Технологічна карта
Яйця з шинкою
Сировина | Брутто | Нетто |
Яйця | 80 | |
Маса яєць, зварених "в мішечок" без шкаралупи | 67 | |
Шинка варена | 23 | 22 |
або окіст копчено-варений (з кістками) | 29 | 22 |
Маса обсмаженої скибочками шинки або окосту | 20 | |
Хліб пшеничний | 30 | |
Маргарин столовий | 10 | |
Соус | 75 | |
Естрагон | 3 | |
Вихід | 185 |
Технологія приготування
На скибочки підсмаженого на маргарині пшеничного хліба кладуть шматочок обсмаженої шинки, зверху – гарячі яйця, зварені в "в мішечок" без шкаралупи, прикрашають листочками естрагону.
Вимоги до якості
Яйця, зварені "в мішечок", мають щільний білок зверху, ближче до центра – напіврідкий, жовток напіврідкий.
Правила відпуску
Окремо подають соус томатний або червоний з естрагоном.
Технологічна карта
Яйця з шинкою
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Яйця |
|
80 |
Маса яєць, зварених "в мішечок" без шкаралупи |
|
67 |
Шинка варена |
23 |
22 |
або окіст копчено-варений (з кістками) |
29 |
22 |
Маса обсмаженої скибочками шинки або окосту |
|
20 |
Хліб пшеничний |
|
30 |
Маргарин столовий |
|
10 |
Соус |
|
75 |
Естрагон |
|
3 |
Вихід |
|
185 |
Технологія приготування
На скибочки підсмаженого на маргарині пшеничного хліба кладуть шматочок обсмаженої шинки, зверху – гарячі яйця, зварені в "в мішечок" без шкаралупи, прикрашають листочками естрагону.
Вимоги до якості
Яйця, зварені "в мішечок", мають щільний білок зверху, ближче до центра – напіврідкий, жовток напіврідкий.
Правила відпуску
Окремо подають соус томатний або червоний з естрагоном.
Яйця з шинкою
Технологія приготування
На скибочки підсмаженого на маргарині пшеничного хліба кладуть шматочок обсмаженої шинки, зверху – гарячі яйця, зварені в "в мішечок" без шкаралупи, прикрашають листочками естрагону. Окремо подають соус томатний або червоний з естрагоном.