СЦЕНАРІЙ вручення атестатів

Про матеріал
Короткий сценарій вручення атестатів одинадцятикласникам, випускникам 2020 року в умовах адаптивного карантину
Перегляд файлу

Сценарій вручення атестатів випускникам 30.07.2020

Надворі літо…

Справжнє тепле літо…

У зелені втопилися сади,

Рясніють всюди різнобарвні квіти,

Аж серце завмирає від краси.

Надворі літо…

Наше тепле літо…

В якому радість й смуток водночас.

Ось-ось здійсниться заповітна мрія,

Світ невідомий кличе в далеч нас!

 

Ведуча:Доброго дня шановні присутні!Ми раді вітати вас на святковому зібранні нашої школи.І хоча в умовах сьогодення ми змушені зустрічатися у такому форматі, але всупереч всьому цей день настав.

День розставання зі школою, однокласниками, затишними стінами, гомінкими коридорами, щирими друзями, добрими наставниками, люблячими батьками, рідною домівкою.

 

Ведуча.

Настає урочиста мить!
Має бути тихо, як ніколи.
Перш ніж атестати вам вручить.
Вас вітає наш  директор школи.

 

Право відкрити сьогоднішнє зібрання і привітати випускників надається директору _________________________________________________

 

Ведуча.

Сьогодні отримаєте Ви атестати,

Із рідної школи пора відлітати.

Зірки і планети свої відкривайте.

І власну космічну орбіту шукайте.

 

Для вручення атестатів про повну загальну середню освіту запрошуються директор школи ______________ та заступник директора з навчально-виховної робити ____________________.

 

1. Богдан неординарна особистість, дотепний, відрізняється швидким логічним мисленням, комп’ютерною та математичною грамотністю, достеменно знає фізику. Його знання точних наук неодноразово рятували друзів від двійок. Він на всі 100% заслужив свою найвищу нагороду – золоту медаль.

 

2.  Микола, цей хлопець як Юлій Цезар, міг займатися усіма справами одночасно: і вчитися, і працювати і спортивну честь школи відстояти!

 

3.  Владислава дівчина з характером, весела і дзвінка, оптимістична, принципова та мрійлива натура.

 

4.  Катерина  спокійна,добра, чутлива, але наполеглива дівчина; вірить,якщо дуже захотіти, можна досягти багато чого і у всьому. 

 

 

5.  Аліна спокійна, рішуча, здібна дівчина, надійнийдруг, завжди йде до своєї мети та готова прийти на допомогу, має безліч цікавих захоплень, серед яких - хореографія, знавець природничих наук.

 

6.  Маргаритаврівноважена, самостійна, дівчина яка вміє приймати дорослі рішення і дивувати ними оточуючих, має неординарне мислення.

 

7.  Назар товариський, симпатичний юнак, завжди відстоїть свою думку, великий фанат керма та колеса….. Але мало, хто знає, що коли до нього приходить натхнення, у полоні музи він творить прекрасні вірші.

 

8.  Олена дещо сором’язлива, але впевнена у собі, любляча донька, вірить в гарне майбутнє.

 

9.  Анна талановита особистість:енергійна, цілеспрямована, відповідальна, творча та спортивна, взірець високих досягнень з Географії, неодноразовий призер Всеукраїнських конкурсів та турнірів.

 

10.  Вікторія чарівна, стильна, імпозантна,вона впевнена, що сучасна дівчина повинна розумітись не лише на кулінарії, а й у філософії, історії та праві, повинна відстоювати свої життєві позиції, бути самодостатньою та постійно розвиватися.

 

11.  Андрій галантний, врівноважений, хороший друг, з гострим почуттям справедливості і обов’язку, відчайдушний і завзятий козак

 

12.  Єгор  дотепний, позитивний юнак, відданий друг, завжди у потрібну хвилину у потрібному місці.

Ведуча.

Залишились позаду казково-незвіданий світ пізнання, і щире спілкування. Все це - позаду. А попереду самостійне життя.

Нехай же воно буде сповнене радістю, щастям, творчою працею. Досягти цього буде нелегко, адже від сьогодні кожен піде своїм шляхом, не озираючись, не чекаючи підказок, бо кожному доведеться самостійно шукати відповіді на безліч запитань.

 

Пісня «А ми бажаєм Вам добра»

 

Ведуча.

Шановні присутні! Хоча на дворі  літо та сьогодні наша дружна шкільна сім’ях  нагадує осіннє дерево, від якого відірвалося 12 листочків. 

Є в народі прислів’я, що і велика дорога починається з першогокроку. Тож, нехай ваш перший крок у доросле життя буде вдалим і щасливим.

 

Коли людина вируша в дорогу,

І настає прощання мить,

Недарма на порозі кажуть:

«Хай Бог тебе благословить!»

Сяткове зібрання з нагоди вручення атестатів про повну загальну середню освіту випускникам школи оголошується закритим!

Звучить гімн України акапельно

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
20 серпня 2020
Переглядів
629
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку