Технологічна карта
Яєчня з салом
Сировина | Брутто | Нетто |
Яйця | 80 | |
Сало шпик | 35 | 34 |
Вихід | 100 |
Технологія приготування
Сало шпик нарізують кубиками або скибочками, обсмажують на порціонній сковороді до золотистого кольору, випускають на нього яйця, солять білок і смажать 3-5 хв.
Вимоги до якості
Яєчня зберігає форму і має напіврідкий жовток. Краї яєчні не підсушені.
Правила відпуску
Подають яєчню на сковороді.
Технологічна карта
Яєчня з салом
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Яйця |
|
80 |
Сало шпик |
35 |
34 |
Вихід |
|
100 |
Технологія приготування
Сало шпик нарізують кубиками або скибочками, обсмажують на порціонній сковороді до золотистого кольору, випускають на нього яйця, солять білок і смажать 3-5 хв.
Вимоги до якості
Яєчня зберігає форму і має напіврідкий жовток. Краї яєчні не підсушені.
Правила відпуску
Подають яєчню на сковороді.
Яєчня з салом
Технологія приготування
Сало шпик нарізують кубиками або скибочками, обсмажують на порціонній сковороді до золотистого кольору, випускають на нього яйця, солять білок і смажать 3-5 хв. Подають яєчню на сковороді.