Технологічна карта Пряженя по-гуцульськи

Про матеріал

Пряженя по-гуцульськи

Сировина

Брутто

Нетто

Яйця

80

Сметана

30

Борошно кукурудзяне

10

Маргарин столовий

10

Вихід

25

Технологія приготування

До яєць додають сметану, кукурудзяне борошно, сіль і добре розмішують. Суміш виливають на порціонну сковороду, змащену маргарином, і запікають 5-8 хв.

Вимоги до якості

Пряженя щільна, добре запечена. Смак і запах яєчної страви. Поверхня непідгоріла, виріб не пересолений.

Правила відпуску

Перед подаванням пряженю розрізують на порціонні шматки квадратної або трикутної форми, кладуть на тарілку і поливають маслом. Подають пряженю гарячою.

Перегляд файлу

Технологічна карта

Пряженя по-гуцульськи

Сировина

Брутто

Нетто

Яйця

 

80

Сметана

 

30

Борошно кукурудзяне

 

10

Маргарин столовий

 

10

Вихід

 

25

 

Технологія приготування

   До яєць додають сметану, кукурудзяне борошно, сіль і добре розмішують. Суміш виливають на порціонну сковороду, змащену маргарином, і запікають    5-8 хв.

Вимоги до якості

Пряженя щільна, добре запечена. Смак і запах яєчної страви. Поверхня непідгоріла, виріб не пересолений.

Правила відпуску

Перед подаванням пряженю розрізують на порціонні шматки квадратної або трикутної форми, кладуть на тарілку і поливають маслом. Подають пряженю гарячою.

 

 

 

 

 

 

 

Пряженя по-гуцульськи

Технологія приготування

   До яєць додають сметану, кукурудзяне борошно, сіль і добре розмішують. Суміш виливають на порціонну сковороду, змащену маргарином, і запікають     5-8 хв. Подають пряженю гарячою.

 

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
4991
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку