Технологічна карта Качка тушкована з вишнями

Про матеріал

Технологічна карта

Качка тушкована з вишнями

Сировина

Брутто

Нетто

Качка

252

154

Маргарин столовий

4

Маса смажених качок

100

Цибуля ріпчаста

5

4

Вишні свіжі

59

50

Маса тушкованих вишень і цибулі

75

Гарнір

150

Вихід

325

Технологія приготування

Підготовлену качку розрубують на шматочки масою 35-40 г, солять, обсмажують, кладуть у сотейник, додають дрібно нарізану цибулю, заливають водою і тушкують майже до готовності. За 10-15 хв. до завершення тушкування додають вишні без кісточок.

Вимоги до якості

Смак і запах тушкованого м'яса птиці з ароматом спецій
Перегляд файлу

Технологічна карта

Качка тушкована з вишнями

Сировина

Брутто

Нетто

Качка

252

154

Маргарин столовий

 

4

Маса смажених качок

 

100

Цибуля ріпчаста

5

4

Вишні свіжі

59

50

Маса тушкованих вишень і цибулі

 

75

Гарнір

 

150

Вихід

 

325

 

Технологія приготування

      Підготовлену качку розрубують на шматочки масою 35-40 г, солять, обсмажують, кладуть у сотейник, додають дрібно нарізану цибулю, заливають водою і тушкують майже до готовності. За 10-15 хв. до завершення тушкування додають вишні без кісточок.

Вимоги до якості

   Смак і запах тушкованого м’яса птиці з ароматом спецій і овочів. Консистенція  соковита, мяка, ніжна. Колір птиці світло-коричневий, овочів – властивий їх натуральному вигляду.

Правила відпуску

  Перед подаванням на тарілку кладуть гарнір, поряд – шматочки качки з вишнями, поливають їх соком, що утворився при тушкуванні.

        Гарнір – картопля варена чи картопляне пюре, варені або припущені овочі, каша гречана або пшоняна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Качка тушкована з вишнями

Технологія приготування

      Підготовлену качку розрубують на шматочки масою 35-40 г, солять, обсмажують, кладуть у сотейник, додають дрібно нарізану цибулю, заливають водою і тушкують майже до готовності. За 10-15 хв. до завершення тушкування додають вишні без кісточок.

 Перед подаванням на тарілку кладуть гарнір, поряд – шматочки качки з вишнями, поливають їх соком, що утворився при тушкуванні.

        Гарнір – картопля варена чи картопляне пюре, варені або припущені овочі, каша гречана або пшоняна.

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
313
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку