Пряженя по-гуцульськи
Сировина | Брутто | Нетто |
Яйця | 80 | |
Сметана | 30 | |
Борошно кукурудзяне | 10 | |
Маргарин столовий | 10 | |
Вихід | 25 |
Технологія приготування
До яєць додають сметану, кукурудзяне борошно, сіль і добре розмішують. Суміш виливають на порціонну сковороду, змащену маргарином, і запікають 5-8 хв.
Вимоги до якості
Пряженя щільна, добре запечена. Смак і запах яєчної страви. Поверхня непідгоріла, виріб не пересолений.
Правила відпуску
Перед подаванням пряженю розрізують на порціонні шматки квадратної або трикутної форми, кладуть на тарілку і поливають маслом. Подають пряженю гарячою.
Технологічна карта
Пряженя по-гуцульськи
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Яйця |
|
80 |
Сметана |
|
30 |
Борошно кукурудзяне |
|
10 |
Маргарин столовий |
|
10 |
Вихід |
|
25 |
Технологія приготування
До яєць додають сметану, кукурудзяне борошно, сіль і добре розмішують. Суміш виливають на порціонну сковороду, змащену маргарином, і запікають 5-8 хв.
Вимоги до якості
Пряженя щільна, добре запечена. Смак і запах яєчної страви. Поверхня непідгоріла, виріб не пересолений.
Правила відпуску
Перед подаванням пряженю розрізують на порціонні шматки квадратної або трикутної форми, кладуть на тарілку і поливають маслом. Подають пряженю гарячою.
Пряженя по-гуцульськи
Технологія приготування
До яєць додають сметану, кукурудзяне борошно, сіль і добре розмішують. Суміш виливають на порціонну сковороду, змащену маргарином, і запікають 5-8 хв. Подають пряженю гарячою.