Сировина | Брутто | Нетто |
Сир | 158 | 156 |
Яйця | 12 | |
Борошно пшеничне | 22 | |
Цукор | 11 | |
Сіль | 1,5 | |
Маса напівфабрикату | 190 | |
Маса готових галушок | 200 | |
Масло вершкове | 10 | |
чи сметана | 20 | |
Вихід | 210 або 220 |
Технологія приготування
Сир протирають, додають яйця, цукор, сіль, борошно і
замішують тісто.
З підготовленого тіста роблять валик, трохи приплющують його і нарізують ромбиками. У киплячу підсолену воду кладуть підготовлені галушки і варять до готовності (4-5 хв.).
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд – форма ромбика,без тріщин.
Смак і запах – солений,запах сиру.
Консистенція – однорідна,м'яка,пухка.
Правила відпуску
Перед подаванням на стіл галушки кладутьТехнологічна карта
Сирні галушки
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Сир |
158 |
156 |
Яйця |
|
12 |
Борошно пшеничне |
|
22 |
Цукор |
|
11 |
Сіль |
|
1,5 |
Маса напівфабрикату |
|
190 |
Маса готових галушок |
|
200 |
Масло вершкове |
|
10 |
чи сметана |
|
20 |
Вихід |
|
210 або 220 |
Технологія приготування
Сир протирають, додають яйця, цукор, сіль, борошно і
замішують тісто.
З підготовленого тіста роблять валик, трохи приплющують його і нарізують ромбиками. У киплячу підсолену воду кладуть підготовлені галушки і варять до готовності (4-5 хв.).
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд – форма ромбика,без тріщин.
Смак і запах – солений,запах сиру.
Консистенція – однорідна,м’яка,пухка.
Правила відпуску
Перед подаванням на стіл галушки кладуть на підігріту тарілку і поливають вершковим маслом або сметаною.
Сирні галушки
Технологія приготування
Сир протирають, додають яйця, цукор, сіль, борошно і
замішують тісто.
З підготовленого тіста роблять валик, трохи приплющують його і нарізують ромбиками. У киплячу підсолену воду кладуть підготовлені галушки і варять до готовності (4-5 хв.).
Перед подаванням на стіл галушки кладуть на підігріту тарілку і поливають вершковим маслом або сметаною.