Технологічна карта
Курчата в сметані
Сировина | Брутто | Нетто |
Курчата | 154 | 109 |
Маргарин столовий | 4 | |
Маса смажених курчат | 75 | |
Гарнір | 150 | |
Сметана | 100 | |
Вихід | 255 |
Технологія приготування
Смажених на маргарині цілою тушкою курчат розрубують на порціонні шматочки, заливають сметаною і тушкують 5-10 хв.
Вимоги до якості
Смак і запах тушкованого м'яса птиці з ароматом спецій і овочів. Консистенція соковита, м'яка, ніжна. Колір птиці світло-коричневий,овочів – властивий їх натуральному вигляду.
Правила відпуску
Подають з комбінованим гарніром і сметаною, в якій вони тушкувалисяТехнологічна карта
Курчата в сметані
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Курчата |
154 |
109 |
Маргарин столовий |
|
4 |
Маса смажених курчат |
|
75 |
Гарнір |
|
150 |
Сметана |
|
100 |
Вихід |
|
255 |
Технологія приготування
Смажених на маргарині цілою тушкою курчат розрубують на порціонні шматочки, заливають сметаною і тушкують 5-10 хв.
Вимоги до якості
Смак і запах тушкованого м’яса птиці з ароматом спецій і овочів. Консистенція соковита, м’яка, ніжна. Колір птиці світло-коричневий,овочів – властивий їх натуральному вигляду.
Правила відпуску
Подають з комбінованим гарніром і сметаною, в якій вони тушкувалися.
Курчата в сметані
Технологія приготування
Смажених на маргарині цілою тушкою курчат розрубують на порціонні шматочки, заливають сметаною і тушкують 5-10 хв.
Подають з комбінованим гарніром і сметаною, в якій вони тушкувалися.