Технологічна карта Курчата в сметані

Про матеріал

Технологічна карта

Курчата в сметані

Сировина

Брутто

Нетто

Курчата

154

109

Маргарин столовий

4

Маса смажених курчат

75

Гарнір

150

Сметана

100

Вихід

255

Технологія приготування

Смажених на маргарині цілою тушкою курчат розрубують на порціонні шматочки, заливають сметаною і тушкують 5-10 хв.

Вимоги до якості

Смак і запах тушкованого м'яса птиці з ароматом спецій і овочів. Консистенція соковита, м'яка, ніжна. Колір птиці світло-коричневий,овочів – властивий їх натуральному вигляду.

Правила відпуску

Подають з комбінованим гарніром і сметаною, в якій вони тушкувалися
Перегляд файлу

Технологічна карта

Курчата в сметані

Сировина

Брутто

Нетто

Курчата

154

109

Маргарин столовий

 

4

Маса смажених курчат

 

75

Гарнір

 

150

Сметана

 

100

Вихід

 

255

 

Технологія приготування

   Смажених на маргарині цілою тушкою курчат розрубують на порціонні шматочки, заливають сметаною і тушкують 5-10 хв.

Вимоги до якості

   Смак і запах тушкованого м’яса птиці з ароматом спецій і овочів. Консистенція  соковита, мяка, ніжна. Колір птиці світло-коричневий,овочів – властивий їх натуральному вигляду.

Правила відпуску

  Подають з комбінованим гарніром і сметаною, в якій вони тушкувалися.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Курчата в сметані

Технологія приготування

   Смажених на маргарині цілою тушкою курчат розрубують на порціонні шматочки, заливають сметаною і тушкують 5-10 хв.

 Подають з комбінованим гарніром і сметаною, в якій вони тушкувалися.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
3599
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку