Технологічна карта Сирні галушки

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Сир

158

156

Яйця

12

Борошно пшеничне

22

Цукор

11

Сіль

1,5

Маса напівфабрикату

190

Маса готових галушок

200

Масло вершкове

10

чи сметана

20

Вихід

210 або 220

Технологія приготування

Сир протирають, додають яйця, цукор, сіль, борошно і

замішують тісто.

З підготовленого тіста роблять валик, трохи приплющують його і нарізують ромбиками. У киплячу підсолену воду кладуть підготовлені галушки і варять до готовності (4-5 хв.).

Вимоги до якості

Зовнішній вигляд – форма ромбика,без тріщин.

Смак і запах – солений,запах сиру.

Консистенція – однорідна,м'яка,пухка.

Правила відпуску

Перед подаванням на стіл галушки кладуть
Перегляд файлу

Технологічна карта

Сирні галушки

 

Сировина

Брутто

Нетто

Сир

158

156

Яйця

 

12

Борошно пшеничне

 

22

Цукор

 

11

Сіль

 

1,5

Маса напівфабрикату

 

190

Маса готових галушок

 

200

Масло вершкове

 

10

чи сметана

 

20

Вихід

 

210 або 220

 

 

Технологія приготування

  Сир протирають, додають яйця, цукор, сіль, борошно і

замішують тісто.

 З підготовленого тіста роблять валик, трохи приплющують його і нарізують ромбиками. У киплячу підсолену воду кладуть підготовлені галушки і варять до готовності (4-5 хв.).

 

Вимоги до якості

Зовнішній вигляд – форма ромбика,без тріщин.                                                                                

Смак і запах – солений,запах сиру.

Консистенція – однорідна,мяка,пухка.

 

Правила відпуску

 Перед подаванням на стіл галушки кладуть на підігріту тарілку і  поливають вершковим маслом або сметаною.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сирні галушки

Технологія приготування

  Сир протирають, додають яйця, цукор, сіль, борошно і

замішують тісто.

 З підготовленого тіста роблять валик, трохи приплющують його і нарізують ромбиками. У киплячу підсолену воду кладуть підготовлені галушки і варять до готовності (4-5 хв.).

 Перед подаванням на стіл галушки кладуть на підігріту тарілку і  поливають вершковим маслом або сметаною.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
4104
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку