СЕРВІРОВІКА СТОЛУ. ЧАСТИНА 4

Про матеріал
РОЗРОБКА ВИХІДНИХ ТЕСТОВИХ ЗАВДАНЬ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ДЛЯ РОБІТНИЧИХ ПРОФЕСІЙ "ОФІЦІАНТ", "БАРМЕН", "КУХАР" З ПРЕДМЕТУ "ОРГАНІЗАЦІЯ ОБСЛУГОВАННЯ" В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Перегляд файлу

СЕРВІРОВІКА СТОЛУ 4

 

29 Скло (кришталь) ставимо: а) правою рукою по правій осі

столу;

б) правою рукою

перпендикулярно центральній

осі столу;

в) лівою рукою по лівій осі

столу.

х

30 Першим при сервіровці

склом (кришталем)

ставимо:

а) бокал для шампанського;

б) чарку для червоного вина;

в) фужер для мінеральної води. Х

31 Фужер ставимо: а) напроти кінчика столового

ножа або по центру мілкої

столової чи закусочної тарілки

на відстані 2-4 см;

б) напроти кінчика закусочного

ножа або по центру мілкої

столової чи закусочної тарілки

на відстані 2-4 см.;

в) напроти столової вилки або

пиріжкової тарілки на відстані 2-

4 см.

Х

32 При замовленні одного

алкогольного напою від

фужера ставимо:

а) справа бокал або відповідну

чарку;

б) зліва бокал або відповідну

чарку;

в) напій у чарці зліва.

х

33 При замовленні двох

алкогольних напоїв

(крім води) робимо так:

а) рядом з фужером ставимо дві

ємкості для напоїв праворуч;

б) фужер пересуваємо на одну

позицію вліво, а потім поряд з

ними дві ємкості для напоїв;

в) фужер пересуваємо на одну

позицію вліво, а потім за ним під

< 30-45 ο праворуч ємкості для

напоїв.

Х

34 При великому асортименті

замовлених напоїв (на

банкетах) всі ємкості для

напоїв ставимо:

а) «п’ятикутником» або

«трикутником»;

б) «колом»;

в) «у два ряди». Х

35 При банкетній сервіровці у

«шість» кришталів бокал

для шампанського ставимо:

а) справа від фужера;

б) першим у другому ряді;

в) останнім у першому ряді.

docx
Додано
7 травня 2020
Переглядів
532
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку