Технологічна карта Птиця, смажена у фритюрі

Про матеріал

Технологічна карта

Птиця, смажена у фритюрі

Сировина

Брутто

Нетто

Курка

179

123

(курчата

158

111

бройлери-курчата

150

108

кролик)

123

117

Маса вареної птиці

86

Борошно пшеничне

4

Яйця

4

Сухарі мелені

22

20

Маса напівфабрикату

109

Кулі­нарний жир

12

Маса смаженої птиці або кролика

100

Гарнір

150

Масло вершкове

7

Перегляд файлу

Технологічна карта

Птиця, смажена у фритюрі

Сировина

Брутто

Нетто

Курка

179

123

(курчата

158

111

бройлери-курчата

150

108

кролик)

123

117

Маса вареної птиці

 

86

Борошно пшеничне

 

4

Яйця

 

4

Сухарі мелені

22

20

Маса напівфабрикату

 

109

Кулі­нарний жир

 

12

Маса смаженої птиці або кролика

 

100

Гарнір

 

150

Масло вершкове

 

7

Вихід

 

257

Технологія приготування

 Варену птицю чи кролика розрубують на порціонні шматочки, обкачують у борошні, змочують у яйцях, панірують у білій паніровці, смажать у фритюрі до утворення рум'яної кірочки і виймають шумівкою.

Вимоги до якості

   Смажена птиця повинна мати рівномірний золотистий колір, кролик – коричневий зарум'янений, на розрізі – білий, колір окісточків – темно-сірий. Консистенція кірочки хрустка, всередині м'яка, соковита.

Правила відпуску

  Перед подаванням на тарілку кладуть гарнір – картоплю, смажену у фритюрі, або складний, поряд – смажені шматочки птиці і поливають вершковим маслом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Птиця, смажена у фритюрі

Технологія приготування

 Варену птицю чи кролика розрубують на порціонні шматочки, обкачують у борошні, змочують у яйцях, панірують у білій паніровці, смажать у фритюрі до утворення рум'яної кірочки і виймають шумівкою.

 Перед подаванням на тарілку кладуть гарнір – картоплю, смажену у фритюрі, або складний, поряд – смажені шматочки птиці і поливають вершковим маслом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
19 жовтня 2018
Переглядів
4237
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку