Технологічна карта. Тарта "Снікерс"

Про матеріал
Технологія приготування З’єднати борошно(1), цукрову пудру, сіль та мигдалеве борошно з вершковим маслом до стану крихти,(використовуючи насадку лопата/ весло).Додати яйця, перемішати. Додати борошно з какао, замісити тісто. Розкачати тісто між двома листами пергаменту, відправити в морозильну камеру на 20-30 хв. Сформувати тарти, покласти перед випіканням в морозильну камеру знову на 20-30 хвилин. Випікати при температурі 155-160 °С протягом 30-35 хвилин. Після випікання одразу вийняти з форм-кілець. Охолодити. На дно тарти викладаємо карамель(карта додається).Зверху наносимо оздоблення шоколадним кремом(карта додається).
Перегляд файлу

Технологічна карта

Тарта «Снікерс»(пісочна основа)

Сировина

Нетто (пісочне  тісто)

Борошно  пшеничне (1)

105

Сіль

2

Мигдалеве борошно

55

Цукрова пудра

170

Яйця

76

Вершкове масло 82%

255

Борошно (2)

300

Какао

25

 

Вихід

20шт

 

Технологія  приготування

 

З’єднати борошно(1), цукрову пудру, сіль та мигдалеве борошно з вершковим маслом до стану крихти,(використовуючи насадку лопата/ весло).Додати яйця, перемішати. Додати борошно з какао, замісити тісто. Розкачати тісто між двома листами пергаменту, відправити в морозильну камеру на 20-30 хв. Сформувати тарти, покласти перед випіканням в морозильну камеру знову на 20-30 хвилин. Випікати при температурі 155-160 °С протягом 30-35 хвилин.

Після випікання одразу вийняти з форм-кілець. Охолодити.

На дно тарти викладаємо карамель(карта додається).Зверху наносимо оздоблення шоколадним кремом(карта додається).

 

                                                   Вимоги до якості

Тарти повинні зберегти форму. Тісто солодке, крихке. Колір тарт шоколадний,  добре пропечене тісто

                               

                                  Технологічна карта

                Карамель (тарта «Снікерс»)

Сировина

Нетто (г)

Цукор

180

Вода

90

Оцет 9%

10

Масло вершкове

60

Вершки 33%

210

Арахіс смажений

250

Вихід

300 г

 

 

 

                                Технологія  приготування

 

В посуд з товстим дном насипати цукор, додати воду і оцет. Поставити на середній вогонь, щоб добре  закипіла суміш. Уварюємо до бурштинового відтінку. Знімаємо з плити і додаємо масло, активно перемішуємо. Вершки потрібно добре розігріти, але не кип'ятити. Одразу додаємо гарячі вершки і розмішуємо, доводимо до кипіння. Можна додати сіль, смажений арахіс ; варити протягом 1-2 хвилин.

 

                                                   Вимоги до якості

Карамель світло коричневого кольору ,консистенція -  середньої густини, без грудочок нерозчиненого цукру. Смак солодкий, з ароматом смаженого арахісу.

 

 

 

 

 

Технологічна карта

          Шоколадний крем (тарта «Снікерс»)

Сировина

Нетто (г)

Шоколад 56%

100

Вершки «Смачно шеф»

200

Вихід

300 г

 

 

 

                                Технологія  приготування

 

Вершки збити до густих піків. Шоколад  розтопити і влити у збиті вершки. Добре збити, щоб все разом добре об'єдналося і утворився крем .Попередньо приготувати кондитерський мішок з насадкою «зірочка» і зразу відсадити на карамель у тартах. Працювати швидко, бо крем скоро стабілізується.

                                               

                                                  Вимоги до якості

 

Шоколадний крем світлого кольору. Консистенція пухка, стабільна. Добре відчувається смак шоколаду.

 

 

 

docx
Додав(-ла)
Палюх Оксана
Додано
9 лютого
Переглядів
218
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку