СОЦІАЛЬНИЙ СЕРВІС PADLET ЯК ЕЛЕМЕНТ ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВЧИТЕЛЯ ЗАРУБІЖНОЇ ЛІТЕРАТУРИ. ВІРТУАЛЬНА ІНТЕРАКТИВНА ДОШКА «ТЕМА ДРУЖБИ В РОМАНІ Д. БОВЕНА «ВУЛИЧНИЙ КІТ НА ІМ’Я БОБ»

Про матеріал

У час інформаційних технологій перед учителем зарубіжної літератури постає чимало питань: як зацікавити учнів предметом, як ефективно використати велику кількість додаткової інформації, як організувати позакласну роботу тощо.

Літературна освіта набуває нової якості, адже розуміння тексту все більше стає життєво необхідною компетенцією. Виникає потреба в оновленні науково-методичного та матеріально-технічного забезпечення.

Використання сервісу Рadlet зробить навчальний процес інтерактивним, а виконання домашнього завдання цікавим. Крім того, учні в разі потреби, завжди зможуть звернутися до знайденого матеріалу, переглянути інформацію, підготовлену вчителем, якщо заняття довелося пропустити, виконати інтерактивну вправу, завантажити інформацію, впевнитися в тому, що власноруч створений на уроці продукт діє і може стати у пригоді іншим учням.

https://padlet.com/natali_37/rstq8v2cxj5w

Перегляд файлу

ВІРТУАЛЬНА  ІНТЕРАКТИВНА ДОШКА «ТЕМА ДРУЖБИ В РОМАНІ Д. БОВЕНА «ВУЛИЧНИЙ КІТ НА ІМЯ БОБ»

 

 У час інформаційних технологій перед учителем зарубіжної  літератури постає чимало питань: як зацікавити учнів предметом, як ефективно використати велику кількість додаткової інформації, як організувати позакласну роботу тощо.

     Літературна освіта набуває нової якості, адже розуміння тексту  все більше стає життєво необхідною компетенцією. Виникає потреба в оновленні науково-методичного та матеріально-технічного забезпечення.

Використання сервісу Рadlet зробить навчальний процес інтерактивним, а виконання домашнього завдання цікавим. Крім того, учні в разі потреби, завжди зможуть звернутися до знайденого матеріалу,  переглянути інформацію, підготовлену вчителем, якщо заняття довелося пропустити, виконати інтерактивну вправу, завантажити інформацію, впевнитися в тому, що власноруч створений на уроці продукт діє і може стати у пригоді іншим учням.

https://padlet.com/natali_37/rstq8v2cxj5w

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Артеменко Оксана Григорівна
    Матеріал є гунтовним і цікавим, корисним. Дякую за ідеї.
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
21 березня 2018
Переглядів
919
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку