Технологічна карта Яйця з шинкою

Про матеріал

Технологічна карта

Яйця з шинкою

Сировина

Брутто

Нетто

Яйця

80

Маса яєць, зварених "в мішечок" без шкаралупи

67

Шинка варена

23

22

або окіст копчено-варений (з кістками)

29

22

Маса обсмаженої скибочками шинки або окосту

20

Хліб пшеничний

30

Маргарин столовий

10

Соус

75

Естрагон

3

Вихід

185

Технологія приготування

На скибочки підсмаженого на маргарині пшеничного хліба кладуть шматочок обсмаженої шинки, зверху – гарячі яйця, зварені в "в мішечок" без шкаралупи, прикрашають листочками естрагону.

Вимоги до якості

Яйця, зварені "в мішечок", мають щільний білок зверху, ближче до центра – напіврідкий, жовток напіврідкий.

Правила відпуску

Окремо подають соус томатний або червоний з естрагоном.

Перегляд файлу

Технологічна карта

Яйця з шинкою

Сировина

Брутто

Нетто

Яйця

 

80

Маса яєць, зварених "в мішечок" без шкаралупи

 

67

Шинка варена

23

22

або окіст копчено-варений (з кістками)

29

22

Маса обсмаженої скибочками шинки або окосту

 

20

Хліб пшеничний

 

30

Маргарин столовий

 

10

Соус

 

75

Естрагон

 

3

Вихід

 

185

 

Технологія приготування

 На скибочки підсмаженого на маргарині пшеничного хліба кладуть шматочок обсмаженої шинки, зверху – гарячі яйця, зварені в "в мішечок" без шкаралупи, прикрашають листочками естрагону.

Вимоги до якості

Яйця, зварені "в мішечок", мають щільний білок зверху, ближче до    центра – напіврідкий, жовток напіврідкий.

Правила відпуску

Окремо подають соус томатний або червоний з естрагоном.

 

 

 

 

Яйця з шинкою

Технологія приготування

 На скибочки підсмаженого на маргарині пшеничного хліба кладуть шматочок обсмаженої шинки, зверху – гарячі яйця, зварені в "в мішечок" без шкаралупи, прикрашають листочками естрагону. Окремо подають соус томатний або червоний з естрагоном.

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
486
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку