Технологічна карта Риба, тушкована з цибулею й томатами

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Судак

178

91

тріска

120

91

короп

186

91

лящ

198

91

минтай

186

93

окунь морський

130

91

з філе промислового виробництва: судак

99

91

хек сріблястий

132

99

окунь морський

97

91

з напівфабрикатів: судак

118

91

тріска

105

91

Масло вершкове або маргарин

10

Вода або бульйон

27

Маса тушкованої риби

75

Маса готової риби з соусом

125

Цибуля ріпчаста

10

8

Томати свіжі

31

26

Гарнір

150

Вихід

275

Перегляд файлу

Технологічна карта

Риба, тушкована з цибулею й томатами

Сировина

Брутто

Нетто

Судак

178

91

тріска

120

91

короп

186

91

лящ

198

91

минтай

186

93

окунь морський

130

91

з філе промислового виробництва: судак

99

91

хек сріблястий

132

99

окунь морський

97

91

з напівфабрикатів: судак

118

91

тріска

105

91

Масло вершкове або маргарин

 

10

Вода або бульйон

 

27

Маса тушкованої риби

 

75

Маса готової риби з соусом

 

125

Цибуля ріпчаста

10

8

Томати свіжі

31

26

Гарнір

 

150

Вихід

 

275

Технологія приготування

Філе риби з шкірою без кісток нарізують на порціонні шматочки, заливають бульйоном або водою, додають шатковану цибулю, томати чи томатний сік, вершкове масло, солять і тушкують 45-60 хв. до готовності. Рибу виймають, а з бульйону, що залишився після тушкування, і овочів готують соус: овочі протирають, з'єднують з бульйоном, заливають соусом рибу і доводять до кипіння             

Вимоги до якості

Страва має смак і запах, властиві певному виду риби, з ароматом овочів і спецій. Консистенція м'яка, соковита. Колір риби у розрізі сірий або коричневий. Овочі, які тушкувалися разом з рибою, коричневі або бурі.

Правила відпуску

Подають рибу з соусом, в якому вона тушкувалася. Гарніри – комбіновані.

 

 

 

docx
Додано
14 серпня 2018
Переглядів
3987
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку