23 квітня о 18:00Вебінар: Шкільна територія як об'єкт STEАM-дослідження

Технологічна картка Глінтвейн вишневий

Про матеріал
Вишневий сік 100мл Апельсиновий сік 100мл Мелений імбир 0,1г Кориця 0,1г Гвоздика 0,1 Вихід: 200мл Технологія приготування Вливаємо всі компоненти в посуд, і нагріваємо до появи пузирків на поверхні. Залишаємо на 5-10хв. щоб настоявся. Вимоги до якості
Перегляд файлу

Технологічна картка

Глінтвейн вишневий

 

Вишневий сік                                  100мл

Апельсиновий сік                           100мл

Мелений імбир                                0,1г

Кориця                                              0,1г

Гвоздика                                           0,1

 

      Вихід:                                                          200мл

 

 

 

Технологія приготування

   Вливаємо всі компоненти  в посуд, і нагріваємо до появи пузирків на поверхні. Залишаємо на 5-10хв. щоб настоявся.

Вимоги до якості

 Смак напою відповідає смаку тих компонентів, які входять до складу коктейлю.

Правила відпуску

 

Подаємо гарячий  напій в склянках  для глінтвейна.       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
22 лютого
Переглядів
52
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку