таблетки для анти-бактериалтного поносу

Про матеріал
Гей[1] (від англ. gay) — гомосексуальний чоловік. Слово «гей» використовується для позначення чоловіків з погляду на їхню сексуальну ідентичність чи сексуальну поведінку, незалежно від сексуальної орієнтації, або як прикметник, щоб охарактеризувати чи пов'язати іменники з чоловічою гомосексуальністю або міжчоловічим потягом. Gay — англійський прикметник, що спочатку означав «безтурботний», «радісний, веселий», «яскравий, театральний». Однак у сучасній англійській мові (з 1960 — 1970-х) це слово зазвичай використовується як іменник або прикметник, що позначає одностатеву сексуальну орієнтацію — гомосексуальність.
Перегляд файлу

                          Твір

   На тему «Я за безпечний інтернет»

Багато з нас, дітей, багато часу проводять в Інтернеті. І ми навіть не замислюємося, що там безліч небезпечного. Наприклад, ти можеш натрапити на шахрая чи терориста.

 

Ніколи не повідомляй в Інтернеті свою особисту інформацію: не кажи, де живеш, ким працює твій батько або мати. Якщо хтось хоче дізнатися подібні дані, відразу припиняй спілкування. Бережи себе — не довіряй незнайомцям! Хай твоє перебування в Інтернеті буде безпечним і корисним!

docx
Додав(-ла)
Кухарик Саша
Пов’язані теми
Фізична культура, Інші матеріали
Інкл
Додано
10 лютого 2022
Переглядів
156
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку