Технологічна карта Качка по-домашньому

Про матеріал

Маргарин столовий

7

Бульйон чи вода

110

Маса тушкованої птиці

100

Гарнір

250

Вихід

350

Технологія приготування

Підготовлені тушки птиці або кролика розрубують на шматочки, обсмажують, солять, складають у горщик або інший посуд, додають нарізану часточками і обсмажену картоплю, нашатковану пасеровану ріпчасту цибулю, перець, заливають бульйоном так, щоб рідина вкрила продукти, і тушкують у жаровій шафі до готовності. Наприкінці тушкування додають лавровий лист.

Вимоги до якості

Смак і запах тушкованого м'яса птиці з ароматом спецій і овочів. Консистенція соковита, м'яка, ніжна. Колір птиці світло-коричневий, овочів – властивий їх натуральному вигляду.

Правила відпуску

Перед подаванням горщик ставлять на тарілку, страву посипають зеленню.

Перегляд файлу

Технологічна карта

Качка по-домашньому

Сировина

Брутто

Нетто

Качка

240

154

Цибуля ріпчаста

24

20

Картопля

213

160

Маргарин столовий

 

7

Бульйон чи вода

 

110

Маса тушкованої птиці

 

100

Гарнір

 

250

Вихід

 

350

 

Технологія приготування

   Підготовлені тушки птиці або кролика розрубують на шматочки, обсмажують, солять, складають у горщик або інший посуд, додають нарізану часточками і обсмажену картоплю, нашатковану пасеровану ріпчасту цибулю, перець, заливають бульйоном так, щоб рідина вкрила продукти, і тушкують у жаровій шафі до готовності. Наприкінці тушкування додають лавровий лист.

Вимоги до якості

   Смак і запах тушкованого м’яса птиці з ароматом спецій і овочів. Консистенція  соковита, мяка, ніжна. Колір птиці світло-коричневий, овочів – властивий їх натуральному вигляду.

Правила відпуску

  Перед подаванням горщик ставлять на тарілку, страву посипають зеленню.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Качка по-домашньому

Технологія приготування

   Підготовлені тушки птиці або кролика розрубують на шматочки, обсмажують, солять, складають у горщик або інший посуд, додають нарізану часточками і обсмажену картоплю, нашатковану пасеровану ріпчасту цибулю, перець, заливають бульйоном так, щоб рідина вкрила продукти, і тушкують у жаровій шафі до готовності. Наприкінці тушкування додають лавровий лист.

 Перед подаванням горщик ставлять на тарілку, страву посипають зеленню.

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
3022
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку