Технологічна карта
Птиця, тушкована в соусі
Сировина | Брутто | Нетто |
Кури | 216 | 149 |
(курчата | 213 | 149 |
бройлери-курчата | 196 | 141 |
качка | 246 | 159 |
індик | 192 | 141 |
гуска | 261 | 172 |
Маргарин столовий | 4 | |
Маса смаженої птиці (кролика) | 100 | |
Гарнір | 150 | |
Соус | 100 | |
Вихід | 350 |
Технологія приготування
Технологічна карта
Птиця, тушкована в соусі
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Кури |
216 |
149 |
(курчата |
213 |
149 |
бройлери-курчата |
196 |
141 |
качка |
246 |
159 |
індик |
192 |
141 |
гуска |
261 |
172 |
Маргарин столовий |
|
4 |
Маса смаженої птиці (кролика) |
|
100 |
Гарнір |
|
150 |
Соус |
|
100 |
Вихід |
|
350 |
Технологія приготування
Підготовлені тушки птиці (кролика) смажать на маргарині, розрубують на порціонні шматочки, заливають соусом червоним основним (цибулевим або червоним з вином) і тушкують 15-20 хв.
Вимоги до якості
Смак і запах тушкованого м’яса птиці з ароматом спецій і овочів. Консистенція соковита, м’яка, ніжна. Колір птиці світло-коричневий,овочів – властивий їх натуральному вигляду.
Правила відпуску
На стіл подають з гарніром – рис варений (припущений) чи картопля варена, картопляне пюре, картопля смажена (з сирої).
Птиця, тушкована в соусі
Технологія приготування
Підготовлені тушки птиці (кролика) смажать на маргарині, розрубують на порціонні шматочки, заливають соусом червоним основним (цибулевим або червоним з вином) і тушкують 15-20 хв.
На стіл подають з гарніром – рис варений (припущений) чи картопля варена, картопляне пюре, картопля смажена (з сирої).