відкритим!

(Гімн України)

Ведуча: - Дякую! Прошу випускників зайняти свої місця в залі. Сьогодні всі найтепліші слова, музичні вітання для вас, наші любі випускники! Привітайте бурхливими оплесками спільну хореографічну композицію середніх груп танцювального колективу «Дзвіночок» «Майбутнє України»!

  1. «Майбутнє України»

Ведуча: - На наше свято завітала директор Богодухівського ЦДЮТ- Тронько Н.І. Просимо Вас до слова!

(Слово директора)

Ведуча: - Щиро дякуємо за теплі слова, за постійну підтримку та розуміння! Приступаємо до церемонії нагородження та вручення свідотств про закінчення позашкільного навчального закладу!

Ведуча: - Свідотство про закінчення навчання у танцювальному колективі «Дзвіночок» та грамота вручається. (Викликаються по-черзі випускниці для отримання свідоцв про позашкільну освіту)

Ведуча: - Прошу до спільного фото.

(Фото)

Ведуча: - А пам'ятаєте, як ви, ще дуже маленькими прийшли до нашої танцювальної зали? А я дуже гарно це пам'ятаю. Радочку матуся привела ще у 3 роки, хоча займатися танцями можно було тільки з 5 років. А мама сказала, нехай ходить! Це був мій найперший досвід з такими малюками. Спочатку я дуже боялася з ними виступати, бо вони були такі непередбачувані! Але згодом ці маленькі пташенятка почали обростати пір'ячком і перетворилися на чудових, неповторних, граціозних лебедів!

   Подивіться будь ласка наш наступний музичний подарунок, можливо ви впізнаєте в цих малюках себе!

 

2. «Дитинство» - підготовча група.

 

Ведуча: - Вам сподобалось? Давайте ще раз їм поаплодуємо!

Життя іде і плине час

У вас тепер своя дорога

Ми не забудемо всіх вас

Завжди чекатимем біля свого порога!

  1. «Кольорові ритми» - середня група.

 

Ведуча: - Напротязі усього вашого творчого життя поряд з вами були ваші батьки, які завжди підтримували, допомагали, вболівали на кожному фестивалі чи конкурсі. Вони були опорою і надійним тилом для мене. Повірьте, без їхньої підтримки ми б не обійшлися і не поповнили колекцію нагород колективу «Дзвіночок». Низький вам уклін, шановні батьки! Прийміть найщиріші слова вдячності за виховання таких талановитих дітей, за те що завжди відкликалися на мої прохання, завжди підтримували, розуміли та довірили мені найдорожче – своїх дітей!

Дозвольте вручити вам подяки.

Прошу залишатися на сцені.

(Вручення подяк батькам)

Ведуча: - Шановні батьки, просимо вас до слова!

(Слова батьків)

(Спільне фото)

Ведуча: - Просимо зайняти свої місця  в залі.

Для всіх батьків музичне вітання дарує солістка колективу Московченко Аліса!

  1. Московченко Аліса «Танок з обручем»

Ведуча: - Наші випускниці дуже талановиті! Паралельно з тісним графіком навчання в хореографічному колективі, вони встигали відвідувати й інші гуртки та секції. Алінка Гуцу була солісткою вокальної студіії «Перлина». І сьогодні вона подарує вам свою пісню.

  1. Гуцу Аліна «Тримай»

 

Ведуча: - Шановні випускники! Зверніть увагу на наступних виконавців, на їх хореографічні композиції, емоційний стан, фізичні дані. А після перегляду дайте відповідь на запитання. На кого з вас вони схожі?

 

  1. Маркіна Анна «Танок під дощем»
  2. Точона Поліна «Фенікс»

 

Ведуча: - Ну, що хто впізнав себе в образі Маркіної Анни? Так, Інночко, це ти! Коли я почала займатися з Анечкою, я одразу ж впізнала в ній тебе. Така ж гнучка та  пластична, але як і тобі завжди їй говорю більше емоцій!

  А в образі Полінки, хто бачить себе в дитинстві? ...Так Радочка, це ти! Є діти з природніми данними, а є такі, які завдяки своїй наполегливій праці, постійним тренуванням, цілеспрямованості досягають найвищих результатів. І Рада, і Поліна досягли таких висот завдяки постійній роботі над собою. Вони дуже харизматичні, емоційні та творчі особистості!

Ведуча: - Вас вітає середня група танцювального колективу «Дзвіночок» танок «Шкоди»!

  1. «Шкоди» - середня група.

Ведуча: - Протягом навчання наші дівчата навчилися не тільки професійно танцювати, але й завжди були моїми помічницями у всіх масових заходах нашого міста та району. Вони завжди знаходили спільну мову з малечею, вигадувли їх креативні ігри та конкурси, перетворювалися у різних казкових персонажів, залучали до постановок хлопців, з якими, як ви помітили, у нас дефіцит. І сьогодні вас прийшов привітати наш гарний друг і колега по сцені – Андрій Голубничий!

               9. Пісня у виконанні Андрія Голубничого.

Ведуча: - Дякую, Андріє, за музичне поздоровлення та співпрацю!

    На зміну вам приходять нові діти, вони ще сучасніші, ще креативніші, як вони говорять «круті». Але вони всеодно беруть приклад з вас, намагаються вас наслідувати.

     Під бурхливі оплески, я запрошую молодшу групу колективу.

Вони впевнені, що «Найкрутіші»!!!!

  1. «Найкрутіші» - молодша група.

 

Ведуча: - Бачите, сьогодні вони зрозуміли, що ви «найкрутіші»! І їм ще довго і довго потрібно працювати, щоб досягти вашого рівна. Але вони наполегливі та цілеспрямовані, як ви!

Для вас молодша група приготувала невеличкі подарунки.

Прошу випускників піднятися на сцену.

(вручення дзвіночків випускникам від малюків)

Ведуча: - Нехай ці маленькі символи нагадують вам про наше спільне творче життя!

Я прошу піднятися на сцену людину, яка завжди була поряд з вами на всіх заняттях, яка створювала музичний супровід до тренажу та композицій. Акомпоніатор танцювального колективу «Дзвіночок» -Бубліченко Олекандр Андрійович! 

                                   (Слово випускникам. Вручення букетів)

Ведуча: - Дякую вам, мої любі діти! Прошу до глядацької зали.

  1.  «Повітряний екіпаж» - середня група.

(Залишились на сцені)

Ведуча: - Ось і відлетів останній літак вашого творчого життя! У наступному навчальному році екіпаж у цьому складі, вступить у ваші повноваження і стане старшою групою нашої танцювальної родини. Я впевнена, що вони гідно відстоюватимуть звання колективу, представлятимуть його інтереси на різних рівнях і поповнюватимуть нашу скарбницу новими перемогами! Вони вам обіцяють:

 Всі: - Ми вас не підведем!!!!

Ведуча: - Любі випускники, я бажаю вам рівної, гладенької без перешкод дороги у майбутнє. Нехай на вашому шляху зустрічаються добрі, щирі люди, нехай любов до прекрасного завжди живе у ваши серцях. Щастя, добробуту вашим родинам, мирного неба!

Нехай всі мрії і сподівання здійсняться!

В добру путь!

(Музична заставка, фото на згадку)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

doc
Додано
31 березня 2020
Переглядів
1460
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку