Технологічна карта Бабка з сиру і повидла

Про матеріал

Бабка з сиру і повидла

Сировина

Брутто

Нетто

Сир

101

100

Яйця

10

Цукор

15

Повидло

35

Сухарі пшеничні мелені

18

Маргарин столовий

3

Сметана

5

Маса напівфабрикату

175

Маса готової бабки

150

Сметана

20

або соус

50

Вихід

170 або 200

Технологія приготування

Сир протирають, додають розтерті з цукром жовтки, повидло, подрібнені сухарі, все перемішують і вводять збиті білки, обережно перемішують. На змащений маргарином і посипаний сухарями лист викладають підготовлену масу, поверхню розрівнюють, змащують сметаною і запікають у жаровій шафі 20-30 хв.

Вимоги до якості

Перегляд файлу

Технологічна карта

Бабка з сиру і повидла

Сировина

Брутто

Нетто

Сир

101

100

Яйця

 

10

Цукор

 

15

Повидло

 

35

Сухарі пшеничні мелені

 

18

Маргарин столовий

 

3

Сметана

 

5

Маса напівфабрикату

 

175

Маса готової бабки

 

150

Сметана

 

20

або соус

 

50

Вихід

 

170 або 200

 

 

Технологія приготування

  Сир протирають, додають розтерті з цукром жовтки, повидло, подрібнені сухарі, все перемішують і вводять збиті білки, обережно перемішують. На змащений маргарином і посипаний сухарями лист викладають підготовлену масу, поверхню розрівнюють, змащують сметаною і запікають у жаровій шафі 20-30 хв.

 

Вимоги до якості

 Бабка має гладеньку поверхню без тріщин, покрита

рівномірною золотистою кірочкою, колір на розрізі світло-жовтий.

Консистенція ніжна, пухка, однорідна. Смак і запах властиві запеченій

масі з сиру, смак солодкий.

 

Правила відпуску

 Готову бабку порціюють і відпускають гарячою зі сметаною, ягідним або яблучним соусом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бабка з сиру і повидла

Технологія приготування

  Сир протирають, додають розтерті з цукром жовтки, повидло, подрібнені сухарі, все перемішують і вводять збиті білки, обережно перемішують. На змащений маргарином і посипаний сухарями лист викладають підготовлену масу, поверхню розрівнюють, змащують сметаною і запікають у жаровій шафі 20-30 хв.

         Готову бабку порціюють і відпускають гарячою зі сметаною, ягідним або яблучним соусом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
4355
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку