Стаття на тему "15 способів використання Genially в класі"

Про матеріал
Стаття на тему "15 способів використання Genially в класі" стане у пригоді тим педагогам, які хочуть урізноманітнити свої уроки інтерактивними елементами використовуючи цифрові технології.
Перегляд файлу

15 способів використання Genially в класі

Що таке Genially? Genially — це просте у використанні програмне забезпечення, яке дозволяє додавати багато інтерактивних елементів до ваших слайдів… Воно навіть дозволяє завантажувати PowerPoint і перетворювати їх у чудову інтерактивну презентацію. Найприємніше те, що це БЕЗКОШТОВНО. Існує преміальний рівень, але навіть з безкоштовною версією можна створювати необмежену кількість контенту та мати доступ до великої кількості шаблонів.

Щоб по-справжньому побачити, як працює Genially, спробуйте спочатку ознайомитись з тим, як працює цей інструмент. Натисніть «почати» та розпочніть інтерактивний досвід. Ознайомитись детальніше можна за посиланням https://youtu.be/Ar7Tv6cqdO0

Щоб отримати безкоштовний обліковий запис, перейдіть на www.genial.ly і натисніть «створити безкоштовний обліковий запис». Ви також можете переглянути відео, яке покаже вам кроки для реєстрації.

Після екскурсії пройдіть короткий курс для початківців щодо перших кроків у Genially, який проведе вас через головну панель і редактор, де ви дізнаєтеся про функції, які роблять Genially важливим інструментом для створення контенту та спілкування в будь-якому середовищі.

Існує дуже багато способів використовувати цей інструмент для навчання. Незалежно від того, чи створюєте ви контент для своїх учнів, співробітників або шкільної спільноти, чи надаєте своїм учням можливість створювати самі, варіанти є безмежними. Ось декілька з них:

  1. Інтерактивна презентація

Використовуйте неймовірні шаблони презентацій або вставте вміст безпосередньо в нову. Ви можете додати інтерактивні елементи, куди можна додати відео або текст. Щоб отримати доступ до цього вмісту, клацніть його або наведіть на нього курсор. Анімуйте текст або додайте переходи за допомогою шаблона Vibrant Flipped Classroom.

  1. Інформаційний бюлетень

Знайдіть шаблон або створіть власний. Ваш genially можна завантажити у формат PDF або поділитися посиланням. Викладіть свою інформацію на Genially і отримаєте інформаційний бюлетень професійного вигляду як наприклад, за допомогою шаблона Newspaper Presentation.

  1. Цифрові квест-кімнати

Якщо ви новачок у квестах, Genially вас підтримає. Знайдіть готові квест-кімнати та введіть свою інформацію. Дізнайтеся, як створити квест-кімнату в Genially, де можна накладати шари на зображення, сторінки та інтерактивні елементи, як з шаблоном Escape Game Education. Якщо ви вже знайомі з квест-кімнатами, вам абсолютно сподобаються функції, які має Genially для вас.

  1. Інфографіка

Genially має захоплюючі шаблони, які надихнуть вас і ваших студентів на організацію контенту, такі як Horizontal Info Mondrain. У вас є доступ до елементів Genially з їхніх безкоштовних шаблонів або ви можете завантажити власні.

  1.     Віртуальні екскурсії

Учні люблять брати участь у віртуальних екскурсіях, проте ми можемо зробити цей процес ще більш захоплюючим. За допомогою Genially ви можете додати інтерактивний контент до карт або зображень, які дозволять вашим учням потрапити у пригоду, не виходячи з класу. Шаблон Travel By Plane Presentation стане у пригоді.

  1. Гейміфікація

Новачкам в гейміфікації Genially допомагає прикладами, за допомогою яких діти можуть відтворювати ігри на основі своїх інтересів. Оберіть шаблон та ідею гри, наприклад шаблон What's behind?

  1. Тренувальний центр

Створіть єдиний навчальний центр для своїх викладачів та учнів. Додайте відео, ресурси та посилання від різних користувачів Genially, давши можливість учням поринути у веселе та інтерактивне навчання, використавши шаблон Summary Subject.

  1. Відео

Скористайтеся перевагами переходів та анімації Genially. Створіть звичайну презентацію, а потім запишіть свій екран, додайте музику, і ви отримаєте чудове відео. Шаблони Genially вже з попередньо налаштованою музикою та анімацією, просто додайте свій вміст, як наприклад, з шаблоном Genial Video Presentation.

  1. Портфоліо та резюме

Виділитися та створити цифрове портфоліо або резюме на нову посаду можна також зробити в Genially. Genially має багато шаблонів, таких як Genial CV які  виглядають професійно та інноваційно. Поділіться ним за посиланням або додайте QR-код до роздрукованого документа.

  1. Вікторини

Створіть веселу вікторину, яка схожа на гру! Це ідеально підходить для того, щоб зробити оцінювання веселішим для ваших учнів або щоб учні показали, що вони вміють, створюючи викторин для своїх однокласників за допомогою шаблона Genial Quiz.

  1. Оберіть власну пригодницьку історію

Створіть історію «обери свою власну пригоду» з Genially. Ви можете адаптувати шаблон вікторини Basic Quiz, щоб створювати варіанти. Поєднайте кілька тестів разом, щоб зробити ще цікавішу власну пригодницьку історію.

  1.  Флаєри, графіка, роздатковий матеріал тощо.

Якщо вам подобається графіка і не потрібна інтерактивність, створіть Genially з нуля або скористайтеся шаблоном Figures and Data , можна також додати QR-код, потім завантажте свій флаєр чи графіку як PDF або зображення. Ним можна поділитися в цифровому вигляді або на папері.  

  1.     Односторінковий навчальний сайт

Ви можете організувати все своє навчання на одному слайді, який охайно виглядає і є надзвичайно привабливим. Потрібно тільки вставити свій контент у вигляді спливаючого вікна використовуючи шаблон Visual Thinking Checklist.

  1.     Інтерактивні зображення

Поділіться веселими інтерактивними зображеннями в соціальних мережах або використайте їх для запрошення на подію. Це цікавий спосіб поділитися аналоговою роботою або вставити запрошення на урок. Просто натисніть на «гарячу кнопку», використовуючи шаблон Instant Camera.

  1.  Привітання

Коли справа доходить до привітання особливої людини, немає нічого кращого, ніж створити веселе анімаційне відео. Ви можете створити анімаційне відео в Genially і вставити в інший Genially або appsmash за допомогою Flipgrid і вставити відповідь Flipgrid у своє творіння. Використайте шаблон Cinema Screen.  Поділіться ним як посиланням або вставте на веб-сайт.

За матеріалами сайту https://ditchthattextbook.com/genially/

docx
Додано
25 квітня 2022
Переглядів
1399
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку