Технологічна карта Яєчня з салом

Про матеріал

Технологічна карта

Яєчня з салом

Сировина

Брутто

Нетто

Яйця

80

Сало шпик

35

34

Вихід

100

Технологія приготування

Сало шпик нарізують кубиками або скибочками, обсмажують на порціонній сковороді до золотистого кольору, випускають на нього яйця, солять білок і смажать 3-5 хв.

Вимоги до якості

Яєчня зберігає форму і має напіврідкий жовток. Краї яєчні не підсушені.

Правила відпуску

Подають яєчню на сковороді.

Перегляд файлу

Технологічна карта

Яєчня  з салом

Сировина

Брутто

Нетто

Яйця

 

80

Сало шпик

35

34

Вихід

 

100

 

Технологія приготування

  Сало шпик нарізують кубиками або скибочками, обсмажують на порціонній сковороді до золотистого кольору, випускають на нього яйця, солять білок і смажать 3-5 хв.

Вимоги до якості

Яєчня зберігає форму і має напіврідкий жовток. Краї яєчні не підсушені.

Правила відпуску

Подають яєчню на сковороді.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Яєчня  з салом

Технологія приготування

  Сало шпик нарізують кубиками або скибочками, обсмажують на порціонній сковороді до золотистого кольору, випускають на нього яйця, солять білок і смажать 3-5 хв. Подають яєчню на сковороді.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
2396
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку