Створення упаковки подарунка циліндричної форми

Про матеріал
Навіть ідеальний подарунок буде не таким ідеальним без правильного пакування. Неважливо, що ти даруєш - пакування надає презенту святкового вигляду. Звичайно, його можна і замовити. Але що, якщо це вилетіло з голови, а часу немає. Або просто хочеться зробити щось індивідуальне. Цей простий спосіб з пакування циліндричного сувеніра знадобиться на всі випадки життя: Новий рік, день народження або просто похід у гості
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Створення упаковки подарункациліндричної форми . Презентацію підготувала вчитель технологій Люботинської ЗОШ I –III ступенів №4 спеціаліст першої категорії Вакар Тетяна Леонідівна

Номер слайду 2

Як упакувати подарунок циліндричної форми в папір так, ніби ти займаєшся цим все життя. Навіть ідеальний подарунок буде не таким ідеальним без правильного пакуван-ня. Неважливо, що ти даруєш - пакування надає презенту святкового вигляду. 1. Вкласти сувенір в папір. Щільно скласти обидва краї паперу. Те, що має два прошарки, відігнути у зворотній бік. Ця величина не повинна бути більше двох см. Зайве зрізати.

Номер слайду 3

.2. Сувенір вкласти в папір. Перший згин треба зробити на відстані діаметру, з іншого боку – на відстані половини діаметру. Скласти навпіл. Середину ширини відмітити тільки від ліній згину до країв.

Номер слайду 4

3. Край паперу з правого боку з'єднати із відміченою серединою. Притиснути на ширину згинів. Теж зробити ліворуч. Постійно край підкладати до наступної лініїзгину. Таким чином, отримуємо вісім ліній

Номер слайду 5

4. Відрізати зайвий прямокутник припуска на з'єднання бокових сторін.5. Розрізати по відміченим лініям, рівним діаметру сувеніра. Склеїти боки. Відвернути розрізані деталі в одну сторону. Закласти по згинам денце. Щільно притиснути.

Номер слайду 6

6. Першу довгу смужку відігнути в зворотній бік навпіл таким чином, щоб лівий кінчик з'єднався з правою стороною біля наступної деталі. Правий трикутничок закласти по контуру смужки Так зробити зі всіма деталями.

Номер слайду 7

Загорнути всі пелюстки майбутньої квітки справа наліво. Останню пелюстку вкласти в кишеньку між лівою та правою деталями.

Номер слайду 8

Успіхів і натхнення!Упаковка готова!Звичайно, пакування можна і замовити. Але що, якщо це вилетіло з голови, а часу немає. Або просто хочеться зробити щось індивідуальне. Цей простий спосіб з пакування циліндричного сувеніра знадобиться на всі випадки життя: Новий рік, день народження або просто похід у гості.

pptx
Пов’язані теми
Технології, 8 клас, Презентації
Додано
9 жовтня
Переглядів
40
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку