Створення українських смайликів, які відображають емоції

Про матеріал
Презентація до уроку Образотворче мистецтво для 1 класу на тему "Створення українських смайликів, які відображають емоції"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

УКРАЇНСЬКІ СМАЙЛИКИ

Номер слайду 2

Коли з‘явилися смайлики?Перші смайлики з'явилися ще до Інтернету. У 1963 році американський художник Харві Белл намалював усміхнене обличчя на значках для співробітників страхової компанії. Цей значок мав підняти настрій та згуртувати команду.

Номер слайду 3

У 1971 році француз Франклін Лоуфрані запатентував смайлик як торгову марку. Він вірив, що смайлики можуть зробити спілкування більш емоційним. У 1982 році професор Скотт Фалман запропонував використовувати текстові смайлики в онлайн-спілкуванні. Він запропонував використовувати :-) для позначення посмішки та :-( для позначення смутку. Перші графічні смайлики з'явилися в Японії в 1995 році. Їх придумав Шігетака Куріта. Ці смайлики, які називаються емодзі, стали дуже популярними в усьому світі.

Номер слайду 4

Сьогодні існують тисячі різних смайликів. Їх використовують у текстових повідомленнях, електронних листах, соціальних мережах та інших формах онлайн-спілкування. Смайлики допомагають людям виражати свої емоції, почуття та думки. Вони роблять спілкування більш емоційним, веселим та цікавим.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Українські смайлики

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Намалювати круг можна за допомогою склянки

pptx
Додано
17 лютого
Переглядів
604
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку