Цукор | 5 | |
Маса начинки | 35 | |
Борошно пшеничне | 7 | |
Маса напівфабрикату | 165 | |
Маргарин столовий | 5 | |
Маса готових зразів | 150 | |
Сметана чи варення | 20 | |
або масло вершкове, чи маргарин столовий | 5 | |
або сметана | 20 | |
і цукор | 10 | |
Вихід | 170 або 155, або 180 |
Технологія приготування
У протертий сир додають цукор, яйця, сіль, борошно і перемішують. Одержану масу формують у вигляді валика завтовшки 5-6 см, нарізують упоперек, надають форму кружалець завтовшки 1,5 см, на середину кладуть начинку, краї з'єднують, щоб начинка була всередині виробу, панірують у борошні, надаючи форму цеглинки з овальними краями, і смажать основним способом з обох боків.
Приготування начинки. Припущений подрібнений гарбуз і розмочений чорнослив без кісточок з'єднують, додають цукор, перемішують.
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд – форма кругла, приплюснута, без тріщин.Технологічна карта
Зрази сирні з гарбузом
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Сир |
101 |
100 |
Яйця |
|
5 |
Борошно пшеничне |
|
22 |
Цукор |
|
10 |
Сирна маса |
|
125 |
Для начинки: чорнослив |
9 |
10 |
Гарбуз |
24 |
20 |
Цукор |
|
5 |
Маса начинки |
|
35 |
Борошно пшеничне |
|
7 |
Маса напівфабрикату |
165 |
|
Маргарин столовий |
|
5 |
Маса готових зразів |
|
150 |
Сметана чи варення |
|
20 |
або масло вершкове, чи маргарин столовий |
|
5 |
або сметана |
|
20 |
і цукор |
|
10 |
Вихід |
|
170 або 155, або 180 |
Технологія приготування
У протертий сир додають цукор, яйця, сіль, борошно і перемішують. Одержану масу формують у вигляді валика завтовшки 5-6 см, нарізують упоперек, надають форму кружалець завтовшки 1,5 см, на середину кладуть начинку, краї з'єднують, щоб начинка була всередині виробу, панірують у борошні, надаючи форму цеглинки з овальними краями, і смажать основним способом з обох боків.
Приготування начинки. Припущений подрібнений гарбуз і розмочений чорнослив без кісточок з'єднують, додають цукор, перемішують.
Вимоги до якості
Зовнішній вигляд – форма кругла, приплюснута, без тріщин.
Смак і запах – солодкий,запах сиру. Колір на поверхні золотистий,на розрізі – злегка жовтуватий. Консистенція – однорідна,м’яка,пухка.
Правила відпуску
Відпускають по 2 шт. на порцію із сметаною або варенням (маслом вершковим, маргарином, сметаною і цукром).
Зрази сирні з гарбузом
Технологія приготування
У протертий сир додають цукор, яйця, сіль, борошно і перемішують. Одержану масу формують у вигляді валика завтовшки 5-6 см, нарізують упоперек, надають форму кружалець завтовшки 1,5 см, на середину кладуть начинку, краї з'єднують, щоб начинка була всередині виробу, панірують у борошні, надаючи форму цеглинки з овальними краями, і смажать основним способом з обох боків.
Приготування начинки. Припущений подрібнений гарбуз і розмочений чорнослив без кісточок з'єднують, додають цукор, перемішують.
Відпускають по 2 шт. на порцію із сметаною або варенням (маслом вершковим, маргарином, сметаною і цукром).