Сценарій заходу " Афілійована (не)конференція міні-EdCamp Selydove-2018"

Про матеріал
(Не)конференції EdCamp проводяться у всьому світі в новому дискусійному форматі для співтворчості вчительок і вчителів.З досвіду координаторки регіональної (не)конференції міні-EdCamp Селидове- Суверньової Любові, викладачки історії Селидівського професійного ліцею.
Перегляд файлу

 

Сценарій

Регіональної Афілійованої (не)конференції  міні-EdCamp Selydove-201 «Педагог – в авангарді освітніх змін!»

 

Дата  . 15 березня 2018р

 

 

Блок 1 -10.00-10.15

Відкриття : Ласкаво просимо на Афілійовану (не)конференцію міні-EdCamp Selydove-2018! Відеопривітання від команди  EdCamp Ukraine (Актова зала)

 

Ведучий 1

Дорогі друзі, щиро вітаємо вас на Першій міській афілійованій (не)конференції міні-EdCamp Selydove-2018 «Педагог – в авангарді освітніх змін!», яка проходить у рамках Всеукраїнського руху ЕdCamp Ukraine та національного відбору «EdCamp in a Box». Сьогодні тут, у Селидівському професійному ліцеї , зібралися педагоги міста Селидового: вчителі, керівники шкіл і освітніх установ, громадських організацій і навчальних закладів різних рівнів. А також  педагоги з______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 

______________________________________________________________________________________________________________________________________Ми раді, що на цей захід злетілося багато так званих  "білих ворон" -  яскравих, творчих і небайдужих освітян, які прагнуть змін! Всі ми  різні, але нас об’єднує одне: бажання  бути ефективними та навчати наших дітей так,  щоб вони стали успішними та  щасливими!

Ведучий 2

Шановні  учасники і гості! Афілійовану (не)конференцію міні-EdCamp (не)конференції міні-EdCamp Selydove-2018 вважати відкритою!

  (ГІМН України)

Ведучий 1

Шановні колеги! Дозвольте представити ведучих не конференції . Поруч зі мною, психологиня Селидівського ПЛ, Наталія Пономаренко

Ведучий 2

А      я  познайомлю Вас с з координаторкою (не)конференції міні-EdCamp.

Викладачка історії Селидівського ПЛ – Любов Суверньова.

Ведучий 1

А почнемо  ми з розповіді про унікальність руху EDCAMP 

(Не)конференції EdCamp проводяться у всьому світі в новому дискусійному форматі для співтворчості вчительок і вчителів

Ведучий 2

 EDCAMP - Інструмент розбудови спільнот

 

Освітяни збираються разом, щоб обговорити питання, які їх турбують найбільше.

EdCamp народився у Філадельфії (США) влітку 2010 року. Із того часу понад 950 заходів відбулося в 26 країнах, об'єднавши понад 70 000 учителів\-льок. Україна стала 9-ю державою світу й 3-ю у Європі, яка приєдналася до цього всесвітнього руху.

Ведучий 1

За дослідженнями The World's Top 10 Most Innovative Companies of 2015 in Educa on формат EdCamp є шостим у всесвітньому рейтингу найбільш інноваційних освітніх організацій 2015 року.

Ведучий 2

EDCAMP - Місце професійного зростання. Відкритий обмін педагогічним досві­дом, співпраця і рішення спільних задач за принципом «Cive - Cet» («Дай, якщо можеш - Візьми, якщо хочеш»).

Ведучий 1 В EDCAMP - Кожен і кожна – агенти змін Ефективна модель для генерування змін в освіті на рівні окремо взятої школи, регіону та країни в цілому - разом ми сил.

Ведучий 2  (Не)конференції EdCamp проводяться за такими принципами:

Ведучий 1 Безкоштовність Учасниці й учасники не платять за вхід на EdCamp’и. Це сувора умова, яка гарантує рівність шансів.

Ведучий 2 Незалежність EdCamp’и не мають «кураторів»з державного чи бізнес-секторів.Усі вільно висловлюють свої думки, вступають в дискусію і відстоюють свої погляди.

Ведучий 1 Вільна ініціатива Будь-хто може організувати EdСamp у себе – чи то районне управління освіти, окрема школа, громадська організація або неформальна учительська група.

Ведучий 2 Програма визначаєтьсяу день проведення На початку EdCamp’ів графікі теми спілкування плануються спільно з усіма. За рахунок цієї спонтанності план подій відповідає потребам учасників/ниць.

Ведучий 1 Кожний і кожна можуть стати спікерами      Якщо ви відвідуєте EdСamp,то маєте право виступити.Усі можуть поділитися своїм досвідом в атмосфері, яка об’єднує.

Ведучий 2 Діє закон «про дві ноги» Учасники й учасниці самі визначають, які з сесій відвідають. І на який час там затримаються. Це «відсіює» неактуальні або презентовані в непривабливій формі виступи.

Ведучий 1. EdCamp Ukraine будує спільноту відповідального вчительства, яка об'єднає кращих агентів змін у системі національної освіти. Ми дуже сподіваємося, що педагогічна (не)конференція стане затребуваною і популярною, а педагоги /-гині  Донеччини будуть активними її учасниками.

 

Ведучий 2

Під час (не)конференції ви маєте змогу в режимі нон-стоп:

  • знайти однодумиць і однодумців за інформацією та фото у паспортах участі,що розміщені у холі;
  • поспілкуватися за чашкою кави або чаю з колегами, адже однією із улюблених локацій для знайомств;
  • відвідати майстер-класи, взяти участь у дискусіях та тренінгах;
  • сфотографуватися на пам'ять у дизайнерській фотозоні;
  • залишити творчий відгук про EdCamp Ukraine.

Робочі мови – українська, російська.

 

Ведучий 1

  • Друзі, а зараз  зустрічайте вітальне відео-звернення, від команди ЕdCamp Ukraine спеціально для сьогоднішнього дійства.

Вітальне відео

 

Блок 2 -10.15-11.00

Експертна сесія  «Селидівському професійному ліцею європейський рівень якості освіти! 3-D тур по ліцею» Лідія Резніченко, директор Селидівського ПЛ (Актова зала)

Ведучий 1 :

  • Інновації в освіті неможливі без керівників, що їх підтримують. Приємно, що це ____________________________________________________________________________________________________________________________

Вітання від _________________________________________________________________

 

Програма сьогодні в нас дуже насичена:

  •                100  учасників і учасниць із  закладів області
  •                18 експертів  та  експерток
  •                18 експертних та  учительських сесій!
  •                Одна особлива сесія

 

Ведучий 2.

І, звичайно, яке ж вітання гостей без господаря? Ми запрошуємо до слова директорку нашого чудового закладу, в стінах якого так гостинно приймають нашу (не)конференцію  -  Лідію  Василівну Резніченко. Ведучий 2.

Лідія  Василівна Резніченко-  директорка Селидівського професійного ліцею, викладачка української мови та літератури, вчителька-методистка, нагороджена нагрудним знаком «Відмінник освіти України», зіркою «Патріот України», знаком А. С. Макаренка з  особливою експертною сесією «Селидівському професійному ліцею європейський рівень якості освіти! 3-D тур по ліцею».

Блок 3 11.00-11.30

Знайомство з експертами/-ками у форматі Speed Geeking! Формуємо програму (не) конференції  разом.(Актова  зала)

 

Ведучий 1 :

  • Шановні учасники,в папках , які ви отримали під час реєстрації, є програма нашого заходу.  На 5 сторінці ви побачите імена  експертів сесій, які розпочнуться о 11.30. Вам потрібно зорієнтуватися, де і коли ви маєте бути.
    •                  Привітаємо оплесками наших спікерів і спікерок і попросимо їх піднятись на сцену для презентації своїх сесій. Не забуваймо про таймінг – 2 хвилини.

 

Олена Макєєва - заст. директорки з НР, викладачка фізики, астрономії Селидівського ПЛ нагороджена нагрудним знаком «Відмінник освіти України,

 

Лілія Цалова – заст. директорки з НВР, викладачка спец. дисциплін, Селидівського ПЛ

 

Алла  Миронова– викладачка зарубіжної літератури Селидівського ПЛ, старша викладачка, нагороджена нагрудним знаком «Відмінник освіти України,

 

Ніна Науменко– викладачка електротехніки, Селидівського ПЛ, голова методичної комісії професії «електогазозварник»,

 

Любов Суверньова- викладачка історії Селидівського ПЛ

 

Іскра Конопко -викладачка спец.дисциплін гірничого профілю, голова методичної комісії гірничих дисциплін Селидівського ПЛ,

Наталія Пономаренко практична психологиня Селидівського ПЛ,

 

Ірина Полгородник-  директорка молодіжної платформи ініціатив «START-UP»

 

Любов Пасинковавикладачка спец. дисциплін Селидівського ПЛ, голова методичної комісії професії «кухар, кондитер

 

Олена Яненковикладачка спец. дисциплін, голова методичної комісії професії «перукар, манікюрник»,

 

Наталія Морозова- викладачка хімії,біології Селидівського ПЛ

 

Олександр Цалов - викладач спец.дисциплін Селидівського ПЛ

 

 

Ольга Косенок- майстриня виробничого навчання Селидівського ПЛ

 

 

Світлана Лівенцова -майстриня виробничого навчання Селидівського ПЛ

 

 

Наталія Кірусенко- майстриня виробничого навчання Селидівського ПЛ

 

 

Ірина Домрачева -майстриня виробничого навчання Селидівського ПЛ

 

 

Вікторія Пляшечник- майстриня виробничого навчання Селидівського ПЛ

 

 

 

 

Блок 4 Експертні сесії

11.30-12.30

Отже, Діє закон «про дві ноги» Учасники й учасниці самі визначають, які з сесій відвідають.І на який час там затримаються.Після майстер-класів ми зустрічаємося о 12.30 в Актовій  залі

 

 

 

Блок 5 12.30-13.00

Виставка-вернісаж творчих робіт учнів та викладачів ліцею. Вітання  аматорів. Вільний мікрофон. Благодійна  акція  «Учительство-дітям», «Спільнокошт».

Ведучий2

Дорогі учасники та учасниці (не)конференції! Сподіваємось, експертні сесії  вас вразили? А зараз ми запрошуємо Вас на Виставку-вернісаж творчих робіт учнів та викладачів ліцею.

Друзі, в своїх папках ви знайшли «Особистий альбом винагород».

Ведучий1

На сайті спільноти ЕdCamp Ukraine  ви зможете більш  детально ознайомитися з програмою «Велика ідея», а на платформі «Спільнокошт» підтримати її. Сьогодні ви теж маєте змогу долучитися до підтримки руху ЕdCamp в Україні.  Для цього виберіть із «Вашого особистого альбому винагород» той подарунок, який вам сподобався. У зеленому кружечку зазначено  код вашого подарунка , а в чорному – його ціна.  В локації 2 закладу  протягом сьогоднішнього дня працює локація «Спільнокошт». Представник  цієї локації прийме у вас кошти й зробить замовленння на обраний вами подарунок. Коли ваш подарунок надійде, ми вас повідомимо і вручимо вам особисто.

 

Презентації учительських сесій .

Ведучий 2

Шановні  учасники та учасниці (не)конференції! Запрошуємо Вас на обід! Благодійна  акція  «Учительство-дітям»,

 

 

Блок 5 Час обіду (Їдальня ліцею)13.30-14.00

Благодійна  акція  «Учительство-дітям»

 

Блок 6 Учительська паралель в локаціях 1-6  14.00-14.30

 

Блок 7  Підбиття підсумків,  заповнення анкет зворотного зв’язку

(Актова  зала)

 

Вручення сертифікатів, загальне фото, закриття (Актова  зала)

Ведучий 1 :

 

  • Ось і підходить до завершення наш активний, яскравий, насичений день. За 8 годин ви встигли відвідати особливу сесію директорки СПЛ, 18 експертних і  учительських сесій, повтішатися на 10 майстер-класах, взяти участь у акції «Спільнокошт» та благодійній акції.
  • Хочу зауважити, що в ваших папках є підсумкова оціночна анкета, заповнивши яку, ви залишите в  реєстраторів у  холі закладу.
  • Ведучий 2 :

 

  • Дорогі друзі, ми дякуємо вам за цей чудовий день, за неймовірні емоції, які ми пережили разом.
  • Дякуємо нашим мудрим і цікавим експертам і експерткам (оплески)

Дозвольте подякувати усій команді, яка готувала наш міні-ЕдКемп

 

 

Вручення сертифікатів експертам

Музичне вітання

  • Ми дякуємо команді ЕдКем Україна за можливість провести едкемп – за натхнення і допомогу, за партнерство і підтримку

Ведучий 1 :

 

  • Ми ще раз дякуємо спонсорам
  • ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Вручення сертифікатів спонсорам)

 Музичне вітання

Ведучий 2 :

 

  • Дякуємо нашим чудовим волонтерам, які допомагали зробити цей захід яскравим і комфортним – фотографам, відеооператорам, реєстраторам і кухарям.
  • Подякуємо гостям, які настільки захопились, що вирішили повністю провести з нами цей чудовий день (оплески)

Дякуємо всім- всім учасникам нашої Афілійованої (не)конференції міні-EdCamp Selydove-2018!

(Вручення сертифікатів учасникам)

Музичне вітання

Ведучий 1 :

  • Ось і підходить до кінця наш насичений яскравий день. Протягом місяця ми надішлемо на Ваші електронні адреси анкету всесвітнього опитувння

Едкемп, в якій ви висловите враження від нашого заходу. Бажаємо Вам творчих успіхів ,натхнення, здоров’я, щастя ,миру! До зустрічі!

  А зараз запрошуємо вас для загального фото.

 

 

 

 

 

docx
Додано
31 березня 2020
Переглядів
895
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку