Традиція чаювання зародилася в Китаї. Одного разу, дуже давно, понад 5 тисяч років тому, один китайський імператор розташувався на відпочинок під чайними кущами. Він наказав слугам зігріти йому воду для пиття. Поки вода остигала в чаші, піднявся вітерець, і з закачавшихся гілок чагарнику злетіли листя. Кілька з них потрапили в чашку правителя. Імператор був людина допитлива, він не став виймати листочки з чаші, а вирішив перевірити, що з цього вийде. Коли вода охолола до теплого стану, він випив її і був вкрай здивований зміненим смаком. Звичайна вода набула ніжний аромат і приємну терпкість. Крім цього, імператор навіть відчув себе бадьоріше. Це було відразу ж взято на замітку. З тих самих пір в Китаї зародилася традиція заварювати і пити чай.
Ножиці — це небезпечний інструмент. Поводься з ним треба обережно. На робочому місці поклади ножиці так, щоб вони не виходили за край парти. Тримай ножиці лише вістрями до низу. Різати на ходу забороняється. Під час різання не вставай з місця. Передавай ножиці закритими і кільцями вперед. Під час робот з ножицями притримуй матеріал лівою рукою так, щоб він не потрапляв на лінію різання. Правила безпечної роботи з ножицями:
Клей потрібно наносити пензликом від середини до країв. При потраплянні клею на одяг, його слід негайно змити водою. Для притискання елементів аплікації і витирання рук треба користуватися серветкою. Закінчивши роботу, клей потрібно щільно закрити, пензлик і посуд помити. Правила безпечної роботи з клеєм: