Свято "Кольорова вечірка"

Про матеріал
Створення веселої та незабутньої кольорової вечірки, яка сприятиме позитивній атмосфері, творчості та взаємодії серед учасників. Забезпечити учасникам неповторний досвід, заповнений яскравими враженнями та веселими активностями, що підкреслять прагнення об'єднати колектив та надихнути учасників на творчий та позитивний підхід до життя. Сприяти розвитку командної співпраці та створенню сприятливого середовища для тіснішого спілкування між учасниками
Перегляд файлу

Тема: Кольорова вечірка

Мета: створення веселої та незабутньої кольорової вечірки, яка сприятиме позитивній атмосфері, творчості та взаємодії серед учасників. Забезпечити учасникам неповторний досвід, заповнений яскравими враженнями та веселими активностями, що підкреслять  прагнення об'єднати колектив та надихнути учасників на творчий та позитивний підхід до життя.  Сприяти розвитку командної співпраці та створенню сприятливого середовища для тіснішого спілкування між учасниками

Хід свята

   Пісня «Кольоровий світ»

   Любі друзі! Ми з вами сьогодні завітаємо в казкову країну, за яку відповідальність цього року несе Веселий Дракон (слайд 1)

   Існує казкова країна, де кольори - це джерело радості та веселощів. Проте одного дня сталася нещасна подія: Веселий Дракон, який відповідає за розмаїття кольорів у країні, втратив свою магічну іскру. Без неї у країні стало сіро та нудно, а всі кольори втратили свою силу (слайд 2)

Зачитати лист від Веселого Дракона

Дорогі друзі!

Радий вас вітати в моїй казковій країні! Справжня нещаслива пригода сталася, і казковий світ втратив свою радість. Моя магічна іскра зникла, і тепер у нашій країні сіро та нудно. Але я вірю, що разом ми зможемо відновити веселий колір наших днів! Ваше завдання — знайти різнокольорові об'єкти, які врятують наш світ. Нехай ваші пригоди будуть веселими та кольоровими! Я у вас вірю, мої маленькі друзі. Разом ми впораємося з цією місією та повернемо радість у наш казковий світ.

З найкращими побажаннями, Веселий Дракон

P.S. Не забувайте усміхатися та насолоджуватися кожним кольором у своєму житті!

   Створення Кольорових Масок (слайд 3)

Забезпечте різнокольорові матеріали для створення кольорових масок.

Дозвольте дітям вибирати свої улюблені кольори та декорувати свої маски.

 

Поділити клас на команди. Надалі працюють в командах.

   Червоний колір

Завдання: де живе червоний колір? Складіть і напишіть текст 5-7 речень (слайд 4)

Зразок.

У країні Казкових Відтінків, серед зелених лісів та блакитних озер, живе веселий Червоний Колір. Він обирає собі дім у найяскравішому саду, де квіти веснянки розцвітають у червоній веселці. Кожен ранок Червоний Колір встає, щоб принести тепло та енергію усім навколо, роблячи світ яскравішим одним єдиним дотиком своєї веселої чарівної пензликової чарівності. Таємничі казки та радісні пісні постійно лунають з його казкового будиночку, навколо якого завжди триває справжнє свято кольорів.

Прикрашаємо дошку роботами учнів

Після кожного виконаного завдання на білому ватмані потрібно малювати лінію веселки відповідного кольору.

   Помаранчевий колір

Завдання: озирніться навколо, знайдіть предмети помаранчевого кольору і намалюйте їх (слайд 5)

Прикрашаємо дошку роботами учнів

Малюємо помаранчевий колір веселці

   Жовтий колір

Завдання: розпізнати смаки жовтого. Діти закривають очі і відкривають рот, а вчитель кладе їм до рота, приготовані раніше і порізані шматочки жовтих фруктів або овочів (яблуко, лимон, груша, банан, кукурудза, перець…) (слайд 6)

Малюємо жовтий колір веселці

 

   Зелений колір

Завдання: зелена лікарня для рослин. Як ви допоможете рослинам відновити своє здоров’я? Діти у групах на листочку пишуть свої рекомендації. Зачитують (слайд 7)

Прикрашаємо дошку роботами учнів

Малюємо зелений колір веселці

 

   Блакитний колір

Завдання: перепливти річку.  Протягнути через клас звивисто блакитну стрічку. Діти мають по ній пройти не схибивши (слайд 8)

Малюємо блакитний колір веселці

 

   Фіолетовий колір

 Завдання: фіолетова магія. Перевірте свої екстрасенсорні здібності. Потрібно знайти серед фіолетових кульок кульку із сюрпризом. Там можуть бути цукерки у фіолетовій обгортці і записка (слайд 9)

Дорогі мої Друзі!

Від Веселого Дракона величезна подяка вам за неймовірну подорож у світ кольорів! Ви справжні герої, які не тільки знайшли різнокольорові об'єкти, а й наповнили наш казковий світ веселими та яскравими враженнями. Ваші пригоди та розумні рішення вражають мене. Ви виявились справжніми майстрами кольорів, і тепер наш світ сяє яскравіше, ніж будь-коли! Дякую вам за кожен момент радості та веселощів, які ви подарували. Ви прекрасно впоралися з усіма завданнями, і ваша кмітливість була на висоті. Нехай ваші дні будуть завжди насиченими кольорами, а ви самі продовжуєте розквітати, ніби яскраві квіти нашого казкового саду. Ви — найкращі друзі!

З найкращими побажаннями та безмежною вдячністю, Веселий Дракон

Малюємо фіолетовий колір веселці

За активну участь діти обирають квіточку-комплімент. Роздрукувати на кольоровому папері.

Не забувайте про ласощі та напої в кольоровій тематиці, такі як фрукти, морозиво, солодкі цукерки та напої різних кольорів. Також можна організувати невеличкі конкурси та ігри, щоб забезпечити веселий та активний час для дітей. Бажаю вам веселої та яскравої вечірки!

 

 

 

docx
Додано
5 лютого
Переглядів
163
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку