Семестрова контрольна робота 6 клас І семестр Біологія

Про матеріал
1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111122222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222
Перегляд файлу

                                Семестрова контрольна робота

                                            Біологія 6 клас

                                                І семестр

1. Термін клітина запропонував

А) Р. Броун          Б) Р. Гук        В) Я. Пуркіньє         Г) А. Левенгук

2. Внутрішнім умістом клітини є

А) цитоплазма      Б) вакуоля        В) повітря             Г) жир

3.Рибосоми синтезують

А) білки            Б) вуглеводи         В) жири                  Г) днк

4. У клітинах тварин немає

А) хлоропластів       Б) мембран    В) мітохондрій     Г) ядра

5. Ядро в клітинах рослин відкрив

А) Р. Броун        Б) Р. Гук          В) Я. Пуркіньє          Г) А. Левенгук

6. Учений, який першим описав одноклітинні організми

А) Р. Гук        Б) Л. Пастер       В) А. Левенгук         Г) І. Мечников

7. Збудником дизентерії є представник

А) амеб           Б) інфузорій         В) плазмодіїв         Г) комарів

8. Хлорела є представником

А) рослин        Б) грибів             В) тварин                Г) бактерій

9. У клітині якого організму відсутнє ядро

А) амеб протей     Б) інфузорія-туфілька  В) евглена зелена

Г) холерний вібріон

10. До одноклітинних організмів НЕ належить

А) губка             Б) інфузорія          В) амеба        Г) малярійний плазмодій

11. До багатоклітинних організмів належить

А) губка                 Б) хлорела          В) інфузорія        Г) хламідомонада

12. Хвороботворною бактерією є

А) дизентерійна амеба      Б) інфузорія-туфілька           В) чумна паличка

Г) малярійний плазмодій

Відповіді!!!

1-Б

2-А

3-А

4-А

5-В

6-В

7-А

8-А

9-Г

10-А

11-А

12-В

docx
Додано
30 грудня 2022
Переглядів
318
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку