Технологічна карта Биточки по-селянському

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Яловичина (котлетне м'ясо)

101

74

Жир-сирець яловичий або свинячий

4

Цибуля ріпчаста

12

10

Вода

10

Борошно пшеничне

5

Маса напівфабрикату

100

Жир тваринний топлений харчовий

6

Маса готових биточків

75

Для підливки: грии сушені

3

Цибуля ріпчаста

27

23

Жир тваринний топлений харчовий

4

Вода

40

Томатне пюре

6

Маса підливки з томатним пюре, цибулею і грибами

50

Картопля

173

130

Морква

16

13

Цибуля ріпчаста

29

24

Томатне пюре

9

Жир тваринний топлений харчовий

11

Маса тушкованих овочів

150

Вихід

275

Перегляд файлу

Технологічна карта

Биточки по-селянському

Сировина

Брутто

Нетто

Яловичина (котлетне м'ясо)

101

74

Жир-сирець яловичий або свинячий

 

4

Цибуля ріпчаста

12

10

Вода

 

10

Борошно пшеничне

 

5

Маса напівфабрикату

 

100

Жир тваринний топлений харчовий

 

6

Маса готових биточків

 

75

Для підливки: грии сушені

 

3

Цибуля ріпчаста

27

23

Жир тваринний топлений харчовий

 

4

Вода

 

40

Томатне пюре

 

6

Маса підливки з томатним пюре, цибулею і грибами

 

50

Картопля

173

130

Морква

16

13

Цибуля ріпчаста

29

24

Томатне пюре

 

9

Жир тваринний топлений харчовий

 

11

Маса тушкованих овочів

 

150

Вихід

 

275

Технологія приготування

  До натуральної січеної маси з яловичини додають дрібно нарізану ріпчасту цибулю, добре вимішують, порціонують, роблять кульки, надають їм приплюснуто-округлої форми (6см в діаметрі, 2 см завтовшки), обкачують у борошні. Спочатку обсмажують, а потім тушкують.

Вимоги до якості

Зберігають форму, щоб поверхня не розтріскалася. Не повинно бути кислого присмаку і запаху хліба. Консистенція соковита,

кірочка – хрустка, колір - світло-сірий.

Правила відпуску

Подають биточки з тушкованими овочами і підливою, у якій вони тушкувалися.

 

 

 

 

 

docx
Додано
24 серпня 2018
Переглядів
12320
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку