Створення інтерактивних вправ та тестових завдань для уроків англійської мови

Про матеріал
Створення інтерактивних вправ та тестових завдань для уроків англійської мови
Зміст слайдів
Номер слайду 1

« Створення інтерактивних вправ та тестових завдань для уроків англійської мови»Вчитель англійської мови Любомльського ліцею №2 Павлюк Людмила Володимирівна

Номер слайду 2

Кредо інтерактивного навчання«Те, що я чую, я забуваю. Те, що я бачу й чую, я трохи пам’ятаю. Те, що я чую, бачу й обговорюю, я починаю розуміти. Коли я чую, бачу, обговорюю й роблю, я набуваю знань та навичок. »Китайський філософ Конфуцій

Номер слайду 3

Використання інтерактивних завдань, надає можливість привити учням зацікавленість до вивчення англійської мови, створює позитивне ставлення до предметустимулює самостійну діяльність учнівпідвищує мотивацію до вивчення мови

Номер слайду 4

Інтерактивні методи навчання. Мотивують та стимулюють вивчати англійську мову. Збільшують інтерес до предмету. Дозволяють опрацювати лексичний та граматичний матеріал у цікавий та веселий спосіб. Сприяють підвищенню ефективності навчання. Поняття вікових обмежень відсутнє. Одні й ті ж самі технології однаково гарно працюють як в 1 класі, так і в 11 класі.

Номер слайду 5

Wordwall

Номер слайду 6

Learning. Apps Безкоштовний ресурс для створення інтерактивних навчально-методичних матеріалів, завдань та вправ для різних шкільних предметів. Його можна використовувати як у навчальному процесі, так для позакласних занять та самоосвіти. Класифікація, поєднання пар, кросворди, вікторини та інші готові інтерактивні вправи.

Номер слайду 7

Переваги Learning. Apps є: Багатомовність, яка дозволяє використовувати ресурс для створення інтерактивних завдань під час вивчення української та іноземних мов. Наявність готових шаблонів завдань. Їхня тематика досить широка: від створення тематичних карток із запитаннями та кросвордів до генерування карт знань та моделювання іподрому. Можливість використовувати різні корисні інструменти: чат, дошку оголошень, генератор опитувань тощо. Наявність великої бази готових завдань і вправ. Мінімізація зусиль для створення власних розробок. Для того, щоб працювати з ресурсом, необхідно зареєструватися (вказати адресу вашої електронної пошти і придумати пароль). Цей процес потребує кілька секунд. Перед створенням авторського завдання ви можете подивитися кілька прикладів таких розробок. 

Номер слайду 8

Kahoot!Навчальна платформа з вправами-іграми та можливістю створення змагань між учнями. Гру можна створити на комп'ютері чи в додатку і відправити посилання учням. Є можливість підключатися та грати в режимі реального часу з іншими гравцями у 180+ країнах світу.

Номер слайду 9

Kahoot!

Номер слайду 10

Kahoot!дозволяє викладачам створювати тести та вікторини, які включають в себе широкий спектр мультимедійних елементів, таких як відео, зображення і текст. Кожен тест, створений вами, доступний учням з будь-якого мобільного пристрою. Викладачі мають можливість встановлювати час виконання завдань. Учні отримують додаткові бали за достроковий відповідь.

Номер слайду 11

Quizlet. Дуже зручний ресурс для вивчення іноземних мов та платформа для пошуку готових навчальних модулів і створення власних курсів. У програмі є різні ігри для вивчення слів, термінів: підібрати слово до картинки чи пояснення, потренувати написання слова та вимову, пройти тести для самоперевірки. Щоб створювати модулі, необхідно зареєструватися та створити обліковий запис. Навчальні матеріали можна наповнювати текстом, аудіо, створювати модулі з діаграмами або додавати зображення (користувачі з безкоштовними обліковими записами можуть використовувати зображення з наявної галереї, а користувачі з платними акаунтами ще мають можливість завантажувати свої фото).

Номер слайду 12

Quizlet. Готовий навчальний матеріал можна надсилати учням онлайн або роздрукувати картки з зображеннями і використовувати на уроках. Найпростіший спосіб засвоювати і запам'ятовувати потрібний вам навчальний матеріал. Створюйте свої картки і навчальні модулі або вибирайте з мільйонів вже створених іншими користувачами - вибір за вами. Сервіс Quizlet має гарні можливості для формувального навчання. Створюючи флеш-картки, викладач надалі може використати їх для різних цілей: можливість вдома учням вивчите терміни, дати, слова; створити тести; запустити гру на уроці. 

Номер слайду 13

Створення презентації в Power. Point. За допомогою програми Power. Point на ПК, комп’ютері чи мобільному пристрої ви можете:створити презентацію з нуля або на основі шаблону;додати текст, зображення, картинки та відео;вибрати професійне оформлення за допомогою Дизайнера Power. Point;додати переходи, анімацію та переміщення;зберегти презентацію в службі One. Drive, щоб мати до неї доступ із комп’ютера, планшета чи телефона;надавати спільний доступ іншим користувачам і працювати з ними звідусіль.

Номер слайду 14

Дякую за увагу!