Сценарій заходу Дня вчителя

Про матеріал
Представлений сценарій заходу з нагоди Дня вчителя у формі телевізійної передачі. Захід доволі цікавий та веселий. Якщо ретельно підготувати костюми та учасників - вийде неперевершено, а позитивний настрій педагогам - гарантовано!
Перегляд файлу

День вчителя у формі телепередачі

Ведуча:

Доброго дня, шановні телеглядачі! В ефірі останні найсвіжіші новини на телеканалі «НВК ТВ». Для вас у студії працює – ___________.

Ведучий:

_____________

Ведуча:

У сьогоднішньому випуску ви почуєте про таке:

  • Останні тенденції моди, фешн-покази та тижні моди у «Світському житті НВК» з _________________.

Ведучий:

  • Найпопулярніше відео мережі Ютуб, яке набрало найбільшу кількість переглядів за найменший проміжок часу тільки сьогодні в нашому ефірі.

Ведуча:

  • Популярна телепередача «Мастершеф» і головний кулінар країни у гостях нашої студії готуватиме для вас у прямому ефірі.

Ведучий:

  • І насамкінець – найпопулярніше розважальне шоу «В десятку», переглянувши яке ви переконаєтеся, наскільки Ви справжній вчитель?

Ведуча:

  • І це не всі новини та сюрпризи, які для вас підготували наші кореспонденти. Тому ми передаємо слово нашому спеціальному кореспонденту, відомому оцінювачу-експерту останніх тенденцій світу моди у житті НВК.

Експерт у світі моди:

  • Доброго дня, шановні телеглядачі. Зараз в ефірі ваша улюблена рубрика «Світське життя НВК». І я її незмінний ведучий ________.

(перебивка)

У кого нова спідниця? Хто замінив набойки на підборах? І якого кольору блузка у математиків під шаром білої крейди? Про це та інше – далі. (перебивка)

Сезон весна-літо хотів принести у НВК зміни у шкільному гардеробі. Про це говорили усі засоби масової інформації. Деякі перепитували, чи то не поміняв часом НВК профіль з біолого-хімічного і математичного на модельний? Ось сюжет цієї визначної події. (сюжет)

Отак НВК поступово починає розширювати свої профілі і розкривати нові таланти. Студіє?

 

 

Ведучий:

Дякуємо нашому експерту за цікаві новини світського життя. Ну а на черзі нашого ефіру – сенсаційна новина. Ще жодне відео у мережі Ютуб не мало стільки переглядів. Всесвітню мережу підірвало відео, у якому – звернення до найвагоміших та найпотрібніших людей нашого суспільства. Отож, увага на екран!

(відеопривітання маленьких учнів з нагоди Дня вчителя)

Ведуча:

Це було відео, яке набрало найбільшу кількість переглядів у мережі Ютуб, за весь час його існування. Та це не всі новини і сюрпризи. Адже саме зараз до нас у студію завітала гостя. Вона – майбутній переможець «Х-фактор»

(пісня)

Ведучий:

Нагадуємо, що ви дивитеся новини на телеканалі «НВК» і ми продовжуємо наш випуск. Для того, щоб людина була енергійною, життєрадісною, повною сил та хорошого настрою, - вона повинна правильно та здорово харчуватися. _________, а яка твоя улюблена страва?

Ведуча:

Я люблю вишукані салати, рибні страви, морепродукти…

Ведучий:

Ооо… То все зрозуміло – дівчата, дієти… А я люблю українську кухню! Вареники з сиром і побільше сметани!!!

Ведуча:

Зрозуміло, як кожен середньостатистичний чоловік, любиш смачно поїсти. І тут якраз діє приказка «Шлях до серця чоловіка лежить через шлунок». Ну а наш наступний гість знає безліч рецептів, і уже готовий з нами ним поділитися.

Ведучий:

Звісно ж, адже в ефірі –  найпопулярніша кулінарна передача «Мастершеф»!

Кулінар:

Вітаю усіх глядачів! Мене звати _________і я готова поділитися рецептом страви, яку мріють споживати щоденно всі. Страви, яка потрібна нам щохвилини. Ця страва – хороший настрій!

Отож беремо 100гр позитиву, приправляємо його легенькою і ніжною мелодією і замішуємо… Мішаємо недовго, але під ваші бурхливі оплески!

Так. А тепер додаємо сюди ж 200 грам усмішок. Та таких, як сонячна днина – яскравих, неповторних і незабутніх. Замішуємо знову приправляючи оплесками! А тепер згадаємо щось дуже-дуже приємне. Подію, яка приносила нам тільки приємні емоції. Згадали? ЇЇ також додаємо у нашу суміш! Ну і насамкінець нашу страву потрібно прикрасити враженнями від теплих літніх днів. Тепер вона готова до вживання! Смачного!

Ведуча:

Ми нагадуємо, що у нашій студії щойно готував для вас відомий кулінар Європи. Вона ще втре носа Ектору Хіменес Браво! Дякуємо за рецепт хорошого настрою! Я думаю, що після сьогоднішнього випуску усі жінки України почнуть готувати цю страву і шлях до серця чоловіка пролягатиме не тільки через шлунок.

Ведучий:

Так, звісно ж. Приємний настрій потрібен всюди й завжди. Тому ми продовжуємо його дарувати нашим телеглядачам. А у нас надзвичайна новина! Адже саме сьогодні переможці проекту «Танцюють всі» проїздом у Калуші. Тому саме для вас і саме сьогодні танцювальний колектив «Гармонія», під керівництвом відомого хореографа Європи. Увага на екрани!

(танець)

Ведуча:

А наш випуск продовжується і ми очікуємо появи нашого наступного кореспондента із рубрикою «В десятку!» Відповідь на запитання «чи справжній ви вчитель» підготував наш журналіст і уже готовий з вами поділитися своїм матеріалом. Владе, тобі слово!

«В десятку»

Доброго дня, шановні телеглядачі! В ефірі телепередача – «В десятку!». Щоразу я наводжу вам безліч фактів про безліч корисних, потрібних чи, навіть, необхідних професій! А саме сьогодні, напередодні професійного свята – Дня працівника освіти ми поговоримо з вами про цю професію. Вчитель – це тільки зошити, журнали, підручники в межах навчальних закладів? Чи вчитель зберігає свої професійні звички і в приватному житті? Отож, наскільки ви – вчитель, ми перевіримо за допомогою фактів. Рахуйте співпадіння.

  1. Вчитель відмінно вміє приховувати свої емоції – це професійне, адже настрій вчителя ніяк не повинен впливати на учнів!
  2. Якщо ти чоловік, який хоче запросити вчительку на побачення, то повинен знати розклад її уроків, дзвінків і заходів.
  3. Літо… Хоча воно і довге, але відпочивати вчитель буде лише перший тиждень, потім їй треба буде написати плани на наступний навчальний рік, а потім вона почне сумувати за школою.
  4. Рік починається не 1 січня, а 1 вересня, а «Новий рік» - це черговий дуже важливий позакласний захід, а значить сценарії, репетиції, виступи.
  5. Сім’я вчителя принесена в жертву освіти, вона теж працює, хоча і не числиться в штаті.
  6. Кожна неформальна зустріч з колегами неминуче переростає в міні-педраду, незважаючи на те, що ви домовилися про школу не говорити.
  7. Купуючи сумку, ви дивитеся не на її дизайн, а на те, щоб туди вмістилося якомога більше зошитів.
  8. З вами вітається половина району і ця ж половина оцінює - як ви, де ви і з ким ви?
  9. Ви вмієте фарбувати, клеїти, забивати цвяхи, лагодити меблі, працювати до ранку, умовляти, прощати, ходити на роботу хворим і входити в чиєсь положення.
  10. У вашому житті в п'ять разів більше приводів для святкування, ніж у інших, - початок навчального року, початок чверті, кінець чверті - і в п'ять разів більше приводів для головного болю - початок навчального року, початок чверті, кінець чверті.

Якщо ви знайшли себе у всіх 10-ти фактах, ви – справжній вчитель! Вітаю вас! Студіє?

Ведучий:

Дякуємо нашому кореспонденту за матеріал, яким він нас сьогодні дивував. Ну а на черзі у нас для вас знову сюрприз.

Ведуча:

А оскільки сюрпризи люблять усі, то саме зараз для вас у прямому ефірі виступить фіналіст проекту «Голос країни» зі своїм музичним дарунком.

(пісня)

Ведучий:

Ну а наш ефірний час вичерпано і насамкінець ми хочемо висловити щирі побажання нашим дорогим винуватцям сьогоднішнього свята.

Ведуча:

Та не тільки вчителі сьогодні святкують своє свято. Тому ми також щиро вітаємо хранителів знань – бібліотекарів із їхнім професійним святом!

Ведучий:

Хай для кожного учня і вчителя вам завжди вистачає підручників, а в особистому житті буде все гаразд!

Ведуча:

Також вітаємо усіх-усіх працівників освіти: медичний персонал закладу, які дбають про наше здоров’я; поварів, які дбають про наше харчування та технічних працівників, які забезпечують нашу роботу та навчання комфортними умовами! Зі святом вас, наші любі!

(перебивка ТСН)

Ведучий:

А ми не прощаємося, а тільки кажемо вам…

Ведуча:

До наступного ефіру! Не ходіть по інших каналах!

Ведучий:

Цілуємо, любимо, бувайте!

 

 

 

docx
Додано
30 липня 2019
Переглядів
1519
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку