Стаття "Уроки з MozaBook"

Про матеріал
Можливості програми MozaBook більше ніж інтерактивна дошка на уроці, це електроний підручник на власний розсуд, це можливість працювати з гаджетами, коли не має електрики чи не працюють комп'ютери, це весели домашні завдання. А головне старий мудрий підручник став не таким занудним, з ним можна гратись и створювати на свій лад усім класом.
Перегляд файлу

Уроки з MozaBook

Ми у комп’ютерному класі використовуємо сучасну інтерактивну дошку. Програма MozaBook  дуже цікава по різноманітним можливостям від готового програмного забезпечення до створення свого контенту. Але цікавіше використати готові презентації, документи, підручники та зробити їх інтерактивними. Й до них створити тести, що генеруються автоматично.

На жаль є два недоліки: кусюча вартість та слабкий Інтернет й завантаження матеріалів часто дуже довго. Тому на уроці простіше використовувати цю програму для окремих моментів та заздалегідь їх завантажити. Другий варіант використання її як інструмент змішаного навчання, повторення або для узагальнення знайомого матеріалу з учнями. Третій варіант це коли учні самостійно створюють свій контент до теми.

Є й два моменту переваги програми:

  •                  Усе створене на комп’ютері є авторським, й залишається у автора, навіть коли не введена оплата за використання.
  •                  Можна поділитись онлайн, де вказується скільки контенту додано автором.

Ось мої електронні підручники на MozaBook:

На моїй сторінці це виглядає так


А знизу є інструменти, які можуть використати учні при роботі з моїм медіапродуктом:

А так у звичайному підручнику, а усі додані елементи інтерактивні, так як підручник відстає від програми предмету:

Так виглядає редактор програми для дошки.

Інструменти редактору інтуїтивно зрозуміли, але компанія проводить серію безкоштовних навчальних вебінарів з сертифікацією при виконанні завдань. Можна створити та за допомогою сервісів або флешки перенести на комп’ютер створений медіапродукт. Але відкриється він лише за допомогою встановленої програми й викласти свою роботу можна на сайті MozaBook  (або скачати її) лише при наявності коду активації.

Ось мої роботи:

№ версії – це скільки раз був перетворено медіапродукт.

Навіть учні намагались прийняти участь у конкурсі MozaBook, але не виграли ні призів, ні підписки на програму.

Шукаю вчителів, які погодяться працювати в складчину:

docx
Додано
27 липня 2019
Переглядів
1929
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку