Сценарний план конкурсу "Між нами дівчатами"

Про матеріал
Конкурс до 8-го березня, для учнів середньої та старшої вікової ланки (5-9 класи) (10-11 класи) та вчителів. Можна проводити як класну годину або загальношкільний виховний захід. Також можна проводити не лише як конкурс між вчителями та учнями, а й між учнями однієї паралелі. Цікава конкурсна програма з 7 веселих конкурсів.
Перегляд файлу

Сценарний план конкурсу «Між нами дівчатами»

Мета: навчити учнів працювати в команді, згуртувати учнівський та педагогічний колективи; розвивати командний дух; виховувати в учнів дух здорової конкуренції. 

Обладнання: свистки, ручки, оформлення залу (розтяжка до 8-го березня, повітряні кульки, паперові квіти), малюнки, аудіо записи, колонка, секундомір.

Хід конкурсу

Учень:       Дорогі жінки, дівчата!

Наші рідні і красиві!

Кращого немає свята,

Аніж те, що прийшло нині!

 

Це для вас сніги розтали,

Це для вас прийшла весна.

Ви собою полонили

Наші душі і серця.

 

То ж лишайтесь завжди милі,

Ніжні, щирі, чарівні,

І розумні, і вродливі,

І веселі, і прості!

 

Ведучий 1: Доброго всім весняного дня!

 

Ведучий 2: Нарешті прийшла така довгоочікувана весна! І прийшла вона не сама, а привела з собою свято ніжності, краси…

 

Ведучий 1: Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

 

Ведучий 2: Без вас, дорогі дівчата, жінки, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. 

 

Ведучий 1: Нехай вас ніколи не оминає турбота сильної статі, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.

 

Ведучий 2: Дозвольте сьогодні вас привітати трішки незвичайним способом. Ми пропонуємо дівчатами прийняти участь у конкурсі який ми назвали «Між нами дівчатами». Все буде дуже просто і ми надіємся цікаво.

 

Ведучий 1: Запрошуємо до участі охочих дівчат з 5 по 9 клас (по дві або одній учениці). Відмови не приймаються. Отож просимо до нас на імпровізовану сцену.

 

Ведучий 2: Тепер ми маємо __ учасниць. Отже ми можемо розпочати наш конкурс.

 

Ведучий 1: Постривай трішки. Я бачу прекрасну половину нашого учнівського складу, а як щодо наших вчителів? Я думаю всі погодяться якщо зараз на цю сцену ми запросимо наших вчительок в такій ж кількості.

 

Ведучий 2: Так звісно сьогодні ж свято всіх прекрасних дам.

 

Ведучий 1: Вчителі сміливіше, просимо вас на цю імпровізовану сцену!

 

Ведучий 2: От тепер ми маємо дві команди. Ви не подумайте ми не закликаємо вас до суперництва, аж ніяк. Ми просто хочемо щоб всі ви весело провели час і трішки відпочили!

 

Ведучий 1: Так ми маємо дві команди, але не маємо членів журі. В нас сьогодні все таки конкурс, і потрібно щоб хтось переміг.

 

Ведучий 2: До складу журі запрошуємо директора школи __________________________________. Також пропонуємо стати членом журі педагогу-організатору ______________________________. І просимо одного, але дуже відповідального учня ____________________.

 

Ведучий 1: Шановне журі, дозвольте вас попередити. Сьогодні на нашому конкурсі ви аж ніяк не судите команди, а оцінюєте їхню роботу. Найвищим балом за конкурс буде 5 балів (крім окремих конкурсів).

 

Ведучий 2: Отже, команди готові, журі в повному складі, думаю пора і розпочати.

 

Ведучий 1: Ми розпочнемо з традиційного конкурсу, що має назву «Представлення». Командам потрібно придумати назву для своєї команди, обрати капітана команди, та представити свою команду для журі та глядачів. Представлення команди може бути у віршованій або прозовій формі. Яка команда краще справиться з поставленим завданням та і отримає від журі найбільший бал.

 

Ведучий 2: На виконання умов конкурсу команди мають по 3 хв. За часом просимо слідкувати членів журі

 

Ведучий 1: Запропонований час для команд вже вийшов. Запрошуємо щойнообраних капітанів команд для вирішення котра команда буде першою приймати участь в конкурсі.

 

Ведучий 2: А вирішувати ми будемо простим способом: «Камінь, ножниці, папір». Капітан якої команди виграє 2 з 3 раз та команда і буде першою приймати участь в конкурсі.

 

Ведучий 1: Увага! Почали!

 

Ведучий 2: Отже першою виступати буде команда ______________________ ____________________________.

 

Конкурс «Представлення».

 

Ведучий 1: Шановне журі просимо вас оцінити команди в конкурсі «Представлення». А ми не гаючи часу перейдемо до наступного конкурсу.

 

Ведучий 2: Неодмінним атрибутом у нашій конкурсній програмі сьогодні будуть ось ці свитки. І для нашого 2 конкурсу вони теж згодяться.

 

Ведучий 1: Наш наступний конкурс має назву «Відгадайка». В цьому конкурсі вам потрібно буде відгадати казкового персонажа.

 

Ведучий 2: Ми будемо зачитувати декілька фактів про казкового персонажа, або персонажа з мультфільму, а вам потрібно буде назвати що це за персонаж і з якого він твору.

 

Ведучий 1: Але це конкурс на швидкість і право дати відповідь буде мати та команда яка першою засвистить у свисток. Якщо команда, що першою засвистіла у свисток дала неправильну відповідь право дати відповідь переходить команді супернику. Бали зараховуються лише за правильну відповідь. За одну правильну відповідь команда отримує 2 бали.

 

Ведучий 2: Просимо глядачів та членів журі бути дуже уважними.

 

Ведучий 1: Якщо всі готові розпочинаймо.

 

Конкурс «Відгадайка»

 

Ведучий 2: Кохання. Океан. Ноги. Відьма. Принц. (Русалочка. Русалочка).

 

Ведучий 1: Лук. Руде волосся. Ведмідь. Мати. Троє братів. (Хоробра серцем або Відважна. Меріда або ж Відважна.)

 

Ведучий 2: Шукає зачарованого друга. Льодовий палац. Розбійники. Королева. (Снігова королева. Герда)

 

Ведучий 1: Хитра. Руда. Сів на ніс. З’їла. (Колобок. Лисиця)

 

Ведучий 2: Принцеса. Сніговик. Шашличок. Має суперздібності. (Крижане серце або Заморожена. Елайза)

 

Ведучий 1: Не їла не пила. Бігла через мосточок вхопила кленовий листочок. (Коза-дереза. Коза-дереза)

 

Ведучий 2: Жучка. Баба. Дід. Город. (Ріпка. Внучка).

 

Ведучий 1: Шановне журі. Просимо вас підвести підсумка за 2 конкурси.

 

Слово членів журі.

 

Ведучий 2: Отже за рахунком двох конкурсів лідирує___________. Але все ще може змінитись. У нас ще вистачає конкурсів.

 

Ведучий 1: переходимо до третього конкурсу що має назву «Жіночі штучки». Зараз для команд буде роздано завдання яке складається з 8 картинок. Учасникам команд буде потрібно підписати, що зображено на картинках. Всі ці речі повязані з жіночим побутом.

 

Ведучий 2: На виконання конкурсу в команд є 1 хв. За кожну правильно підписану картинку команда отримує 1 бал.

 

Ведучий 1: Журі слідкує за часом. Отже почали.

 

Конкурс «Жіночі штучки»

 

Відповіді до картинок.

  1. Щипці для випрямлення волосся або «утюжок».
  2. Плойка.
  3. Бігуді.
  4. Фен.
  5. Набір для манікюру.
  6. Щипці для завивки вій.
  7. Набір для нанесення макіяжу.
  8. Кишенькове дзеркальце.

 

Ведучий 2: Перейдемо відразу до нашого наступного конкурсу поки журі перевіряє попередній конкурс.

 

Ведучий 1: Ми пропонуємо учасницям повернутись у дитинство і згадати чи не найулюбленішу гру «Доньки-матері». В цьому конкурсі нам потрібні будуть наші маленькі помічниці. Давайте запросимо їх.

 

Ведучий 2: Умови конкурсу прості за 1 хв представнику команди потрібно буде зробити зачіску або говорячи по простому заплести «Колосок». Журі оцінить найкращу та найохайнішу зачіску у найбільший бал 5.

 

Ведучий 1: Просимо представників команд зайняти позиції. Журі слідкує за часом. Почали

 

Конкурс «Доньки-матері»

 

Ведучий 2: Журі будь ласка підведіть результати за проведені конкурси.

 

Слово членів журі.

 

Ведучий 1: Пропонує перейти до нашого п’ятого конкурсу який має назву «Інструменталка». Це музичний конкурс у якому командам будуть запропоновані пісні українських музичних виконавців.

 

Ведучий 2: Ці композиції будуть лунати не більше 30-ти секунд за чим буде слідкувати журі. Команда що перша відгадала композицію свистить у свисток і дає відповідь. Назвати потрібно буде назву твору і виконавця. Обов’язково назву твору та виконавця! Якщо командою, що відповідає була допущена помилка то право дати відповідь отримує команда суперник.

 

Ведучий 1: За кожну правильну відповідь команда буде отримувати 2 бали.

 

Ведучий 2: Всім зрозумілі умови конкурсу? Тоді розпочнемо.

 

Конкурс «Інструменталка»

 

Композиції:

1 Скрябін – Старі фотографії

2 Казка – Плакала

3 Дзідзьо – Я і Сара

4 Олег Виник – Вовчиця

5 Наталя Могилевська – Місяць

6 Ані Лорак – Мрій

7 Тіна Кароль – Ніжно

8 Наталя Май – А я бажаю Вам добра

9 Океан Ельзи – Стріляй

10 Джамала – 1944

 

Ведучий 1: Поки журі підраховують бали. Ми відразу перейдемо до наступного конкурсу. Ви знаєте чоловіки завжди кажуть, що жінки ще ті пліткарки і ми пропонуємо зараз зіграти конкурс який покаже нам як народжуються плітки.

 

Ведучий 2: А конкурс має назву «Зіпсований телефон». Ми пропонуємо командам по 5 слів які будуть мати однакову кількість букв і починатимуться теж схоже. Команда вишиковується в шеренгу капітану команди називатимуть слово яке почергово шепочучи на вухо учасники будуть передавати один одному. Останній в шерензі буде повинен сказати слово вголос. Якщо воно співпало з тим що назвали катітану команда отримає 2 бали.

 

Ведучий 1: Просимо першу команду вишикуватись в шеренгу. Конкурс почали.

 

Конкурс «Зіпсований телефон»

 

Слова для конкурсу

Команда 1

Команда 2

Абажур

Абсент

Маракуя

Марафет

Компостер

Комбікорм

Феєрія

Феодал

Відродження

Вірусологія

 

 

Ведучий 2: Журі будь ласка оголосіть результати проведених конкурсів.

 

Слово членів журі.

 

Ведучий 1: Як вам наш конкурс? Подобається?

 

Ведучий 2: Але як і все в цьому світі він підходить до завершення. Ми підійшли до останнього конкурсу. Який має назву «Інтелектуальний».

 

Ведучий 1: Але це не простий інтелектуальний конкурс на якому ви маєте просто давати відповіді на запитання. Це тематичний інтелектуальний конкурс. А тематика в ньому ось яка: весна, жіноче свято, відродження.

 

Ведучий 2: На цю тематику потрібно буде скласти віршик з 4-ох рядків. Найкращий твір матиме найбільший бал – 5.

 

Ведучий 1: На виконання цього конкурсу команди матимуть 3 хв. Умови всім зрозумілі? Тоді почали!

 

Конкурс «Інтелектуалів»

 

Ведучий 2: Ось і підійшов наш конкурс до завершення. Слово надається нашому журі. Ми вислухаємо всіх і тоді голова журі підведе підсумки.

 

Слово членів журі

 

Ведучий 1: Ми вітаємо з перемогою команду _____________________. Але сьогодні в нас немає переможців чи переможених.

 

Ведучий 2: Ми надіємось, що ви всі провели весело час. А зараз всіх наших учасниць ми хочемо привітати з чудовим святом весни.

 

Привітання учасниць і вчителів зі святом.

 

Ведучий 1.       Квітує березень прекрасний

Для тебе в цей жіночий день.

Добра! Любові! Мрій і щастя!

Барвистих квітів і пісень!

 

Ведучий 2:        Зі святом весни вітаємо,

щастя й успіхів бажаємо

Щоб тільки добро у житті велося

Хай збудеться все

Що ще не збулося!

 

Разом: зі святом вас дорогі наші жінки!.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Картинки по запросу утюжок для волос1.

 

 

 

 

_________________________________________________________________

Картинки по запросу плойка це2.

 

 

____________________________________________________________

Картинки по запросу бігуді види3.

 

 

 

 

 

 

 

 

________________________________________________________________________

Картинки по запросу фен4.

 

 

 

 

 

 

 

 

________________________________________________________________________

Картинки по запросу прилади для манікюру5.

 

 

 

 

________________________________________________________________________

Картинки по запросу щипці для завивки вій6.

 

 

 

 

 

 

 

________________________________________________________________________

Картинки по запросу набір для макіяжу7.

 

 

 

 

 

 

 

 

________________________________________________________________________

Дзеркало кишенькове Devays Maker Слоник 7 см (22-08-108)8. 

 

 


 

 

1

 

docx
Додано
3 березня 2019
Переглядів
1118
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку