Технологічна карта Зрази сирні з гарбузом

Про матеріал

Цукор

5

Маса начинки

35

Борошно пшеничне

7

Маса напівфабрикату

165

Маргарин столовий

5

Маса готових зразів

150

Сметана чи варення

20

або масло вершкове, чи маргарин столовий

5

або сметана

20

і цукор

10

Вихід

170 або 155, або 180

Технологія приготування

У протертий сир додають цукор, яйця, сіль, борошно і перемішують. Одержану масу формують у вигляді валика завтовшки 5-6 см, нарізують упоперек, надають форму кружалець завтовшки 1,5 см, на середину кладуть начинку, краї з'єднують, щоб начинка була всередині виробу, панірують у борошні, надаючи форму цеглинки з овальними краями, і смажать основним способом з обох боків.

Приготування начинки. Припущений подрібнений гарбуз і розмочений чорнослив без кісточок з'єднують, додають цукор, перемішують.

Вимоги до якості

Зовнішній вигляд – форма кругла, приплюснута, без тріщин.
Перегляд файлу

Технологічна карта

Зрази сирні з гарбузом

Сировина

Брутто

Нетто

Сир

101

100

Яйця

 

5

Борошно пшеничне

 

22

Цукор

 

10

Сирна маса

 

125

Для начинки: чорнослив

9

10

Гарбуз

24

20

Цукор

 

5

Маса начинки

 

35

Борошно пшеничне

 

7

Маса напівфабрикату

165

 

Маргарин столовий

 

5

Маса готових зразів

 

150

Сметана чи   варення

 

20

або масло вершкове, чи маргарин столовий

 

5

або  сметана

 

20

і цукор

 

10

Вихід

 

170 або 155, або 180

 

Технологія приготування

  У протертий сир додають цукор, яйця, сіль, борошно і перемішують. Одержану масу формують у вигляді валика завтовшки 5-6 см, нарізують упоперек, надають форму кружалець завтовшки 1,5 см, на середину кладуть начинку, краї з'єднують, щоб начинка була всередині виробу, панірують у борошні, надаючи форму цеглинки з овальними краями, і смажать основним способом з обох боків.

 Приготування начинки. Припущений подрібнений гарбуз і розмочений чорнослив без кісточок з'єднують, додають цукор, перемішують.

Вимоги до якості

Зовнішній вигляд – форма кругла, приплюснута, без тріщин.                                                                                

Смак і запах – солодкий,запах сиру. Колір на поверхні золотистий,на розрізі – злегка жовтуватий. Консистенція – однорідна,мяка,пухка.

Правила відпуску

 Відпускають по 2 шт. на порцію із сметаною або варенням (маслом вершковим, маргарином, сметаною і цукром).

 

 

Зрази сирні з гарбузом

Технологія приготування

  У протертий сир додають цукор, яйця, сіль, борошно і перемішують. Одержану масу формують у вигляді валика завтовшки 5-6 см, нарізують упоперек, надають форму кружалець завтовшки 1,5 см, на середину кладуть начинку, краї з'єднують, щоб начинка була всередині виробу, панірують у борошні, надаючи форму цеглинки з овальними краями, і смажать основним способом з обох боків.

 Приготування начинки. Припущений подрібнений гарбуз і розмочений чорнослив без кісточок з'єднують, додають цукор, перемішують.

 Відпускають по 2 шт. на порцію із сметаною або варенням (маслом вершковим, маргарином, сметаною і цукром).