Силовий екстрим (strong man)

Про матеріал
Презентація на тему "Силовий екстрим". Що це? Звідки пішло! Історія Формат змагань Вправи Кращі спортсмени Українські стронгмени
Зміст слайдів
Номер слайду 1

силовий екстрим. Strong Man

Номер слайду 2

Strong Man — силовий вид спорту, який приваблює глядачів своїм видовищем. Спортсмени виконують вправи з масивними снарядами, такими як колеса вантажівок, газові балони, автомобілі і так далі. Вправи можуть бути націлені на найбільшу кількість повторень, на підняття найбільшої ваги або на швидкісне подолання дистанції з великим вантажем на плечах і так далі.

Номер слайду 3

Strong Man також називаються спортсмени, які займаються цим спортом. Більшість стронґменів сучасності спочатку займалися пауерліфтингом, важкою атлетикою або бодібілдінгомпауерліфтингважка атлетикабодібілдінг

Номер слайду 4

Спортсмени, які беруть участь у змаганнях, визначаються після серії національних та міжнародних змагань. Тридцять учасників змагаються упродовж п'яти турів змагання, перші два переможці кожної частини змагання потрапляють у фінал. Загалом у фінал потрапляє 10 людей.

Номер слайду 5

Strong Man ІСТОРІЯ1970-1980р. Концепція «Найсильніших людей планети» (так спочатку називалося шоу) була розроблена в 1977 для телемережі CBS шотландцем Девідом Вебстером з «Langstar Inc.», який був головним координатором проекту з моменту його зародження

Номер слайду 6

Strong Man ІСТОРІЯДоктор Дуглас Едмандс, семиразовий чемпіон Шотландії з метання диска та штовхання ядра, а також двічі чемпіон світу, працював з Вебстером і зайняв його місце, коли Девід пішов у відставку. Ці дві особи були відповідальні за відбір учасників та вибір подій. 1982 року мережа CBS продала права BBC, а цей канал, у свою чергу, продав права TWI. У 1987 році змагання ССЧП не проводилися один раз за всю історію проведення змагання. У тому ж році було проведено перше та єдине некомандне змагання «Чиста сила», яке не є частиною франшизи ССПП.

Номер слайду 7

Strong Man ІСТОРІЯ1990—2000 р. У 1995 році Едмандс і Вебстер, разом із учасниками змагань, у тому числі з Джеймі Рівзом, Ілккою Кіннуненом та Марселем Мостертом, сформували керівний орган під назвою Міжнародна федерація силових атлетів («МФСА»). МФСА почала організовувати свої події, такі як чемпіонати Європи за версією МФСА, а також взяла на себе ініціативу у співпраці з BBC і TWI для організації змагань «Найсильніша людина планети».

Номер слайду 8

Формат змагань і конкурси,що найбільш часто проводяться04020301 Камені Атласу. Тяга вантажівки/літака. Колони Геракла/Геркулеса. Прогулянка фермера

Номер слайду 9

Камені Атласуп'ять масивних круглих каміння вагою 220-352 фунтів (100-160 кг) поміщають на вершині високої платформи, починаючи з найменшого за вагою каменю і закінчуючи найбільшим. Довжина розміщених у ряді каменів становить приблизно 16-33 футів, а варіанти їх розміщення виглядають наступним чином: п'ять каменів поміщаються безпосередньо перед платформами; п'ять каменів поміщаються далеко від платформ, і конкуренти несуть їх до платформи; платформи розташовують одну лінію одному рівні з каменем перед кожної їх. У змаганнях останніх років це завдання, як правило, було останнім.

Номер слайду 10

Тяга вантажівки/літакатранспортні засоби, такі як транспортні вантажні автомобілі, трамваї, вагони, автобуси та літаки тягнуть протягом 100 футів вручну якнайшвидше. З іншого боку, транспортні засоби можна тягнути, будучи обв'язаним ременем навколо плечей. У 2007 році конкурс запам'ятався тяганням пожежної машини (можливо, данина поваги чемпіону 2006 Філу Пфістер, професійному пожежному), а в 2008 - вантажівки з вугіллям.

Номер слайду 11

Колони Геракласпортсмен стоїть між двома розведеними у різні боки стовпами, стискаючи ручки, прикріплені до них, і цим запобігає їх падіння. Колони утримуються протягом максимально можливого часу.

Номер слайду 12

Прогулянка фермераучасники змагань несуть важкі предмети вагою 275-375 фунтів (125-170 кг) у кожній руці протягом певної дистанції, намагаючись виконати завдання за максимально короткий час. Один із варіантів виконання завдання передбачає використання важкої рами з паралельно розташованими ручками-рукоятками.

Номер слайду 13

Зала слави ССЧП була заснована у 2008 році з метою висловити визнання найбільш гідним учасникам змагань за всю їхню історію існування. Станом на 2020 рік у Залі слави значаться такі учасникі: Зал слави. Маріуш Пудзяновський. Свенд Карлсен. Йоун Сігмарссон Магнус Самуельсон. Білл Казмайєр

Номер слайду 14

п'ятиразовий переможець конкурсу «Найсильніша людина у світі»Маріуш Пудзяновський

Номер слайду 15

Ураїнські стронгмєни. Вірастюк Васильзаслужений майстер спорту України та володар титулів «Найсильніша людина України» (2000, 2001, 2002, 2003, 2005) і «Найсильніша людина світу» (2004). Член збірної України, яка виборола титул «Найсильніша нація світу» у 2003 та 2004 роках. У травні 2003 року на День Львова Василь Вірастюк встановив світовий рекорд, протягнувши п'ять трамвайних вагонів понад 10 метрів і десять скріплених між собою машин майже 20 метрів.

Номер слайду 16

Ураїнські стронгмєни. Олексій Новіковукраїнський силач, Найсильніша людина світу 2020 року та Найсильніша людина Європи 2022 року, володар чотирьох титулів Найсильніша людина України.

Номер слайду 17

Ураїнські стронгмєни. Українська команда стронгменів вчетверте здобула звання «Найсильніша нація планети 2007» на 7-му командному чемпіонаті світу.

pptx
Додано
15 лютого 2023
Переглядів
313
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку