SWAY-презентація до виступу: "#КрокуМайбутнє, #бутиуТренді або як не стати динозавром». Із серії «Сертифікація вчителів»"

Про матеріал
Зразок презентації «#КрокуМайбутнє, #бутиуТренді або як не стати динозавром». Із серії «Сертифікація вчителів» (ч.1). Доступ для перегляду оригіналу, та посилання для редакції у документі. У сучасному інтернет-середовищі створюється безліч навчальних ресурсів. Це створює труднощі. Брак досвіду та невпевненість у якості електронного ресурсу заважають вчителю. Знайдіть корисне для себе, та підготуйтесь за допомогою данної презентації.
Зміст архіву
Перегляд файлу

 

«#КрокуМайбутнє, #бутиуТренді або як не стати динозавром».  Із серії «Сертифікація вчителів» (ч.1).

 

#КрокуМайбутнє, або як не стати динозавром

 

              У сучасному інтернет-середовищі створюється безліч навчальних ресурсів. Це створює труднощі. Брак досвіду та невпевненість у якості електронного ресурсу заважають вчителю знайти ефективний алгоритм дистанційного навчання. Та і не варто зупиняти вибір на чомусь одному. Адже різні ресурси покликані вирішувати різні завдання і задовольняти різні освітньопедагогічні потреби. Педагоги іноді уникають цифрових «помічників». Адже серед вчителів багато тих, хто виріс в «аналоговому» середовищі (друковані підручники, паперові журнали,перевірка вручну та аналіз результатів робіт дітей). У них є страх виявитися менш компетентними, нiж самі діти, виглядати «цифровим динозавром» у їх очах. Крім того, багато вчителів бояться не отримати очікуваного результату або невідповідати нормам і вимогам контролюючих органів. Усі ці страхи створюють вагомі бар'єри на шляху розвитку освіти. Але їх легко подолати.

       Не бійтесь змін! Нові тренди в освіті, покликані для покращення та удосконалення навчального процесу. Не зациклюйтесь на старому, інтегруйте, навчайте, використовуйте ІТ, аби полегшити свої завдання. Навчайтесь заощаджувати власні ресурси, серед яких найцінніший - час.

#бутиуТренді 

 

Хороший учитель — завжди учень. 

Дитина приходить у цей світ не з порожніми руками. У кожній дитині закладена місія: у комусь — велика, у комусь — маленька. І саме діти стають головними вчителями для вчителів.  

Шалва Амонашвілі

 

#секретна інформація

https://www.powtoon.com/c/fiBMGyRFF5X/1/m

1  - Детальніше

Журнал "На Урок"

Вcеосвіта Спільнота активних освітян 

Спільнота Microsoft Educator Center

Дистанційна Академія від "Основи" та ін.

Netwoorking Akademy Cisco

2  - на допомогу

 

3  - Навчатись

 

4  - Educator Centre

 

5  - Отримати

 

6  - Підвищуємо інтерес

#оцінюйпоновому

Розблокуйте безмежне навчання

Світ змінюється швидше, ніж будь-коли,  як і навички, якими школярі повинні оволодіти. 

Бути готовими до життя, до того часу, як вони закінчать навчання. Завдяки доступній та простій у керуванні технології, яка перетворює час у класі, викладачі можуть зосередитись на наданні персоналізованого досвіду навчання, що допомагає забезпечити кращі результати навчання.

     Інтернет-платформа «МійКлас», що є частиною європейського онлайн-ресурсу SIA Uzdevumi.lv, відкриває нові сучасні можливості для школярів, вчителів і батьків, зокрема дає змогу педагогу заощаджувати час на складання контрольних завдань і водночас є інструментом для тренування або оцінки знань школярів.

«В основі сервісу лежить технологія генерації значної кількості варіантів для кожного завдання Genexis, завдяки якій вирішується одвічна шкільна проблема списування. Крім того, учні мають змогу виконувати домашні завдання та проходити тести онлайн із будь-якого пристрою, а також навчатися дистанційно», – Валерійс Нікітінс.

 

Нові функціонали до уваги та роботи:

1.      Сертифікація з функціоналу онлайн-тестів "На Урок"

2.      Конструктор тестів від "Всеосвіти"

 

7  - Сертифікація з функціоналу онлайн-тестів «На Урок»

 

8  - працювати

Щастя дурня

 

9 - https://naurok.com.ua/webinar/ya-stem-vchitel-yak-buti-v-trendi-osviti

zip
Додано
23 вересня 2019
Переглядів
670
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку