Технологічна карта Кролик, тушкований в соусі

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Кролик

143

136

Маргарин столовий

4

Маса смаженої птиці (кролика)

100

Гарнір

150

Соус

100

Вихід

350

Перегляд файлу

Технологічна карта

Кролик, тушкований в соусі

Сировина

Брутто

Нетто

Кролик

143

136

Маргарин столовий

 

4

Маса смаженої птиці (кролика)

 

100

Гарнір

 

150

Соус

 

100

Вихід

 

350

 

Технологія приготування

   Підготовлені тушки птиці (кролика) смажать на маргарині, розрубують на порціонні шматочки, заливають соусом червоним основним (цибулевим або червоним з вином) і тушкують 15-20 хв.

Вимоги до якості

   Смак і запах тушкованого м’яса птиці з ароматом спецій і овочів. Консистенція  соковита, мяка, ніжна. Колір птиці світло-коричневий,овочів – властивий їх натуральному вигляду.

Правила відпуску

  На стіл подають з гарніром – рис варений (припущений) чи картопля варена, картопляне пюре, картопля смажена (з сирої).

 

 

 

 

 

 

 

 

Кролик, тушкований в соусі

Технологія приготування

   Підготовлені тушки птиці (кролика) смажать на маргарині, розрубують на порціонні шматочки, заливають соусом червоним основним (цибулевим або червоним з вином) і тушкують 15-20 хв.

 На стіл подають з гарніром – рис варений (припущений) чи картопля варена, картопляне пюре, картопля смажена (з сирої).

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
2618
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку