Спорт у Миколаєві.Віта Стьопіна - українська стрибунка у висоту, багаторазовий призер чемпіонатів України та світу з легкої атлетики, бронзовий призер Олімпійських ігор 2004 в Афін

Про матеріал
Місто Миколаїв має давні спортивні традиції та неодноразово визнавалося найспортивнішим містом України. Миколаївські спортсмени неодноразово ставали переможцями та призерами Олімпійських ігор, чемпіонатів світу, Європи та України.
Перегляд файлу

image

image

imageimageСпорт у Миколаєві Москвчова Єлизавета

 

Місто Миколаїв має давні спортивні традиції та неодноразово визнавалося

найспортивнішим містом України.

image

image

Миколаївські спортсмени неодноразово ставали переможцями та призерами Олімпійських ігор, чемпіонатів світу, Європи та України.

image

imageВіта Стьопіна

image

українська стрибунка у висоту, багаторазовий призер чемп онат в України та св ту з легкої атлетики, бронзовий призер Ол мп йських гор 2004 в Аф нах.

imageimage

image

В та Стьоп на мешкає у Миколаєв , тренувалася в ун версистет та в спортивному клуб Збройних Сил України. В та брала участь в трьох ол мп адах — в Атлант , Аф нах та Пек н . Бронзову ол мп йську медаль вона виборола на аф нськ й Ол мп ад . Її найкращий результат — 2 м 2 см. Перемагала та була призеркою на престижних м жнародних змаганнях.

image

Дякую за увагу

image

pdf
Додано
3 січня 2023
Переглядів
120
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку