Бабка з сиру і повидла
Сировина | Брутто | Нетто |
Сир | 101 | 100 |
Яйця | 10 | |
Цукор | 15 | |
Повидло | 35 | |
Сухарі пшеничні мелені | 18 | |
Маргарин столовий | 3 | |
Сметана | 5 | |
Маса напівфабрикату | 175 | |
Маса готової бабки | 150 | |
Сметана | 20 | |
або соус | 50 | |
Вихід | 170 або 200 |
Технологія приготування
Сир протирають, додають розтерті з цукром жовтки, повидло, подрібнені сухарі, все перемішують і вводять збиті білки, обережно перемішують. На змащений маргарином і посипаний сухарями лист викладають підготовлену масу, поверхню розрівнюють, змащують сметаною і запікають у жаровій шафі 20-30 хв.
Вимоги до якості
Технологічна карта
Бабка з сиру і повидла
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Сир |
101 |
100 |
Яйця |
|
10 |
Цукор |
|
15 |
Повидло |
|
35 |
Сухарі пшеничні мелені |
|
18 |
Маргарин столовий |
|
3 |
Сметана |
|
5 |
Маса напівфабрикату |
|
175 |
Маса готової бабки |
|
150 |
Сметана |
|
20 |
або соус |
|
50 |
Вихід |
|
170 або 200 |
Технологія приготування
Сир протирають, додають розтерті з цукром жовтки, повидло, подрібнені сухарі, все перемішують і вводять збиті білки, обережно перемішують. На змащений маргарином і посипаний сухарями лист викладають підготовлену масу, поверхню розрівнюють, змащують сметаною і запікають у жаровій шафі 20-30 хв.
Вимоги до якості
Бабка має гладеньку поверхню без тріщин, покрита
рівномірною золотистою кірочкою, колір на розрізі світло-жовтий.
Консистенція ніжна, пухка, однорідна. Смак і запах властиві запеченій
масі з сиру, смак солодкий.
Правила відпуску
Готову бабку порціюють і відпускають гарячою зі сметаною, ягідним або яблучним соусом.
Бабка з сиру і повидла
Технологія приготування
Сир протирають, додають розтерті з цукром жовтки, повидло, подрібнені сухарі, все перемішують і вводять збиті білки, обережно перемішують. На змащений маргарином і посипаний сухарями лист викладають підготовлену масу, поверхню розрівнюють, змащують сметаною і запікають у жаровій шафі 20-30 хв.
Готову бабку порціюють і відпускають гарячою зі сметаною, ягідним або яблучним соусом.